Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 29, 2016 10:35 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ako je za nekoga bilo jednoumlje da je dobro pojačanje to je joco :rofl:
Suti, novo jednoumlje je vezano za Ivana... ne kontam na cemu ljudi baziraju toliki optimizam, a lik iz Belgije zavrsi u Bosni... umjesto da napreduje i da nesto napravi u karijeri... i dodaj na to da ukupno u svojoj karijeri ima 15-20 utakmica pod palicom, a ovdje svrsavaju na njegov lik

WTF!

ne treba blatiti bez argumenata, ali ne treba biti maloumni debil i svrsavati na nesto cisto zato sto svi to rade
Ne treba ni "svršavati" a ne treba ni galamiti dok ne vidimo čovjeka. Jesi li ti gledao njegov rad i utakmice koje je vodio? Mislim, sudimo o nekim stvarima a većina vas nije ni čula za čovjeka do prije par dana.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

exbabilon
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:37 pm

Istina je negdje izmedju. Nit ima mjesta nekoj euforiji jer dolazi, nit ima razloga za pretjeranim nezadovoljstvom, za skepsom uvijek ima. Na njemu je da se dokaze kako god.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:38 pm

procitah clanak vezan za Ivana.
cudom se ne mogu nacuditi kako jedan novinarcic ima obraza prozivati covjeka koji je prije dvadeset godina kao djecak sa devetnaest godina imao jednogodisnji angazman u fudbalskom klubu Obilic koji je, usput receno, tih godina harao Srbijom.
nista mi ne bi bilo cudno da taj isti novinarcic godinama ne prima platu radeci za seljaka iz Berana, inace jednog od najvecih ratnih profitera, lopova i kriminalca protiv kojeg se trenutno vodi i sudski postupak. za mene je to primjer licemjerstva u svom najcistijem obliku.
dalje citam komentare. pitari se digli pa nas optuzuju da smo ovakvi i onakvi. ne sjecaju se divovi svog kapitena Vuleta koji je takodjer nastupao za Oblic a brzo su zaboravili i mijanmarsku varalicu inace svog dojucerasnjeg trenera Jesica. o Ljupku Petrovicu necu trositi rijeci.
u svemu ovome me najvise nerviraju ovi, nazovi, nasi. patriote. prvoborci i njihova djeca. i njima je problem sto je Ivan igrao u Obilicu i slikao se sa Cecom. nije njima problem sto svake subote u Barlotiju size pijani prisjecajuci se "lepog groma"....
ludilo!

puna podrska Upravi i Ivanu bez obzira kako se zavrsila ova nasa prica oko izbora trenera!!!

zbijte redove drugovi, oni nece prestati sve dok se i posljednji od njih ne uvjeri da je suludo udarati glavom od armirani beton!

:zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u ned maj 29, 2016 10:38 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:38 pm

Eh mene je zanimalo kakvi su to igraci spanac i pozder. Uzeo sam iz sezone 2015/2016 njihove utakmice. Od pogresnih pasova, do golova i poteza i pogledao. Ukratko o njima. Pozder je igrac koji za svoju visinu ima jako dobru tehniku i 'mehku' nogu. Jak je i bice od koristi. Sut jako precizan i dobar. Spanac iskreno me strah da nece imati s kim igrati u vezi. Osim ako blagoje ne bude carinio lopte. Igra prvom loptom, pravi visak. Dupli pas jako dobar, kao i sut te duga lopta. Ukupno sam odgledao po sati i 5 minuta njihove sazete igre, pojedinacno. Ja sam vidjenim zadovoljan. Ako se ukopi dimenzija vise vjerujte mi.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

phily
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:41 pm

kakav clanak za Ivana ??
dajte kakav link pa da i ja to procitam ....
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 10:42 pm

Elegant je napisao/la:@Plavo - Bijeli ko je tvoj prijedlog za trenera ?

Realno u BiH nema trenutno kvalitetan trener za nas, kakav Jagodic, Musa i slicni.
Jedini u Bosni da se moze nazvati trenerom za nas klub je Husref Musemic, a taj nikad nece sjesti na nasu klupu niti bi bio dobro primljen... Pored njega/iznad njega je Amar... ovo ostalo sve jedno te isto

Zato sam ja za davanje prostora nasim Zeljovcima poput Adzema, Mulalica i ostalim koji su miljenici Zelje.

Nikakvo cudo ovaj Ivan nece napraviti, nece ni Adzem ali je nas.

PS:

evo gledam koeficijente u ligi prvaka i ligi evropa

u ligi prvaka bi bili mi i pitari 100% nosioci
Dinamo Tbilisi 5.875
FH Hafnarfjardar 5.750
AS Trencín 5.400
ovo su 3 najniza koeficijenta, a mi i pitari imamo veci.. u ligi evropa bi bili nosioci i u 2 pretkolu
BOG BOSNA I BOSNJACI

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:43 pm

iz gusinja. ali poenta je ista, fudbaler od 19 godina se trebao suprotstaviti arkanu u srbiji '98, a oni drhte i pužu pred 20329439493350434932920 puta manje opasnim likovima.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:44 pm

Sto nam brat Hrasno1921 vlada na onoj tamo temi sa amazonom :rofl: :rofl: :rofl:
halalite sto o fekalijama ovdje pisem :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:46 pm

Ja Adžemu ono ispadanje od Metalurga ne mogu nikada halaliti.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

boccaccio
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:47 pm

Čovjek još nije postao šef stručnog štaba, nema zvanično ništa o tome do ovoga trenutka. Mediji pišu to što pišu, ali on je i dalje jedan od trenera koji su u kombinaciji. On po meni ima šanse da bude trener, ali isto tako i ne mora biti. Prosto, izmedju kluba i bilo kojeg trenera kandidata još ništa nije potpisano. Da jeste, zvanična bi objavila. Tako da su ovo danas sve medijska nagađanja. Hoće li se ta nagađanja ostvariti ili će biti izabran neki drugi trener, vidjecemo. Uopste dakle ne mora da znači da je Vukomanovic nas trener. Biće,ako zvanična objavi. Zasad mi nemamo trenera.

Simply Blue
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:50 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la: Nikakvo cudo ovaj Ivan nece napraviti, nece ni Adzem ali je nas.
A ovo nas u BIH, da izvineš, yebe više od 20 godina u svim sferama.
Eto bio je i Edis naš, pa je očito čovjek mislio samo zato što je naš da je nepogrešiv.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Jaozinho22

ned maj 29, 2016 10:52 pm

tm8782 je napisao/la:Eh mene je zanimalo kakvi su to igraci spanac i pozder. Uzeo sam iz sezone 2015/2016 njihove utakmice. Od pogresnih pasova, do golova i poteza i pogledao. Ukratko o njima. Pozder je igrac koji za svoju visinu ima jako dobru tehniku i 'mehku' nogu. Jak je i bice od koristi. Sut jako precizan i dobar. Spanac iskreno me strah da nece imati s kim igrati u vezi. Osim ako blagoje ne bude carinio lopte. Igra prvom loptom, pravi visak. Dupli pas jako dobar, kao i sut te duga lopta. Ukupno sam odgledao po sati i 5 minuta njihove sazete igre, pojedinacno. Ja sam vidjenim zadovoljan. Ako se ukopi dimenzija vise vjerujte mi.

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Što se tiče Španca i ja očekujem neku dimenziju više,neki update Blagojevića a što se tiče Pozdera nemam neka velika očekivanja,nadam se da će me demantovat igrama na terenu.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:53 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:.
Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricas

[video]https://www.youtube.com/watch?v=hOXZxMn ... e=youtu.be[/video]

dell21
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:56 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Mailson, Jasmin, Enis i Nedo out, povecati plate Zericu, Mujagicu i momcima koji nemaju puno. Dovesti stopera i lijevo krilo ako bude potrebno treneru pored Halvadzica i Tiaga.
A šta je sa platom Dženisu :rofl1:

psihopata
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:56 pm

boccaccio je napisao/la:Čovjek još nije postao šef stručnog štaba, nema zvanično ništa o tome do ovoga trenutka. Mediji pišu to što pišu, ali on je i dalje jedan od trenera koji su u kombinaciji. On po meni ima šanse da bude trener, ali isto tako i ne mora biti. Prosto, izmedju kluba i bilo kojeg trenera kandidata još ništa nije potpisano. Da jeste, zvanična bi objavila. Tako da su ovo danas sve medijska nagađanja. Hoće li se ta nagađanja ostvariti ili će biti izabran neki drugi trener, vidjecemo. Uopste dakle ne mora da znači da je Vukomanovic nas trener. Biće,ako zvanična objavi. Zasad mi nemamo trenera.
da li je simo još u kombinacijama?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:57 pm

Bit ce ovo dobro :kafa:

Plava Porodica
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:58 pm

Tačno mi je draže čitati naš troll,nego ovakvu glupu raspravu u zadnjih par stranica.Ja ne vjerujem oko čega se vodi rasprava.Sje.bali ste mi ovu kasno popijenu kafu.. :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

ned maj 29, 2016 10:59 pm

najbolji primjer za ispale ekipe je ordagić, momak ni neku statistiku nije imao u posljednjoj zvijezdi a ove godine jedan od najboljih igrača lige. i mi smo ga priželjkivali i pitari, jer se jednostavno i tamo vidjelo da ima nešto.
gradi željo boli te *****

Plavo - Bijeli

ned maj 29, 2016 10:59 pm

LARS1921 je napisao/la:
Plavo - Bijeli je napisao/la:.
Hajde sad ti meni reci kako ti znas da nece nista uraditi? Protiviš se ovim što prizeljkuju ivana a onda ti nesto pricas
Ne citas moje postove do kraja ili ignorises bitni dio

Koja je razlika izmedju nekog naseg i Ivana?

Nema, osim sto je Ivan stranac u Zelji

e ja bih radije naseg nego stranca...

sta je to Ivan napravio pa da on ima mjesto glavnog sefa umjesto Adzema, Mulalica, Djurbuzovica, Memica itd...

ama bas nista...

nisam protiv covjeka ali ako stranac i domacin imaju iste/slicne reference i kvalitete uvijek biram domacina, naseg covjek iz kluba... koji voli ovaj klub, koji je ovdje igrao i koji je nas
BOG BOSNA I BOSNJACI

dell21
Kontakt:

ned maj 29, 2016 11:02 pm

Ordagić je visoko kotirao dok je bio u zvijezdi bili su kontakti i pregovori u zadnji cas se izjalovilo, zao mi je sto ga nismo doveli.
Treba jedan tim ljudi koji će pratiti cijelu našu ligu u ptrazi za igračima, ne moraju to biti neki mladiigrači na kojima se moze zaraditi ne moze se uvijek tako gledati. Primjer je blagojević.
Podrška za upravu .
Antikoldžo !!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava