Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Morzhy
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet apr 28, 2017 5:06 pm

Kad smo ih pobijedili onda s Nedom Turkovićem, a grizli su papani, nije da nisu, možemo vala i sad

SWRA_1921
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:07 pm

Da se razumijemo, blizi su oni pobjedi protiv Krupe nego mi protiv Slobode... Blizi su oni pobjedi protiv Sarajeva nego mi protiv Sarajeva... Susret izmedju nas je bas otvoren, zadnju dole smo mogli lagano izgubiti, ovdje smo onda trebali pobijediti pa smo izgubili, znaci nista nije ni blizu rijeseno...

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:14 pm

ma ako dobijes naredne dvije prvak si 99 % i to je prosto ko pasulj ..
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

pile87
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:18 pm

Jednostavno je oni će se nalaziti, kao i mnogo puta do sada, njima je važnije dobiti Želju nego bilo šta drugo. Upravo takvo usko i zaostalo razmišljanje je ono što ih drži kilometrima od titule.
Znači mi moramo otići gore pobiti se sa njima, prebiti ih , pobjediti i vratiti se tri boda.

Poslano sa mog HTC Desire 828 koristeći Tapatalk

Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:18 pm

Meni su jako interesantni rezultati ove aktuelne ankete do sada. :) Mozemo malo o tome.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:20 pm

pa to sto se ce oni naloziti nije nas problem...MI SE TREBAMO NALOZITI....mi igramo za titulu a ne oni....i gdje ces veci razlog da se nasi naloze od titule ....tako da ne vidim neki problem nek se naloze ali i mi se moramo naloziti...mi igramo za nesto puno vece od njih ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

gost_manje
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:23 pm

miro88 je napisao/la:
pet apr 28, 2017 5:02 pm
Mislim da je posve optimisticno govoriti o tituli sada, ako svinja kiksa u Krupi eh tek onda možemo početi da vadimo čune, ali da oni dobiju krupu (99% vjerovatnoća sudeći po prošlom okršaju) i mi izgubimo od sir vladixa, komotno se pozdravit' titulom
Zašto, kad je i sa porazom u nedjelju (pu pu pu) opet sve u našim nogama.

Jebote, više smo znali vjerovati da možemo do titule nekad kad smo morali gledati rezultate na 5 drugih utakmica i priželjkivali da nam se poklope, nego sad kad uopće više ne moramo nikog gledati nego sebe, čak i u slučaju poraza u nedjelju - a naravno da ga neće biti.

Morzhy
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:24 pm

delinjo je napisao/la:
pa to sto se ce oni naloziti nije nas problem...MI SE TREBAMO NALOZITI....mi igramo za titulu a ne oni....i gdje ces veci razlog da se nasi naloze od titule ....tako da ne vidim neki problem nek se naloze ali i mi se moramo naloziti...mi igramo za nesto puno vece od njih ...
Mi uvijek igramo za nešto puno veće od njih i to je razlog što smo najtrofejniji, a oni najnetrofejniji.

delinjo
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:26 pm

Morzhy je napisao/la:
pet apr 28, 2017 5:24 pm
delinjo je napisao/la:
Mi uvijek igramo za nešto puno veće od njih i to je razlog što smo najtrofejniji, a oni najnetrofejniji.
upravo tako prijatelju ....zato kazem, da nas ne treba plaho brinuti to sto ce se oni naloziti...jer se bgm i mi trebamo naloziti igramo za titulu i 5 kola prije kraja smo prvi i sljedecu utakmicu nam dolazi direktni konkurent i ako to odradimo hairli slavimo svi ....tako da koliko god se oni naloze mi se moramo naloziti duplo vise !
GOO ROGER!!!
peRFect!!

teteac8684
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:28 pm

Glasao sam za prvu opciju (plasman u Evropu) iz prostog razloga sto ni sam nisam vjerovao u istu nakon onog rasula poslije Viteza na Grbavici...da mi je neko tada rekao da cemo osigurati Evropska takmicenja 5 kola prije kraja rekao bih da je lud...Naravno da se u ovom trenutku titula namece kao realan cilj, iako meni i sama pomisao da cemo opet u svojoj kuci igrati Evropske utakmice tjera suze na oci...jbg, proslo je vremena pofino...Do kraja zelim samo vidjeti borbu da zadnjeg daha, pa dokle god nas to dovede, ja zadovoljan...Volim Te Zeljo!!!

Amidza
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:30 pm

Njima je osnovni motiv i polazna tacka mrznja i kompleks.

Nasima je titula i eventualno "iskupljenje" za zadnju tekmu na Grbavici.

Ovu utakmicu glava odlucuje. Vidjecemo kako ce Slavko Permanentnovic spremit ekipu. Mentalno, prije svega.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Model1964

pet apr 28, 2017 5:33 pm

Prvo pitanje je pogresno konceptirano i kao takvo nisam ni razmatrao
Sta je bilo nije bitno
Ako smo stiglii prestigli -11onda imamo najbolju poziciju za titulu.
Ako kiksamo nece biti to zbog snage protivnika vec zbog nasih slabosti
Zbog toga ne mogu biti zadovoljan niSuCim osim sa titulom.
Cini mi se da je po rezultatima ankete generacijska podnela ocigledna
Da napomenem da spadam medu mlade :DD:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

miro88

pet apr 28, 2017 5:41 pm

Koliko je ostalo na ugovoru od Beširevića? Veoma interesantan igrač, agilan, dobro se gradi uz to ima solidan pregled igre

Model1964

pet apr 28, 2017 5:41 pm

Skoro 40% nasih navijaca navija za Stupcanicu iz Olova
Vjerujem u titulu
Najveci smo i najtrofejniji zbog vnere u sebe i zbog visoko postavljenih ciljeva
Utjesne nagrade me ne zanimaju

SanMan
Kontakt:

pet apr 28, 2017 5:50 pm

Rezultat ankete me potpuno iznenađuje,
Biti navijač znači biti optimista (pa čak i potpuno nerealni) i željeti i vjerovati u pobjede i u titule
više razumijem ovoga što hoće duplu nego ove dobro je
od kupa sam se oprostio tek kad je Bekrić fulio penal a titula prvaka samo kad matmatički ispadnemo što je nemoguće do zadnja dva kola

Model1964

pet apr 28, 2017 5:56 pm

SanMan je napisao/la:
Biti navijač znači biti optimista (pa čak i potpuno nerealni) i željeti i vjerovati u pobjede i u titule
od kupa sam se oprostio tek kad je Bekrić fulio penal a titula prvaka samo kad matmatički ispadnemo što je nemoguće do zadnja dva kola
:pljesak: Bravo
I ti si balavac kao i ja :D

exbabilon
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:01 pm

Zrinjski uzima Krupu, gotovo da sam 100% siguran. Poslije hladnog tusa u Kupu vise nisam ni siguran da mozemo dobiti Zrinjski na Grbavici. Zato ja sam sad skeptican i necu gledat unaprijed, previse je ostalo do kraja, a razlika je minimalna. Tako da od utakmice do utkamice i dati sve od sebe za svaki bod. Mozda cemo lakse do 3 boda u Tuzli nego sa Zrinjskim na Grbavici, haj znaj..

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:03 pm

SanMan je napisao/la:
Da li si ti, posle sezone u kojoj nismo ni evropu igrali, nezadovoljan sezonom u kojoj smo vec sada izborili evropu, izgradili istocnu tribinu i napravili plan za izgradnju juzne tribine (ako ne uzmemo titulu)??

Ja sam apsolutno zadovoljan ovom sezonom ako sve te faktore uzmem u obzir, cak bi se usudio reci da je ova sezona jedna od najuspjesnijih do sada kada uzmemo sve faktore.. Sve preko je bonus koju bi sezonu ucinio savrsenom..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

pet apr 28, 2017 6:04 pm

Odgovor na anketu:
Nije, zelim titulu prvaka! Kraj price.

Koliko god uzmem kalkulisat, vazda zapnem. Izgleda nema sigurnih bodova do kraja, ali jedno je jasno. Kako god konkurenti budu igrali, mi s dvije pobjede iz sljedece 2 tekme smo prvaci. Doduse ne moramo ni dobiti Zrinjski a opet cemo imati fine sanse.
Zato treba dobiti ovaj MALI klub Slobodu, jer na MALIM tekmama se titule uzimaju, a ti Vlado kmeci kolko hoces uvjek cete biti mali i smijesan klub.

Model1964

pet apr 28, 2017 6:06 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
pet apr 28, 2017 6:03 pm
SanMan je napisao/la:
Da li si ti, posle sezone u kojoj nismo ni evropu igrali, nezadovoljan sezonom u kojoj smo vec sada izborili evropu, izgradili istocnu tribinu i napravili plan za izgradnju juzne tribine (ako ne uzmemo titulu)??

Ja sam apsolutno zadovoljan ovom sezonom ako sve te faktore uzmem u obzir, cak bi se usudio reci da je ova sezona jedna od najuspjesnijih do sada kada uzmemo sve faktore.. Sve preko je bonus koju bi sezonu ucinio savrsenom..
Sta je bilo lani, bilo je
Drugi dan druga nafaka
Istok i jug nemaju veze sa sportskim rezultatima
Posebno sada kada je sve u nasim nogama
JURIŚŚŚ

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava