Model1964 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:36 pm
Za sve greske je pored glupih i sporih stopera kriv nas vezni red.
Dini svaka cast ali on sam ne moze. Zeba i Jovan nula. Ni jedan duel nisu dobili.
Kako da dode lopta onda do lendrica?
Bravo majstore, izuzimajuci Zebu, strasno ke kakvi su parmaci ostalai igraci iz veze a vrhunac fudbalskog bezobrazluka je ono sta radi Blagojevic. Nasa odbrana je duplo losija upravo zbog Blagoja i defanzive veznog reda. Oni takvu pometnju prave,da je to strasno. Bukvalno svaku loptu sto su izgubili bilo je 100% sansa. Cak i prvi gol, ono je Blagojevic morao presjeci, njemu lopta dva puta prolazi,i onda sa takvim veznim redom, nasa dva stopera izgledaju jos smijesnija, uvlace im nervozu, a plus ni ne odisu nekom inteligencijom, i nastaje haos. Ali kljuc problema je defanzivni vezni red. Mi ako ovako budemo igrali, kako igramo zadnjih 5-6 tekmi, ja vam zivotom garantujem, ponovice se scenarijio iz kupa. Tomisalv Tomic ce ih pojesti na sredini sam. Kljuc nase slabe igre je Blagojevic. A sto je najzalosnije glat smo mogli trehnut ovu Slobodu, cim smo par puta licli na ekipu, oni su se raspali. Poklanjas im dva gola ko na Grbavici. Nek nam je Bog na pomoci protiv Zrinjskog. Ali tjesim se da krizi igre mora doci kraj, i nadam se da Slavko nece igrati na bod.