cikazubo je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:35 pm
AsharaK je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:32 pm
ja bih protiv Zrinje probo sa Markovićem, Bekrićem i Zebom u sredini
Hasanovica obavezno ostaviti u ekipi, momak definitvno moze, nije on toliko limitiran koliko mislimo, treba mu jos ovih utakmica.
Hasanovic nije los, jak je, bori se, ali naprije je los. Doduse i teren ovaj na Tusnju je ocajan, lopta skakuce, kao da nemaju valjak da uvaljaju.
A Dino je danas u prvom dijelu meca bio pravo los. Dosta greski, nabijenih lopti, trpao je svoje saigrace. Poslije su mu se malo noge odvezale, ali opet nista spektakularno naprijed, ali definitivno sanus treba dobiti, jer danas je bio bolji od vecine.
Opcenito sad o nekim igracima, jer u prijasnji post nisam htio udrobiti sve
Blagi je igrac malog nogometa, to sam pisao dosta ranije. On svaku loptu hoce da pođoni, povuce po travi, danas to pogotovo nije moglo. Dosta njegovih gresaka je bilo i uvjetovano Dininim trpanjem, kako neko rece, smetao mu je, visio mu oko vrata. Mada opcenito, Blagi ovu sezonu igra dosta losije nego prije, sta li je problem?! Sistem, saigrac u sredini, ne znam, to je za dublje analize strucnih lica..
Miroslave lutko, danas si pokazao da ti niko oprepelit ne moze u ovoj ligi. One dvije lopte su fantazija, ono se ne vidja cesto kod nas. Vjerovatno neces ostati kod nas, ali ako ima 1% sanse treba pokusati opet.
Ljudi pogledajte onaj njegov sut, pa poslije
njegovu reakciju. Skoro da place, gleda u nebo i pita ZASTO?! Meni je taj potez duboko ostao urezan, imam cijelu sliku tog momenta. Svaka cast MAJSTORE.
Musa se moze izdvojiti kao bolji pojedinac. Ima muda, zna povuci, svidja mi se kako je odigrao zadnje 2. Crnov ako uzememo u obzir sve okolnosti, poprilicno dobar. Hvala mu na dobroj kretnji i majstorskoj realizaciji.
Lendra imao sansu, promasio. Ostalo blijedo.
Stojanovic-Kerla mogu u isti kos. Katastrofa. Prvi kriv za prvi gol, drugi kriv za stativu. Ne znam zasto se lopte pelja i ne izbije u polje ili u aut?!
Bogi ucitelju, da Bogda ti vec sutra vidio ledja. Ti si ocajan, prvi gol padnes ko krava na koljena a drugi smijesno gradis loptu. Ma ocaj teski, najlosiji igrac.
Zeba danas neprimjetan, nema ga u duelima, nema nekih poteza i pravljenja viska. Izvini kapitenu, ali lose.
Dinu sam vec analizirao i Blagija.
Veca opet odbranio ono sto je mogao, golove apsolutno nije kriv. Bravo Veca.
Izmjene su bile solidne. Tuce je podebeo, ali opet ima znanje neko u nogama, malo je tecnije bilo njegovim ulaskom. Zakara nista spešl
Stevo hvala ti amajlijo za trofeje, nadam se da ces i ovdje ga uzeti. Strasno bitan gol i u Bjeljini i ovdje.
Dosta kukavica u ekipi imamo. Pristup nedopustajuci za jedan klub kao sto je Zeljeznicar kojem je ova tekma bila najbitnija za titulu.
Zakomplicirali ste, sad se vadite. Ne znam kako, ali Evropa nije cilj, Evropa je minimum i to ste uzeli. Borite se za titulu, ej titulu znate sta je to..
Laku noc. Bit ce Zeljo opet sampion!