Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Jaozinho22
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 02, 2017 11:56 pm

Plava Porodica je napisao/la:
uto maj 02, 2017 11:46 pm
Ponavljam se od danas..
Najmanje ce igrati ulogu kako se kome digao ku.rac, i kako cemo mi izaci kao tim.
U subotu 11 Zeljinih igraca se ogleda u onih 13000 na tribinama, mi u subotu igramo.
Znam sta pricam..
A Vi sa ostalih tribina ako ne znate pjesmu, pocnite one sto znate,ali bukvalno udarajte redom sa strane sve koji sute. Slobodno ih nalemajte.
Griješiš brate, da je do nas mi bi odavno bili prvaci !
Sjeti se kako smo prolamali prosle godine protiv Zrinjskog kući,protiv Čelika u Zenici,Tuzla kup,ove godine sve i jedna utakmica na BAZI,vrhunski odrađena !
Kad bi navijanje tempiralo rezultat mi bi bili prvaci svemira,jednostavno stvari su drugačije,htjeli mi to ili ne.
Do njih je,mi uvijek ispunimo zadatak ! ;)
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:00 am

salle86 je napisao/la:
uto maj 02, 2017 11:53 pm
Ponavljam se od danas..
Najmanje ce igrati ulogu kako se kome digao ku.rac, i kako cemo mi izaci kao tim.
U subotu 11 Zeljinih igraca se ogleda u onih 13000 na tribinama, mi u subotu igramo.
Znam sta pricam..
A Vi sa ostalih tribina ako ne znate pjesmu, pocnite one sto znate,ali bukvalno udarajte redom sa strane sve koji sute. Slobodno ih nalemajte.
To upravo i ja napisah, da mi je dočekati da čitav stadion u jedan glas navija, bez obzira na rezultat da se pravi pritisak.
Nema tog tima u BiH koji bi mogao izdržati to
Trebao bi i jug u tom duhu pokušati bar prvih pola sata da ovim manje više poznatim svima pjesmama
Neka nam lekcija bude drugo poluvrijeme protiv Slobode, ali to i puno jace od prve minute u subotu mora biti. Svako zna kako smo odigrali drugo poluvrijeme protiv Slobode poslije patnje u prvom. Sto li?
Ovaj stadion ima akustiku, ovaj stadion je gradjen iz ljubavi, a nasa ljubav ne moze izblijedit. Odigrajmo u subotu onako kako samo mi znamo, krila sami sebi moramo dati, nas 13000.
Sale, tesko da ce se na Jugu pjevati ista sto se u ranijim utakmicama nije pjevalo, i sam nisam za to.. Ali neka ostale tribine budu ovaj put glasnije od Juga.
Lemajte sutace i selfi pic.kice!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:03 am

Jaozinho22 je napisao/la:
Ponavljam se od danas..
Znam sta pricam..
Sjeti se kako smo prolamali prosle godine protiv Zrinjskog kući,protiv Čelika u Zenici,Tuzla kup,ove godine sve i jedna utakmica na BAZI,vrhunski odrađena !
Kad bi navijanje tempiralo rezultat mi bi bili prvaci svemira,jednostavno stvari su drugačije,htjeli mi to ili ne.
Idemo brate nadjacati sami sebe ovaj put.
Mi cemo je osvojiti, mi smo je i zasluzili!
Mi cemo dici pehar, i neka naslovi na kraju sezone budu "Manijaci osvojili titulu BiH"..
Oni na terenu nisu, niti ce ikada sa svojom psihom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

delinjo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:04 am

sri maj 03, 2017 12:03 am
Jaozinho22 je napisao/la:
Ponavljam se od danas..
Znam sta pricam..
Idemo brate nadjacati sami sebe ovaj put.
Mi cemo je osvojiti, mi smo je i zasluzili!
Mi cemo dici pehar, i neka naslovi na kraju sezone budu "Manijaci osvojili titulu BiH"..
Oni na terenu nisu, niti ce ikada sa svojom psihom.
dragi beciraj mora neko dole i na terenu ugurati loptu u mrezu :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:09 am

Neke racune cemo svoditi kada ovo sve zavrsi, ali sada je najbitnije pobjediti Zrinjski. Zato nemojmo vise prica o zavjerama, pitarima i svemu sto nam misao sa Zelje skrece. Molim vas nemojte ni o onom tamo forumu i par kloniranih aldinovih nickova koji tamo pisu (odnosi se na vas kojima su postovi obrisani i upozoreni ste. Njihovu igru ocajnika necemo igrati. Svako svoj obraz neka gladi.). Ostavite sve, jer je Zeljo najbitniji. Ustvari, Zeljo je jedini i bitan. Bude li atmosfera kao protiv Sirokog na samom pocetku, cak i prije pocetka, nista necemo uraditi. Zato braco i sestre Manijaci, svi u jedan glas! Pjevamo prije pocetka, za vrijeme utakmice, pa cemo svi zajedno pjevati i kada se zavrsi utakmica. Ista nas ljubav spaja i ja jedva cekam da se zaputim prema Grbavici, da prodjem iste ceste, prolaze i bogaze koje godinama prolazim.

Vrijeme zaista leti. Kao da je jucer bilo kada sam skoro svakog dana sa Juga gledao prema Istoku i pitao se hocu li ikada doziviti da uklone onaj napuknuti beton sa Istoka i travke koje vire iz njega. Godinama sam, svaki dan, dolazio na Jug preko ljetne pauze i gledao taj betonski Istok koji je pucao pod uzarenim sarajevskim suncem. Sve mi je to tada bila zaista nemoguca misija. Ne znam vise ni sta se desilo, ni kako, ali evo nas u Maju 2017. godine i jos nisam svjestan sta vidim na tom Istoku. Gledam, ali ne vidim. Ne moze mozak da obradi da je ustvari tu "nikla" nova tribina, ljepsa nego sto sam ikada mastao da moze biti. Ljepsa nego ijedna na svijetu. Kao da ju je neko spustio tu i ponovo ce je odnijeti, sa tim strahom je gledam svaki put kada sam na Grbavici. Na utakmici protiv Slobode nisam ni vidio golove. Protiv Sirokog takodjer nisam vidio nijedan gol. Tek sam Bekricev penal ispratio, a bolje da nisam. Pogled ne silazi sa Istoka. Nevjerovatan je taj osjecaj kada ti se ispuni san.

Drzimo se zajedno, samo tako mozemo zajedno. Drugacije nista ne ide, jer ko je Grbavicu dozivio, sa ponosom nosi Grb Zelje na grudima. Podrzimo nase igrace i pobjedicemo Zrinjski! Svi u jedan glas: Zeljo Sampion!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavi orkestar
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:12 am

Tekstić je od strane novinara,ako je novinar,na brzinu sklepan.Zaborave ljudi vrlo brzo,tako programirani...Neka pogledaju ovi što mlate,tj pišu po raznim portalima sudjenje Zelji u prvom djelu prvenstva i koliko je bodova Zeljo izgubio zbog lošeg sudjenja i neka uzmu ovaj drugi dio i nadju gdje nam je to nešto poklonjeno od strane sudija.Samo realno.A oni sa kobilje glave se i dalje drže one svoje stare:Ko o čemu kurva o poštenju.To je najnepoštenijem klubu na planeti vodilja od osnivanja pa sve do danas.
Zadnja izmjena: Plavi orkestar, dana/u sri maj 03, 2017 12:20 am, ukupno mijenjano 1 put.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

dell21
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:15 am

Imacemo vremena pisati i razmisljati o svemu. Jos 4 utakmice do titule. Trebace nam maximalno 9 bodova za titule a mozda i manje. Pobjeda protiv zrinjskog vredi vise od 3 b jer oni odma naredno igraju medusobni duel.
Ajmo pricati o suboti o zrinjskom o ekipi o igreacima ko bi mogao igrati... ima more tema a mi uvijek izaberemo najteze.

Braveheart
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:16 am

Kratko i jasno. Ko god je upucen u sliku i priliku naseg fudbala zna da sa 3 boda u subotu, mi smo prvaci. Ko ne vjeruje nek stavi papir ispred sebe i racuna do kraja. Na taj nacin treba furat raju ( pri tome mislim na derbi navijace, mi cemo svakako doci ) . Znaci furajte raju, utakmica za titulu, jer zaista ona to i jeste.

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:18 am

@Braveheart, ocekujes li od Ivana da bude igrac odluke? :D :D

Hoce li Slavko mijenjati stopere??

dell21
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:20 am

Mislim da hoce bar jednog .

Plava Porodica
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:21 am

Nece.
Kemo nikad sto se tice ove sezone, Boka bara bara sa Kerlom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Brkoo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:21 am

storm_raider je napisao/la:
Neke racune cemo svoditi kada ovo sve zavrsi, ali sada je najbitnije pobjediti Zrinjski. Zato nemojmo vise prica o zavjerama, pitarima i svemu sto nam misao sa Zelje skrece. Molim vas nemojte ni o onom tamo forumu i par kloniranih aldinovih nickova koji tamo pisu (odnosi se na vas kojima su postovi obrisani i upozoreni ste. Njihovu igru ocajnika necemo igrati. Svako svoj obraz neka gladi.). Ostavite sve, jer je Zeljo najbitniji. Ustvari, Zeljo je jedini i bitan. Bude li atmosfera kao protiv Sirokog na samom pocetku, cak i prije pocetka, nista necemo uraditi. Zato braco i sestre Manijaci, svi u jedan glas! Pjevamo prije pocetka, za vrijeme utakmice, pa cemo svi zajedno pjevati i kada se zavrsi utakmica. Ista nas ljubav spaja i ja jedva cekam da se zaputim prema Grbavici, da prodjem iste ceste, prolaze i bogaze koje godinama prolazim.

Vrijeme zaista leti. Kao da je jucer bilo kada sam skoro svakog dana sa Juga gledao prema Istoku i pitao se hocu li ikada doziviti da uklone onaj napuknuti beton sa Istoka i travke koje vire iz njega. Godinama sam, svaki dan, dolazio na Jug preko ljetne pauze i gledao taj betonski Istok koji je pucao pod uzarenim sarajevskim suncem. Sve mi je to tada bila zaista nemoguca misija. Ne znam vise ni sta se desilo, ni kako, ali evo nas u Maju 2017. godine i jos nisam svjestan sta vidim na tom Istoku. Gledam, ali ne vidim. Ne moze mozak da obradi da je ustvari tu "nikla" nova tribina, ljepsa nego sto sam ikada mastao da moze biti. Ljepsa nego ijedna na svijetu. Kao da ju je neko spustio tu i ponovo ce je odnijeti, sa tim strahom je gledam svaki put kada sam na Grbavici. Na utakmici protiv Slobode nisam ni vidio golove. Protiv Sirokog takodjer nisam vidio nijedan gol. Tek sam Bekricev penal ispratio, a bolje da nisam. Pogled ne silazi sa Istoka. Nevjerovatan je taj osjecaj kada ti se ispuni san.

Drzimo se zajedno, samo tako mozemo zajedno. Drugacije nista ne ide, jer ko je Grbavicu dozivio, sa ponosom nosi Grb Zelje na grudima. Podrzimo nase igrace i pobjedicemo Zrinjski! Svi u jedan glas: Zeljo Sampion!!!
Bravo @storme..
Svi na Grbavicu 6.5. 2017 u 20 h..
I neka nasa pjesma odjekuje i nosi Plave sve do pobjede. Idemo svi zajedno do titule! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Shortyy1921

sri maj 03, 2017 12:28 am

:palacgore: Bravo brate svaka cast

6.5.2017 u 20h.. SVI SVI NA SVETI JUGG.... ZELJO TE TREBA !SKUPA SMO SVI JACI.... Zeljeeeznicar le,hajde molim te samo jebite picke Mostarke ale ale!!
Jednom Željezničar,uvijek Željezničar ! - I.O.

Braveheart
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:29 am

sri maj 03, 2017 12:18 am
@Braveheart, ocekujes li od Ivana da bude igrac odluke? :D :D

Hoce li Slavko mijenjati stopere??
U subotu cu i Ivanu sve oprostit, samo neka ga zabije :D Eto dokle je doslo :P
Kakvo mjenjanje stopera :P Slavko ce nas opet sve iznenadit sa sastavom :D

storm_raider
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:30 am

Mislim da ce Boccaccini poceti. A opet i s njim je veliki rizik. Sa Kemom takodjer, mlad je, a najbitnija utakmica u prvenstvu. Za Kerlu i Jadranka vec znamo da ce nam srce 2-3 puta minimalno preskociti. Ne znam, nisam pametan. Joj Sanele Jahicu...

Charlie Sheen
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:33 am

Prosla sezona gori pod nogama za Evropu,remi sa Zrinjskim kuci ok idemo po bodove u mrtvu Zenicu sa najlosijim Celikom X,gubimo sanse ali imamo teoretske sanse nerjeseno sa Rudarom na Grbavici opet X, i na kraju ni Slaviju koja je ispala nismo dobili...Molim Vas ne ponavljajte nam proslu sezonu i dajte nam trofej,

kremenko

sri maj 03, 2017 12:38 am

Jug ce morati najveci dio posla odraditi kao i uvijek.
Ali za utakmicu protiv Zrinjskog neka prozivaju druge tribine,neka im nedaju sjesti,cijeli stadion,pjesme koje svi znaju.
Brze,slatke,pjevljive,jake i mocne,da se ori.
Spore,dugacke i novije smanjiti na najmanju mogucu mjeru.
Kjosevski
Stevanovic-Bogi-Kerla-Stanic
Markovic-Blagojevic
Miroslav-Zeba-Crnov
Lendric

Da se ne zamarate :kafa:
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u sri maj 03, 2017 12:40 am, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Braveheart
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:39 am

sri maj 03, 2017 12:30 am
Mislim da ce Boccaccini poceti. A opet i s njim je veliki rizik. Sa Kemom takodjer, mlad je, a najbitnija utakmica u prvenstvu. Za Kerlu i Jadranka vec znamo da ce nam srce 2-3 puta minimalno preskociti. Ne znam, nisam pametan. Joj Sanele Jahicu...
Ne moze covjek bit pametan, nazalost jer nemamo mnogo izbora. Boki sekunda falila da skrivi penal u Bijeljini bez ikakvog razloga. Kemo bi vjerovatno izgorio. Za nadat se da cemo uzeti titulu, pa onda na ljeto stopere sto kazu Jovo na novo.

dell21
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:42 am

Ko moze reci da blagojevic ili bogicevic nece praviti onakve greske ponovo ??
Ja bi promijenio bar blagojevica pa sta bude.

delinjo
Kontakt:

sri maj 03, 2017 12:44 am

valjda su ispucali te greske u Tuzli..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava