Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet maj 27, 2016 7:27 pm

Hurmasica je napisao/la:Uleti Mirso klizeći :mrgreen:
slika

:rofl:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:31 pm

za_zivot_cijeli je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Uleti Mirso klizeći :mrgreen:
slika

:rofl:
slika

:mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:44 pm

mix mix megamix :titula:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

avlami97
Kontakt:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=X6NcESAd6Fo[/video]

[video]https://www.youtube.com/watch?v=6TQBGZfe1Zg[/video]

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DS6aYLgITnY[/video]

Ovo smo Mi, kada smo ujedinjeni. Neko želi da pokvari ovu lijepu priču. Nadu za novim stadionom nam je dala ova Uprava i zato je ne smijemo izdati. Ne smijemo podleći pritiscima i ucjenama. E, neće moći.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet maj 27, 2016 7:51 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

tm8782
Kontakt:

Slazem se storme samo jedinstvo...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Hurmasica
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:45 pm

tm8782 je napisao/la:Slazem se storme samo jedinstvo...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga... :mrgreen:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:45 pm

avlami97 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Sta je sa radovima na istoku, nisu valjda slike od neki dan bile tek toliko, radi mira u kuci?
Očito se vrši ogroman pritisak na Upravu, jer je u pitanju velika lova. Neko želi ovladati tom parcelom na Istoku i iza Istoka, a sve je uknjiženo na FK Želju 1/1.

Čeka se odgovor za urbanistička saglasnost, a rok za odgovor je već istekao.
Ako je rok za odgovor već istekao i to nosi neke posljedice, koje i sta znaci ?

ANTIKOLDŽO !!!

cikazubo
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:57 pm

avlami97 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=X6NcESAd6Fo[/video]

[video]https://www.youtube.com/watch?v=6TQBGZfe1Zg[/video]

Ovo smo Mi, kada smo ujedinjeni. Neko želi da pokvari ovu lijepu priču. E, neće moći.
Evo hvali te Mirso ovdje na sva usta, za ove klipove ce bit i dobar regres.
Salu na stranu, moramo biti ujedinjeni, ovim dusmanima je cilj da okrenu navijace protiv uprave, nazalost to im nece poci za rukom, iz dana u dan smo sve jaci i sve vise vjerujemo da smo na dobrom putu. Kako je samo tesko napraviti lijepu pricu u ovoj zemlji najbolje vidimo na ovom primjeru, odma si meta brojnih lesinara, moras da se bavis svim i svacim da bi na kraju tek kad se izboris sa svim tim olosima mogao poceti posteno da sprovodis u djela svoje planove, ali ne sumnjam da cemo uspjeti aBd.
Žeeeeeeljoooooooo !!!

vrbanjusa
Kontakt:

pet maj 27, 2016 7:57 pm

Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
21 10 4

Petrović Slavko

avlami97
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:00 pm

vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
Željo je pregrmio mnogo gore stvari od trenutačnih, pa će i ovo pregrmiti. Neprijatelji Želje mu se samo mogu sageti.

Za ove klipove tražim joju, uz regres, naravno :karanje: :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet maj 27, 2016 8:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:02 pm

vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!

pile87
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:02 pm

Navijacima klubu i svima oko Zelje treba sto vise zajednistva i povjerenja. Mislim da se ovoj upravi itekako vjeruje sto jasno pokazuje broj uplata za stolice. Nije to tek tako to je valjalo zasluziti prije svega. A mi sada imamo sansu da napredujemo na.svim poljima po prvi put nakon rata vecinom su dugovi vraceni, obnova stadiona, igracki kadar, trener sve ide kako treba i jos jednom smo pokazali da mi smo Zeljini Zeljo je nas. Onoga trenutka kada se napravi istok svi neprijatelji.ce neatati jer ce izgubiti interes i nece se vise moci praviti maloverzacije sa Zeljin zemljom koja je ocito nekome interesantna.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

storm_raider
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:03 pm

LARS1921 je napisao/la:
To je to!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

1921.ba
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:04 pm

ni drzave ni vlasti sve nisu mogli da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo!

KO NAM ZLO MISLIO, O Q NAM VISIO :karanje: :karanje:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:14 pm

citirase me na onom tamo forumu, citaju svi tamo sta pisemo ovde... :ganja:

kako smo napustili klupsku temu tamo, sve se manje uopsteno pise... i neka... postace na kraju ko bihsoccer.com... :palacgore:
100/94/37/34 - i to je to!

Tryg
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:15 pm

Citirase te i na fb stranici da pozivas na linc :kafa:
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

vrbanjusa
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:18 pm

Nemojte ovdje o toj stranici, sve se zna ko je i sta je i ovlasteni organi ce poduzeti sta treba.
21 10 4

Petrović Slavko

avlami97
Kontakt:

Natkriven i renoviran zapad po standardima UEFA, novi objekti, novi semafor, novi parking, nove stolice, novi igrači (Lendrić, Zaha, Stevanović...) navijači vraćeni na stadion i što je najvažnije VIZIJA. Imamo viziju i niko joj ne može stati na put.

Vizija je neuništiva, vizija je i nova Grbavica, a dušmani je "koče" radi sitnosopstveničkih interesa. Onoga trenutka kada me ovi iz Uprave slažu, a do sada hvala Bogu nisu. Ja ću biti najveći oponent.

Žao mi je samo zbog rezultata, a i on je mogao stići da smo od 12 pobijedili 11 utakmica na proljeće i tako podijelili treće mjesto sa Širokim i izborili Evropu zbog boljeg međusobnog omjera.
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u pet maj 27, 2016 8:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hurmasica
Kontakt:

pile87 je napisao/la:Navijacima klubu i svima oko Zelje treba sto vise zajednistva i povjerenja. Mislim da se ovoj upravi itekako vjeruje sto jasno pokazuje broj uplata za stolice. Nije to tek tako to je valjalo zasluziti prije svega. A mi sada imamo sansu da napredujemo na.svim poljima po prvi put nakon rata vecinom su dugovi vraceni, obnova stadiona, igracki kadar, trener sve ide kako treba i jos jednom smo pokazali da mi smo Zeljini Zeljo je nas. Onoga trenutka kada se napravi istok svi neprijatelji.ce neatati jer ce izgubiti interes i nece se vise moci praviti maloverzacije sa Zeljin zemljom koja je ocito nekome interesantna.
Vala iskreno ja ne pamtim period da je raja više vjerovala u ljude u klubu nego sada. Što ti reče treba i to zaslužiti, a Boga mi jesu itekako. Ovo što razni dušmani pokušavaju je u najmanju ruku smiješno i jadno, kakvi su i sami. Mogu samo da nam ga :shisha: kolektivno i to je to. VOLIM TE ŽELJO!

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

pet maj 27, 2016 8:20 pm

Jedini nacin da ova Uprava da ostavku je da se mi medjusobno razjedinimo i to se zna. Zato i svi ti pokusaji. Podrska Upravi, Zeljo je ujedinjeniji nego ikada. Dani koji dolaze su veoma bitni, a svi mi smo Zeljo. Uprava je dokazala da zna sto radi, a i uveliko zaradila nase povjerenje sa transparentnoscu. Volim te Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava