Lavor služi za pranje nogu, koka u nuždi u lavoru opere koku
**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Klao nas je na pocetku malo je reci.. Nisam mu sestru iz usta vadio. Ali i publika popizdila pa je malo bolje bilo.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:37 pm**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
ma ja ni igracima nista ne znaci podrska punog juga na kosevu.....
Jad jadni...kako ga nije stid. Što reče pile već krenuo u kontru, sreća pomoćni mahao i zabijemo gol tako...mamicu mu korumpiranu.Plava Porodica je napisao/la:Klao nas je na pocetku malo je reci.. Nisam mu sestru iz usta vadio. Ali i publika popizdila pa je malo bolje bilo.pile87 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:37 pm**** familiju svoju jest nas klao nije nam svirao jedno pet čistih faulova i jedno dva je svirao konta. I u situaciji kada smo postigli prvi gol, nije htio svirati faul i već krenuo nazad da nije pomoćni pomoćni mahao ne bi ga ni svirao.Morzhy je napisao/la:Kaže Boro nije bio penal za Zrinjski...znači Jakupović nastavlja sa suđenjem
Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk
nema potrebe punit budzet i biti najveci sponzor uprave fks
Haver i ja komentarišemo ovu situaciju i odmah konstatujemo da i ako je bio faul da je bio vani, a ja sam čak otišao i malo dalje pa sam rekao da je Filipović previše lagano pao tj da nije bilo nekog velikog intenziteta u duelu a vjeruj dosta raje oko mene je odmah utvrdilo da je bio čist penaligla je napisao/la: Kako je ova situacija sa sjevera izgledala jebeno, strašno dobar glumac, svaka čast Jakupoviću.
Za one koji ne žele nema
na kojem dijelu sjevera si ti bioGoodisonPark je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 11:51 pmHaver i ja komentarišemo ovu situaciju i odmah konstatujemo da i ako je bio faul da je bio vani, a ja sam čak otišao i malo dalje pa sam rekao da je Filipović previše lagano pao tj da nije bilo nekog velikog intenziteta u duelu a vjeruj dosta raje oko mene je odmah utvrdilo da je bio čist penaligla je napisao/la: Kako je ova situacija sa sjevera izgledala jebeno, strašno dobar glumac, svaka čast Jakupoviću.![]()
Što se tiče ove priče oko 5% nemojte se ništa brinuti, vidjećemo ko će prvi zaplakati i tražiti da se vrati sve na staro..
Mora svima biti jasno da ćemo mi Dolinu napuniti kao od šale u derbijima narednih 100 godina, dok sa druge strane oni ako ovo potraje "malo duže" gube na godišnjem nivou sigurno minimum 150 000 KM, još ako se desi da igramo i u kupu onda ta cifra ide i preko 200 milja.
ambalaža rotira...![]()
ako se tako gleda onda se gubi smisao navijanja i podrske svom klubu,koga je bolila kara za cenerom kad im ga je miro zavukao i kad smo ih popisali na sred koseva i proslavili sa igracima?ovdje sve neki finansijski magovi,pa milion derbija na svijetu i navijackih grupa koje se mrze vise nego mi i pitari i idu bodriti svoj klub,cisto sumnjam da iko na umu ima to da puni budzet rivalima,to sam samo ovdje procitao....punili bi i pitari nama budzet da imamo veci stadion,nego ovdje par forumasa ispira mozak raji da je to ispravan put i svi se polako pocinju primati na tu pricu.....onda je najbolje da ne idemo ni u krupu jer cemo im napuniti budzet,ma ustvari najbolje da ne idemo nigdje vise na gostovanja,samo grbavica,a kad nam i to dokurci onda i to bataliti,jer sto bi mi punili budzet nasoj upravi da nam dovode invalide poput kerle ili jahica,da vracaju sindikalca bogicevica...ma ustvari najbolje je uz tv pratiti evropske lige,to najmanje kosta a nikom ne punis budzet......
Şalite li se ? Ne treba momku pripisivati greske koje nisu njegove.dell21 je napisao/la: ↑ned maj 07, 2017 3:32 pmNije pratio svog igrača koji je dao gol i došao iza nj govih leđa.