fanaticZeljin je napisao/la:Raja dajte kakvu sliku mire da je zakacim na fejs do kraja zivota molim vas

Eto cover, davno sam pravio. Bio jedno vrijeme na official page al su je ukinuli hahahahah
fanaticZeljin je napisao/la:Raja dajte kakvu sliku mire da je zakacim na fejs do kraja zivota molim vas
brate, pa ne znam šta si ti slušao ali ja čuh kako Slavkec kaže da je danas vidio na koga može računaticikazubo je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:30 pmIskreno brate muka mi je od te price, tako smo za Odu govorili pa dodje Edis i nakon svakog poraza nesto prica kao samo sam ja kriv nista nisu igraci bla bla, tad nam je dosadilo vise slusast to kao preuzimanje odgovornosti, onda smo poceli s pricom kako zelimo trenera koji ce jasno reci da zeli titulu, dodje Kostic digao popmu idemo titula, dupla kruna ma sve. Nakon Kostica poceli smo s pricom kako treba sustiti i raditi a ne na sva zvona se prsiti titulom, onda dodje Slavko covjek koji je uvijek odmjeren u izjavama sto smo i trazili a mi bi sad opet da vrti neku drugu pricu, muka mi vise od toga kako trener treba da prica na presicama i intervjuima kao da je to ogledalo nekog pristupa, nigdje veze..Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:22 pmNiko nije tjerao Slavku, mozda par padobranaca i mojne sad oko toga.
Svi su ga napali radi njegovih izvlakusa, da izgubimo 12-0 reko bi da su krivi igraci..
Ne razumijem sta je problem napisati kad se nekom nesto ne svidja, a vi odmah preokrenete pricu na svoj mlin.
nije ti samo Zrinjski konkurent nego i Sarajevo...zato njih izostavljas ?jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:39 pmdobro je proslo... zadovoljan sam bodom... mada smo i mi a i oni mogli da pobjedimo... protiv zrinjskog potvrditi titulu!!!
Nisi me shvatio prijetelju, slazem se s tvojom konstatacijom i taj post iznad se na to nadovezuje odnosno da i mi kako vjetar puse trazimo neke izjave trenera, ja potouno podrzavam ovakve nastupe Slavke u javnosti..salle86 je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:37 pmbrate, pa ne znam šta si ti slušao ali ja čuh kako Slavkec kaže da je danas vidio na koga može računaticikazubo je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:30 pmIskreno brate muka mi je od te price, tako smo za Odu govorili pa dodje Edis i nakon svakog poraza nesto prica kao samo sam ja kriv nista nisu igraci bla bla, tad nam je dosadilo vise slusast to kao preuzimanje odgovornosti, onda smo poceli s pricom kako zelimo trenera koji ce jasno reci da zeli titulu, dodje Kostic digao popmu idemo titula, dupla kruna ma sve. Nakon Kostica poceli smo s pricom kako treba sustiti i raditi a ne na sva zvona se prsiti titulom, onda dodje Slavko covjek koji je uvijek odmjeren u izjavama sto smo i trazili a mi bi sad opet da vrti neku drugu pricu, muka mi vise od toga kako trener treba da prica na presicama i intervjuima kao da je to ogledalo nekog pristupa, nigdje veze..Plava Porodica je napisao/la: ↑ned apr 30, 2017 7:22 pmNiko nije tjerao Slavku, mozda par padobranaca i mojne sad oko toga.
Svi su ga napali radi njegovih izvlakusa, da izgubimo 12-0 reko bi da su krivi igraci..
Ne razumijem sta je problem napisati kad se nekom nesto ne svidja, a vi odmah preokrenete pricu na svoj mlin.
u brk je to
misliš da on nije vidio ono što smo mi
samo nije ok javno imena iznositi