Zna li iko nesto vise vezano za stadion, da li se u sta se radi sta ce biti sa istoka i slicno jer fkt je toliko toga lijepog oko Zelje da nisu vrijedni pominjanja uooste
Sent from my C5303 using Tapatalk
a rekli su ovih dana za istok da ce objaviti kakvi su planovi...MrRiccoli je napisao/la:Zna li iko nesto vise vezano za stadion, da li se u sta se radi sta ce biti sa istoka i slicno jer fkt je toliko toga lijepog oko Zelje da nisu vrijedni pominjanja uooste
Sent from my C5303 using Tapatalk
to je ono sto sam rekoo jednom momku sa forumaa rasulo im je ha ha eti izaso je u javnost al kojih jebeeeLARSSON je napisao/la:Bravo, upravo im se vracaSenad1921 je napisao/la:Ko im je.be mater, neka svoju muku muce, mi imamo svoj klub i moramo uzivati u situaciji koja je trenutno.
Ne treba se nasladjivati tudjoj muci, uvijek se vrati... Zeljo i samo Zeljo treba da nam bude prioritet.
hahaha kaze brat sto tjerate ljude kad rade lavovski posao ...izdigli su vas iznad lige hahahhahahahhahahadell21 je napisao/la:Ako ode ova uprava aco gubi pare za tekstove, presice,putovanja po turskoj itd... zato onako pokušava smiriti situaciju kako bi ostali ovi koji ga plaćaju. Koji smrad da ne povjruješ. Jel se i na jednu drugu temu ikad uključio u dikusiju oko uprave
delinjo je napisao/la:hahaha kaze brat sto tjerate ljude kad rade lavovski posao ...izdigli su vas iznad lige hahahhahahahhahahadell21 je napisao/la:Ako ode ova uprava aco gubi pare za tekstove, presice,putovanja po turskoj itd... zato onako pokušava smiriti situaciju kako bi ostali ovi koji ga plaćaju. Koji smrad da ne povjruješ. Jel se i na jednu drugu temu ikad uključio u dikusiju oko uprave![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tako je sto posto si upravu mozda bi prosle godine i titulu uzeli da je veca braniodelinjo je napisao/la:inace da se nadovezem ovo za Vedrana i reprezentaciju...po meni je opravdana odluka najsikrenije iako volim Vecu puno to je nas momak ali za njega ima vremena...ova dvojica su odlicni golmani kao sto je i sam Vedran ali treba biti realan i istaci da duze u kontinuitetu brane ovdje ....nasa je greska sto smo Marijana gurali koji je ruku na srce rupa od golmana,da smo odmah gurnuli Vecu u vatru mozda bi i bio pozvan sada...a u ovom slucaju treba biti realan i priznati da ova dvojica imaju prednost i ne bi bilo posteno da nije tako...
Ovo za grb Udarniku je prava stvar. Ha ha. Uvijek sam se pitao odakle im onaj grb u obliku slova U, vidim im grb nigde veze, ništa ni sačim. Pa imaju li išta svoje. Nevjerovatno.Ivicahuljev je napisao/la:Istog sam misljenja drug,malo je prave raje pa mi je njih I zao kao ljudi,a kao klub da bi se na miru ugasili moraju prvo vratit nama 9 igraca,grb Udarniku,legendi Jozicu kupit stan...delinjo je napisao/la:ma nema razloga da nama bude nesto zao to su govna i tako ih tretirati...ima tu i normalne raje ali vise je ovih prvih tako da ....sto se mene tice i ugasiti se moguIvicahuljev je napisao/la: Ako je pola onog sto se prica istina,bogami su donji al bas,zao mi je samo ono malo prave raje koji kidaju zivce al da netrolamo ovdje bice izgleda veselija zavrsnica prvenstva nego sto se moglo zamisliti
Ko je kriv za ovo? Da nisu upravo ovi o kojima sad pričamo ili ...pintol_TM87 je napisao/la:ne znam da li je neko pisao ali desila se ruzna stvar na ovom medjunarodnom turniru sto je bio sad nekada u sarajevu..nasi su pobjedili akademce 3:1 i sutradan trebali igrati mislim protiv krasnodara medjutim nisu imali svlacionicei adzem je odlucio da ekipa nije spala na to da se presvlaci po hodnicima i nisu vise ni nastupili.. to se sve desavalo na kosevu
Slazem se s tobom, ponasamo se bas kao pitari nazalost, stranice pune pricom o fks.. Yebli vas svi drugi klubovi, ako vam je vec cejf mahalat imate teme za te stvari, ovdje treba iskljucivo da se pise o Želji a ne da citam sta je reko azmir sta dino sta ibrak, punac itd itdpintol_TM87 je napisao/la:opet vi o drugim klubovima..znate ono kad se stalno o nekom prica i spominje se njegovo ime, bilo to u pozitivnom ili negativnom obliku, pa se kaze kao za dobrim konjom se dize prasina, tako i vi samo pricate o drugim klubovima i dajete im paznju a o zelji niko nista..ja napisai sta se desilo nasim omladincima na turniru a niko da komentarise sem druga @tm8782..boli vas briga za buducnost zelje nek se brine o tome kako komsija zivi dok ukucani crkavaju iza nasih ledja..ja volim zelju i ne mrzim druge.
eh to ti ne bih znao reci ko je kriv..mislim da je reakcija adzema bila bas prava i da je pokazao da zeljo ne ide tako nisko i da smo institucija u drzavi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ko je kriv za ovo? Da nisu upravo ovi o kojima sad pričamo ili ...pintol_TM87 je napisao/la:ne znam da li je neko pisao ali desila se ruzna stvar na ovom medjunarodnom turniru sto je bio sad nekada u sarajevu..nasi su pobjedili akademce 3:1 i sutradan trebali igrati mislim protiv krasnodara medjutim nisu imali svlacionicei adzem je odlucio da ekipa nije spala na to da se presvlaci po hodnicima i nisu vise ni nastupili.. to se sve desavalo na kosevu
Ma jest jarane, samo smo mi sad mogli imati jednu titulu više i ko zna koliko smo finansijski oštečeni. Nemoj nikad zaboraviti da su nam to dušmani od osnivanja i nije nebitno šta su radili i šta rade. Ne kažem da je baš ovo tema na kojoj se to treba spominjati, ali nije ni da nema veze s nama barem indirektno.cikazubo je napisao/la:Slazem se s tobom, ponasamo se bas kao pitari nazalost, stranice pune pricom o fks.. Yebli vas svi drugi klubovi, ako vam je vec cejf mahalat imate teme za te stvari, ovdje treba iskljucivo da se pise o Želji a ne da citam sta je reko azmir sta dino sta ibrak, punac itd itdpintol_TM87 je napisao/la:opet vi o drugim klubovima..znate ono kad se stalno o nekom prica i spominje se njegovo ime, bilo to u pozitivnom ili negativnom obliku, pa se kaze kao za dobrim konjom se dize prasina, tako i vi samo pricate o drugim klubovima i dajete im paznju a o zelji niko nista..ja napisai sta se desilo nasim omladincima na turniru a niko da komentarise sem druga @tm8782..boli vas briga za buducnost zelje nek se brine o tome kako komsija zivi dok ukucani crkavaju iza nasih ledja..ja volim zelju i ne mrzim druge.
Ma naravno da je dobro postupio, ali ključno je pitanje ko je kriv.pintol_TM87 je napisao/la:eh to ti ne bih znao reci ko je kriv..mislim da je reakcija adzema bila bas prava i da je pokazao da zeljo ne ide tako nisko i da smo institucija u drzavi.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ko je kriv za ovo? Da nisu upravo ovi o kojima sad pričamo ili ...pintol_TM87 je napisao/la:ne znam da li je neko pisao ali desila se ruzna stvar na ovom medjunarodnom turniru sto je bio sad nekada u sarajevu..nasi su pobjedili akademce 3:1 i sutradan trebali igrati mislim protiv krasnodara medjutim nisu imali svlacionicei adzem je odlucio da ekipa nije spala na to da se presvlaci po hodnicima i nisu vise ni nastupili.. to se sve desavalo na kosevu