Zašto, kad je i sa porazom u nedjelju (pu pu pu) opet sve u našim nogama.
Mi uvijek igramo za nešto puno veće od njih i to je razlog što smo najtrofejniji, a oni najnetrofejniji.delinjo je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:20 pmpa to sto se ce oni naloziti nije nas problem...MI SE TREBAMO NALOZITI....mi igramo za titulu a ne oni....i gdje ces veci razlog da se nasi naloze od titule ....tako da ne vidim neki problem nek se naloze ali i mi se moramo naloziti...mi igramo za nesto puno vece od njih ...
upravo tako prijatelju ....zato kazem, da nas ne treba plaho brinuti to sto ce se oni naloziti...jer se bgm i mi trebamo naloziti igramo za titulu i 5 kola prije kraja smo prvi i sljedecu utakmicu nam dolazi direktni konkurent i ako to odradimo hairli slavimo svi ....tako da koliko god se oni naloze mi se moramo naloziti duplo vise !Morzhy je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:24 pmMi uvijek igramo za nešto puno veće od njih i to je razlog što smo najtrofejniji, a oni najnetrofejniji.delinjo je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:20 pmpa to sto se ce oni naloziti nije nas problem...MI SE TREBAMO NALOZITI....mi igramo za titulu a ne oni....i gdje ces veci razlog da se nasi naloze od titule ....tako da ne vidim neki problem nek se naloze ali i mi se moramo naloziti...mi igramo za nesto puno vece od njih ...
SanMan je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:50 pmRezultat ankete me potpuno iznenađuje,
Biti navijač znači biti optimista (pa čak i potpuno nerealni) i željeti i vjerovati u pobjede i u titule
više razumijem ovoga što hoće duplu nego ove dobro je
od kupa sam se oprostio tek kad je Bekrić fulio penal a titula prvaka samo kad matmatički ispadnemo što je nemoguće do zadnja dva kola
Da li si ti, posle sezone u kojoj nismo ni evropu igrali, nezadovoljan sezonom u kojoj smo vec sada izborili evropu, izgradili istocnu tribinu i napravili plan za izgradnju juzne tribine (ako ne uzmemo titulu)??SanMan je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:50 pmRezultat ankete me potpuno iznenađuje,
Biti navijač znači biti optimista (pa čak i potpuno nerealni) i željeti i vjerovati u pobjede i u titule
od kupa sam se oprostio tek kad je Bekrić fulio penal a titula prvaka samo kad matmatički ispadnemo što je nemoguće do zadnja dva kola
Sta je bilo lani, bilo jeHadzijalagic je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 6:03 pmDa li si ti, posle sezone u kojoj nismo ni evropu igrali, nezadovoljan sezonom u kojoj smo vec sada izborili evropu, izgradili istocnu tribinu i napravili plan za izgradnju juzne tribine (ako ne uzmemo titulu)??SanMan je napisao/la: ↑pet apr 28, 2017 5:50 pmRezultat ankete me potpuno iznenađuje,
Ja sam apsolutno zadovoljan ovom sezonom ako sve te faktore uzmem u obzir, cak bi se usudio reci da je ova sezona jedna od najuspjesnijih do sada kada uzmemo sve faktore.. Sve preko je bonus koju bi sezonu ucinio savrsenom..