Hurmasica je napisao/la:Uleti Mirso klizeći

Hurmasica je napisao/la:Uleti Mirso klizeći
za_zivot_cijeli je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:Uleti Mirso klizeći
Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zjenicu oka svoga...tm8782 je napisao/la:Slazem se storme samo jedinstvo...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ako je rok za odgovor već istekao i to nosi neke posljedice, koje i sta znaci ?avlami97 je napisao/la:Očito se vrši ogroman pritisak na Upravu, jer je u pitanju velika lova. Neko želi ovladati tom parcelom na Istoku i iza Istoka, a sve je uknjiženo na FK Želju 1/1.exbabilon je napisao/la:Sta je sa radovima na istoku, nisu valjda slike od neki dan bile tek toliko, radi mira u kuci?
Čeka se odgovor za urbanistička saglasnost, a rok za odgovor je već istekao.
Evo hvali te Mirso ovdje na sva usta, za ove klipove ce bit i dobar regres.avlami97 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=X6NcESAd6Fo[/video]
[video]https://www.youtube.com/watch?v=6TQBGZfe1Zg[/video]
Ovo smo Mi, kada smo ujedinjeni. Neko želi da pokvari ovu lijepu priču. E, neće moći.
Željo je pregrmio mnogo gore stvari od trenutačnih, pa će i ovo pregrmiti. Neprijatelji Želje mu se samo mogu sageti.vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
To je to!LARS1921 je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Momci, vrlo vazni dani su pred nama. Moramo biti jedinstveni i podrzati ljude koji su trenutno u Zelji. Dokazali su da vole klub, mi smo dokazali da volimo klub. Zato jedni uz druge za bolje sutra! Svi zajedno!
Vala iskreno ja ne pamtim period da je raja više vjerovala u ljude u klubu nego sada. Što ti reče treba i to zaslužiti, a Boga mi jesu itekako. Ovo što razni dušmani pokušavaju je u najmanju ruku smiješno i jadno, kakvi su i sami. Mogu samo da nam gapile87 je napisao/la:Navijacima klubu i svima oko Zelje treba sto vise zajednistva i povjerenja. Mislim da se ovoj upravi itekako vjeruje sto jasno pokazuje broj uplata za stolice. Nije to tek tako to je valjalo zasluziti prije svega. A mi sada imamo sansu da napredujemo na.svim poljima po prvi put nakon rata vecinom su dugovi vraceni, obnova stadiona, igracki kadar, trener sve ide kako treba i jos jednom smo pokazali da mi smo Zeljini Zeljo je nas. Onoga trenutka kada se napravi istok svi neprijatelji.ce neatati jer ce izgubiti interes i nece se vise moci praviti maloverzacije sa Zeljin zemljom koja je ocito nekome interesantna.