Simuliranje Ordagića

Penal nad Blgojevićem
Bio je na pregledu kola.. Kaze Boro trebao biti crveni.. Al nije to interesantno.. Pitarima je bitno samo Zeljo da ne bude prvak tako da silni portali nisu obracali paznju na to nego su prenosili saopcenja navijaca Zrinjskog.. Objektivno pitarsko novinarstvo..neroazzuro je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:30 am!
Jel iđe bio onaj zuti pirica kad iznese onog igraca krupe na 30-ak metara?
Napusice se .urca svi, majku im...
Da su htjeli mogli su...BlwD je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:36 amJa razumijem da ce sad svi reci "teorija zavjere". Pa i meni tako zvuci ali znamo da kod nas u drzavi nista nije normalno. Portalima je ovaj tip clanka jedan od/jedini nacin zarade i jednostavno ne mogu priustiti taj luksuz da napisu nesto protiv nekog ko ih finansira i ko ih moze ukinuti u jednoj sekundi. Posebno ovi relativno noviji portali.
Nije to samo za sport portale nego sve. Jednostavno nije moguce da su svi novinari slijepi, ili da su svi novinari najpametniji a svi citaoci slijepi. Tako internet danas funkcionise - ako nemas ovakvih clanaka nema te nigdje. Prestajes biti portal i postajes obicni blog.
Ljudi ce otvarati ono sto im odgovara...
Zato je najbolje da se napravi konacno taj video gresaka pa da ljudi vide da sudije ne sude u nasu korist i da su greske obostrane. I za to treba kriviti samog sudiju i savez, a ne vjerovati nekima koji pisu da zadovolje nekog/samog sebe. Ali đaba, mi smo takav narod...
ako je ono penal za slobodu, onda smo mi trebali dobiti 10 penala za onaj start nad blagojevicem...AsharaK je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:43 am(VIDEO) Snimak iz drugog ugla: Ko je oštećen u derbiju u Tuzli?
Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/vide ... uzli/81537
![]()
![]()
Imam isto misljenje.. Ono sto je zlonamjerno je da se jedino faul nad Ordagicem forsirao, a ni sport1 ovo zadnje ne bi nikad objavio da nije pritiska koji se na forumu napravio..
U pravu si sto se tice subjektivnosti....
Jesi pogledao istu situaciju iz prijenosa na Moja TV? Bolje se vidi,s druge strane,zumirano.neroazzuro je napisao/la: ↑uto maj 02, 2017 11:50 amOno na Ordagicu nije penal jer jer ga Bogicevic nije ji dotakao!