Lavor služi za pranje nogu, koka u nuždi u lavoru opere koku

**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Klao nas je na pocetku malo je reci.. Nisam mu sestru iz usta vadio. Ali i publika popizdila pa je malo bolje bilo.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:37 pm**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
🤍
🤍
🤍
ma ja ni igracima nista ne znaci podrska punog juga na kosevu.....
Jad jadni...kako ga nije stid. Što reče pile već krenuo u kontru, sreća pomoćni mahao i zabijemo gol tako...mamicu mu korumpiranu.Plava Porodica je napisao/la:Klao nas je na pocetku malo je reci.. Nisam mu sestru iz usta vadio. Ali i publika popizdila pa je malo bolje bilo.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:37 pm**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
nema potrebe punit budzet i biti najveci sponzor uprave fks
Haver i ja komentarišemo ovu situaciju i odmah konstatujemo da i ako je bio faul da je bio vani, a ja sam čak otišao i malo dalje pa sam rekao da je Filipović previše lagano pao tj da nije bilo nekog velikog intenziteta u duelu a vjeruj dosta raje oko mene je odmah utvrdilo da je bio čist penaligla je napisao/la: Kako je ova situacija sa sjevera izgledala jebeno, strašno dobar glumac, svaka čast Jakupoviću.
Za one koji ne žele nema

na kojem dijelu sjevera si ti bioGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:51 pmHaver i ja komentarišemo ovu situaciju i odmah konstatujemo da i ako je bio faul da je bio vani, a ja sam čak otišao i malo dalje pa sam rekao da je Filipović previše lagano pao tj da nije bilo nekog velikog intenziteta u duelu a vjeruj dosta raje oko mene je odmah utvrdilo da je bio čist penaligla je napisao/la: Kako je ova situacija sa sjevera izgledala jebeno, strašno dobar glumac, svaka čast Jakupoviću.![]()
Što se tiče ove priče oko 5% nemojte se ništa brinuti, vidjećemo ko će prvi zaplakati i tražiti da se vrati sve na staro..
Mora svima biti jasno da ćemo mi Dolinu napuniti kao od šale u derbijima narednih 100 godina, dok sa druge strane oni ako ovo potraje "malo duže" gube na godišnjem nivou sigurno minimum 150 000 KM, još ako se desi da igramo i u kupu onda ta cifra ide i preko 200 milja.
ambalaža rotira...![]()
ako se tako gleda onda se gubi smisao navijanja i podrske svom klubu,koga je bolila kara za cenerom kad im ga je miro zavukao i kad smo ih popisali na sred koseva i proslavili sa igracima?ovdje sve neki finansijski magovi,pa milion derbija na svijetu i navijackih grupa koje se mrze vise nego mi i pitari i idu bodriti svoj klub,cisto sumnjam da iko na umu ima to da puni budzet rivalima,to sam samo ovdje procitao....punili bi i pitari nama budzet da imamo veci stadion,nego ovdje par forumasa ispira mozak raji da je to ispravan put i svi se polako pocinju primati na tu pricu.....onda je najbolje da ne idemo ni u krupu jer cemo im napuniti budzet,ma ustvari najbolje da ne idemo nigdje vise na gostovanja,samo grbavica,a kad nam i to dokurci onda i to bataliti,jer sto bi mi punili budzet nasoj upravi da nam dovode invalide poput kerle ili jahica,da vracaju sindikalca bogicevica...ma ustvari najbolje je uz tv pratiti evropske lige,to najmanje kosta a nikom ne punis budzet......
Şalite li se ? Ne treba momku pripisivati greske koje nisu njegove.dell21 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 3:32 pmNije pratio svog igrača koji je dao gol i došao iza nj govih leđa.