Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Model1964
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 26, 2017 10:16 pm

gost_manje je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:06 pm
hardwell je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:59 pm
99% stadiona psuje igračima nakon što promaše, jebi ga takav smo narod. Psuje se i Lendriću i Kjosevskom i bilo kome ko se nalazi na terenu. To se ne može promijeniti.

Ali 1% je onih koji psuju bez razloga, konstantno i misle da im se raja iza divi. Danas kad sam vidio da frajer dolazi na ideju "hajmo kod ograde da psujemo Lendriću", razlog ni on sam sigurno ne zna. Dolazi i psuje mu i još mu drago kada mu Lendrić uzvrati istom mjerom.
Znaš u čemu je stvar - ovo boldirano možda i jeste tačno. Ali ogromna, ogromna razlika je između 'Ma jebi se ba!' ili 'E **** te lopta!', i 'Lendriću ***** li ti majku ustašku!' ili '***** li ti sestru Ivane!'. Ovo prvo promumljaš u sebi ili kažeš jaranu do sebe, a ovo drugo može samo bolesna i umno poremećena osoba.
Pompey je napisao/la:
Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:49 pm
Otiđi samo jednom na Istok pa ćeš vidjeti kako je Sjever zlatan...nego odjekuje pa ti se čini. Stvarno životinjsko carstvo je na Istoku, bar danas kad je karta bila petak...
Iako sam sa svojim starim standardan na Sjeveru, otisli danas na Istok, rekoh haj malo da fino sjednemo i da malo fino gledamo igru i uzivamo u njoj. Od igre nista, ali sto se tice pljuvaca i psovaca... ja sam ostao bez teksta. Navikao sam na psovke, ali na onu kolicinu.... fakat sam jos u soku. Od muke i bola nisam moga ni rijec progovoriti, a nema niko da povede navijanje ko na Sjeveru. Istok je danas bio sve osim porodicne tribine.
Cast izuzecima.
Sve isto, od riječi do riječi.
Ja nisam blag kada psujem našim za fule ili glupe greške :D Najcešce je * Goni se u tri lijepe pm, debilu.* Naravno sa mjesta odakle gledam tekmu :D
Neko ko siđe do ograde da psjue i vrijeđa naše igrace trebao bi biti odmah ostranjem sa stadiona. Isto tako, taraba bi morala biti ako neko na isti nacin napada gostujuce igrace.
Druga stvar je verbalna agresija prema sudijama :rofl:
Mora biti neki nivo ponašanja a ne estenzivno-planinski :D
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Ajzea
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:17 pm

SanMan je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:13 pm
Kretena i sranja na tribinama je uvjek bilo i biće, nekad manje nekad više.
Večeras s razlogom puno više, i previše
Na sve nas (bar ogromnu večinu) gledam kao na jednu veliku porodicu, a ni jedna porodica ne mahala baš sva sranja koja se dešavaju, ništa ne rješavamo a samo se dušmani naslađuju.
Nek prenoći, pustiti SŠ, igrače i upravu da ovo što prije smiri i riješi, tekma za 4 dana, idemo dalje...
Dobrim rezultatima smanjuju s tenzije i na terenu i na tribinama, a imamo vrlo dobre šanse
Vala, svaka cast raji sto ne mahala o SVIM sranjima.
Hajmo reci, na sve ovo, ali to nije sve... Najgore se i ovdje presutilo.

Eric Cantona
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:18 pm

delinjo je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:10 pm
ako ne moze podnijeti kritiku i psovku nek okaci kopacke o klin i bavi se poljoprivredom ..jer ocigledno fulio je profesiju....ne samo on nego svaki od njih....cuj ti on se uvrijedio......eto nigdje se ne psuje samo kod nas ....
...sta je lendric kriv sto mi nismo prosli dalje?

damirfile
Kontakt:

Sad je sve na upravi i Slavki ako će pripremiti ekipu. Ima dovoljno vremena.
Ostavimo se kupa ništa nije izgubljeno. Moramo se vratiti i ostaviti ovo iza sebe.

kremenko

Jaran mi govori da je par pljuvaca sa Istoka dobilo po labrnji. Zna li neko sta?
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Dolina
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:03 pm
Dolina je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:47 pm
Vrlo čudna atmosfera je danas bila na Grbavici, nemojmo pasti pod nečiji utjecaj koji bi nas mogao koštati svih lijepih stvari koje dolaze.
Lendrić mora igrati i igraće ovih zadnjih 5 kola ma kako god tribina mislila, ima milion razloga, pa makar sve fulao do kraja a neće, uostalom pola ovih igrača nećete uskoro više gledati, strpite se malo pa onda dovodite koga hoćete, trenutno bolje nemamo.
Za ponašanje Lendrica smo mi iskljucivi krivci!
Napravili smo ikonu od njega. U pola godine je došao na nivo koji nigdje drugo nebi dosegao. Kada si negdje stranac, moraš radom i zalaganjem i ponašanjem biti tri puta bolji od domacina da bi bio ravnopravan. Samo u Bosni je moguce da raja padne na neke majice i par golova, da mu se nudi mjesto u repki.... Pošto je Lendric balkanac reaguje kako reaguje i eto sranja. Suprotna je stvar sa Mirom koji odradi sve profesionalno, jasno kaže da na nece podpisati novi ugovor, ali se ne folira na terenu i van njega i zato ga treba zakucati na tribinu.
Treba bodriti EKIPU a ne igrace!
Lendra je pravi dalmoški ego triper, to se znalo i kada se dovodio, svi su odozdo takvi, pogotovo Splićani. Malo mu pjevamo pa mu malo jebemo mater, ma daj odlučimo se više.
On je trenutno Željin projekat, u njega se puno uložilo, para najmanje, a budimo i iskreni u zadnje vrijeme ga baš nešto ne "gađaju loptama", dobije par lopti i to balona od Bogija ili Kerle. Takav je kakav je, boljeg nismo odavno imali, neka zavuće slanim svršavat će tribina. A za ovo zadnje si u pravu osim ako smo odigrali loše onda svima treba jebati mater a ne samo pojedincima, ipak su ekipa, zar ne.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Rambo_Amadeus
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:19 pm

LARS1921 je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:41 pm
**** ti kad psuješ nekom od početka, a musa kad god primi loptu to neki uzdasi, svršavanje, a frajer nije ništa pokazao
Nije ništa pokazao, istina. Ali požrtvovanost mu se ne može osporit', mene je tim' kupio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. Upravo bi to trebao biti cilj svih navijačkih grupa"

chile
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:19 pm

Jedino ne kuzim ove sto kao godinama idu na stadion i slusaju psovke i doskocice i sad se kao odjednom cude i "krste" na iste. Psovke su sastavni dio dekora na Grbavici oduvijek. I prije rata je bilo analiticara i poslije rata a i danas ima. Znalo se ranije (penzici) s mezom i polovkom gledati a kao prilog su isle psovke uzdignutim igracima koji nekim slucajem pomisle da u iznad navijaca ili ludoscu u glavi iznad kluba.
Ljudi vole Zelju a imamo bogat jezik pa se lako iskaze kada se primjeti da neko ne postuje te ljude koji su na tribinama.
Gorih igraca a ukovanijih u zvijezde u plavom dresu nije bilo od trenutne ekipe. Go qurac vecina ne zna ni lopte primiti kako treba, centrirati je naucna fantastika, izvesti aut patnja ali su to zvjezdice.
Ima pacijenata na tribinama koji pretjeraju, ali priupitajte Svabu ili njegove igrace koji su najsvjetlija tacka Zelje koliko bi im se psovalo, prigovaralo i dobacivalo ako bi se primjetilo nezalaganje, losije partije, o qurcobolji ni sanjati nisu smjeli.
Igras u Zelji od tebe se trazi da das sve od sebe da ores onaj teren a ne glumis zvjezdu.
Kakav crni umor za 15 min smo pregazeni ko plitak potok.
Slavko a i njegovi puleni pod hitno moraju njenjati pristup i odnos prema igri i tribinama.
Inace sve ovo opasno podsjeca na Mulalica nikakva igra a rezultati su tu dok ne pukne.
Nadam se da cemo nekako titulu uzeti, nikad losija liga i uz malo srece koja nas mazi iz utakmice u utakmicu a cini da smo najmanje losa ekipa u moru losih.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Morzhy
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:20 pm

Onakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:21 pm

Ja sam to da penale suta mali Hamza. Djeca zabise dva penala, ove matore drtine ne mogu jednog :lol:

LARSSON
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:22 pm

Minjore je napisao/la:
Ja sam to da penale suta mali Hamza. Djeca zabise dva penala, ove matore drtine ne mogu jednog :lol:
Sjever u finalu, čekamo guzonje sa zapada da se obračunamo :lol:

Dolina
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:22 pm

Na Istok vratiti 10KM i sve će biti OK
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

sergejevic

sri apr 26, 2017 10:23 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:15 pm
sergejevic je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:00 pm
@za zivot cijeli
Stvarno grijesis, nije raja glupa ni sekude, a ovdje se nekako svi ili vecina rode s loptom, a pored toga pokupe svu pamet na svijetu. Ne moze se na Grbavici prodavati magla nikome. Kada pobjede dobice aplauz, kada se bore na terenu isto tako, svi mi znamo koliko oni mogu. Samo se ovdje ne moze glumiti i bas je zanimljivo da se uvijek psuje istim igracima, a neki iako danas nisu mogli primiti loptu dobiju aplauz. Vecina pobjeda koje smo ostvarili su bile na neku borbu i sve je bilo napeto da samog kraja.
sve razumijem. i ljutnju i nervozu i nezadovoljstvo... ali ne razumijem i ne prihvatam nacin na koji se ispoljava na tribini.
i ja kao i mnogi drugi volim Zelju i sve sa njim prozivljavam, i dobro a i lose kao veceras ali nikada nisam psovao igracima, treneru... nije ni moja mnogobrojna raja sa kojom dugo pratim Zelju.
s razlogom se pitam o kojoj raji uopste razgovaramo!?
Pa shvatam ja to sve, evo ja prvi stvarno nikada ne psujem nasim igracima, i opcenito osim sudijama rijetko psujem. Samo kazem da treba pogledati i iz drugog ugla, nismo svi isti, neko se drugacije nosi s porazom, neko ne zna gubiti...Ima tu milion stvari, ali da su nasi zabili dva gola za deset minuta niko im ne bi psovao. Tako si primio tricu, raja ti psuje, poklopi se, izvini se i bjezi im s ociju. Opet moram navesti tu situaciju gdje ti se igrac smije, a gubis 3-0, pa u milion takvih stvari i mediji i navijaci razapnu igraca koji to radi u najrazvijenim zemljama. Pa jebote eno Stevanovic kad ga zovu da da intervju iako je vjerovatno najbolji igrac cijele lige kaze "ma nemojte mene" i momak skorman ode u svlacionicu, ne eksponira se, uvijek da sve od sebe i nikad mu niko nigdje nece psovati. Takav je bio i mali Amir, pa i Bajic, ovaj Musa tako djeluje, Nikolic... Ako si prvi da se kurcis kad je nesto dobro, budi spreman da budes prvi i kad ne ide. Jebi ga, ali tako je.

George Orwell
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:24 pm

U redu, izgubili, nije bio naš dan, sve se nešto poklopilo kako ne treba. Potop, ispali iz kupa, glavu gore.

Mene više brine neka druga stvar kod gospodina Petrovića. On uopšte ne rezonuje neke stvari kako bi trebao. Konstantno mu loše štoperi igraju (iako, ruku na srce primamo malo golova, ali više jer protivnici nisu koristili poklone naših štopera). I umjesto da mu igra Bokačini, on forsira ovaj tandem.

Dalje, ostao sam frapiran njegovom izjavom da smo izgubili jer nas zeza završnica? Pa mi se sastavili sa loptom nismo. U šta on gleda? To se ponavlja iz tekme u tekmu. Pa čovječe, mi smo komotno mogli izgubiti od Radnika prošlu utakmicu. Da ne govorim kako ne rotira igrače, a sve vrijeme govori kako imamo dugu klupu.

Moje pitanje je, je li on zaista ne vidi sve ove stvari? Gledajući prema naprijed, ako on ovo sve ne vidi, ja ga iskreno ne bih volio gledati na našoj klupi. Iako sam svakako da se trener ne mijenja često kao što je do sad bio slučaj.

MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

SanMan
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:25 pm

Minjore je napisao/la:
Vala naš Edin (sa sjevera) ga je puno bolje zabio

Valter
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Pompey je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:58 pm
Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 9:49 pm
Otiđi samo jednom na Istok pa ćeš vidjeti kako je Sjever zlatan...nego odjekuje pa ti se čini. Stvarno životinjsko carstvo je na Istoku, bar danas kad je karta bila petak...
Iako sam sa svojim starim standardan na Sjeveru, otisli danas na Istok, rekoh haj malo da fino sjednemo i da malo fino gledamo igru i uzivamo u njoj. Od igre nista, ali sto se tice pljuvaca i psovaca... ja sam ostao bez teksta. Navikao sam na psovke, ali na onu kolicinu.... fakat sam jos u soku. Od muke i bola nisam moga ni rijec progovoriti, a nema niko da povede navijanje ko na Sjeveru. Istok je danas bio sve osim porodicne tribine.
Cast izuzecima.
Vec duze vrijeme mi smo svjesni limitiranosti velikog broja nasih igraca. Do danas nam se mnogo stvari poklopilo, danas nije-doslo na naplatu. Ostalo jos samo pet kola do kraja, bolje igrace od ovih nemamo stoga maksimalna podrska. U ovoj nasoj ligi jedan gol okrene stvari na jednu ili drugu stranu. Mi znamo da nismo puno bolji od drugih, ali nisu ni drugi od nas. Utakmica u Tuzli-druga utakmica, druga nafaka. Dati mir Slavki i igracima da pokusaju sto prije u svojim glavama resetovati sve ovo sto se nocas dogodilo. Pozitivan razultat u Tuzli puni Grbavicu protiv Zrinjskog ko da se danas nista nije dogodilo. A bice vremena za podrobnije analize i igraca a Boga mi i navijaca.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Grbavica
Kontakt:

Morzhy je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:20 pm
Onakve psovke Ivan nije zaslužio, pričajte šta hoćete, ali nije. Manite se priče "profesionalac je", čovjek jednostavno nije očekivao onakvu dozu mržnje, jer je to danas bilo...čista mržnja. A kad vam se malo ohladi glava, skontaćete da je i trčao i ganjao kao uvijek, a uz to i zavaljen na krilu. Ne branim ga samo da bi ga branio niti mi je nešto posebno drag igrač, ali na ovu mržnju ne želim da ostanem nijem.
Upravo to. Svako ko psuje našem igraču bilo šta, a pogotovo takve gnusne stvari, nije navijač Želje. I nikad neće biti koliko god utakmica pregledo i koliko god godina imo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Valter
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:26 pm

Zelio sam drugi post citirati
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Okolele
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:27 pm

Eeee Zakariću kljusino sta uradi..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 26, 2017 10:27 pm

kremenko je napisao/la:
sri apr 26, 2017 10:13 pm
Bila je jedna budala na Istoku.
Krupan,glavat,sa malcem.
Kad se drekne mislim da ga je cuo Misimovic na zapadu.
Jebe,psuje,nista ne ostavlja sudiji uz liniju. I Pandzu je imao na zubu.
Poslije se smirio.
Ljudino nemoj sta zamjeriti
:palacgore:
Kako je meni taj igrac odvratan. Stvarno ono lik ti nista nije uradio, al ti mrzak pojavom.
Jos sta je ono glavato onako :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava