Ja nisam blag kada psujem našim za fule ili glupe greškegost_manje je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 10:06 pmZnaš u čemu je stvar - ovo boldirano možda i jeste tačno. Ali ogromna, ogromna razlika je između 'Ma jebi se ba!' ili 'E **** te lopta!', i 'Lendriću ***** li ti majku ustašku!' ili '***** li ti sestru Ivane!'. Ovo prvo promumljaš u sebi ili kažeš jaranu do sebe, a ovo drugo može samo bolesna i umno poremećena osoba.hardwell je napisao/la: ↑sri apr 26, 2017 9:59 pm99% stadiona psuje igračima nakon što promaše, jebi ga takav smo narod. Psuje se i Lendriću i Kjosevskom i bilo kome ko se nalazi na terenu. To se ne može promijeniti.
Ali 1% je onih koji psuju bez razloga, konstantno i misle da im se raja iza divi. Danas kad sam vidio da frajer dolazi na ideju "hajmo kod ograde da psujemo Lendriću", razlog ni on sam sigurno ne zna. Dolazi i psuje mu i još mu drago kada mu Lendrić uzvrati istom mjerom.
Sve isto, od riječi do riječi.Pompey je napisao/la:Iako sam sa svojim starim standardan na Sjeveru, otisli danas na Istok, rekoh haj malo da fino sjednemo i da malo fino gledamo igru i uzivamo u njoj. Od igre nista, ali sto se tice pljuvaca i psovaca... ja sam ostao bez teksta. Navikao sam na psovke, ali na onu kolicinu.... fakat sam jos u soku. Od muke i bola nisam moga ni rijec progovoriti, a nema niko da povede navijanje ko na Sjeveru. Istok je danas bio sve osim porodicne tribine.
Cast izuzecima.

Neko ko siđe do ograde da psjue i vrijeđa naše igrace trebao bi biti odmah ostranjem sa stadiona. Isto tako, taraba bi morala biti ako neko na isti nacin napada gostujuce igrace.
Druga stvar je verbalna agresija prema sudijama

Mora biti neki nivo ponašanja a ne estenzivno-planinski