Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Braveheart
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon apr 17, 2017 4:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon apr 17, 2017 4:15 pm
Eto vidjet cete da nize karte nista nece donijeti bolju posjetu ako vrijeme ostane ovako, a ima i drugih faktora jos. :)

Jaoo kako su lijepo odradili iza Istoka. Svaka cast! Jos ovi poslovni prostori da se ostakle ili sta vec i bit ce ko lutka. Bravo uprava.
Ali barem cemo znati, da li su problem skupe karte ili ipak nesto drugo.

SanMan
Kontakt:

pon apr 17, 2017 4:27 pm

što će biti močno slušati "Jug" sa natkrivenog sjevera, ima da grmi,
još aBd kad prođemo pa kad bude DOĐITE VAMO .....,
ne bi propustio da ćuskije padaju

Jaozinho22

pon apr 17, 2017 4:32 pm

Napast Široki kao i Sarajevo, nemamo sta izgubit svakako smo u minusu. Počet s Bekricem umjesto Zebe, Kemom umjesto Kerle i Bilo kim umjesto nehljeba Ugljese.
Veća,Shorty, Bogi, Kemo, Stana, Marke, Blagi, Bekric, Zakara, Miro, Lendra.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Pompey
Kontakt:

pon apr 17, 2017 4:39 pm

Cijena karata i nije toliki problem koliko mogu cuti iz price raje. Veci ce problem biti vrijeme tj. kisa. Vidjeli ste i sami koliko je puno ljudi doslo protiv npr. Radnika u kupu a vrijeme bilo idealno. Srijeda niske temperature, kise i eto ti manje posjete. Steta ali tako nam je.
Nije to, nije to...
Čuva Bog Želju svog...

avlami97
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon apr 17, 2017 4:55 pm

Leon_Professional je napisao/la:Eto vidjet cete da nize karte nista nece donijeti bolju posjetu ako vrijeme ostane ovako, a ima i drugih faktora jos. :)

Jaoo kako su lijepo odradili iza Istoka. Svaka cast! Jos ovi poslovni prostori da se ostakle ili sta vec i bit ce ko lutka. Bravo uprava.
Nakon Krupe smo po prvi put u prvenstvu bili lideri. Znaci, bila je veoma bitna tekma i prodali smo 2322 pojedinacne karte.

Nakon Sirokog, se moze napraviti komparacija. Protiv Krupe je bio neradni dan, a bio je i tv prijenos. Sada su okolnosti slicne, s tim sto ce biti hladnije i radni je dan.

Ocekujem minimalno duplo vise prodatih pojedinacnih karata.

Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 17, 2017 4:59 pm

kod nas apsolutno sve može biti problem. 2012. i 13. dio problema (ne cijeli problem) bili su previše dobri rezultati. raja navikla da je uvijek željo prvi. zvuči nemoguće, suludo, apsurdno da to može biti problem - ali mi što idemo bar na sve domaće utakmice znamo da je bilo.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:03 pm

ali ja se ovo zadnjih godina ne mogu oteti utisku da termin subotnjeg izlaska jeste problem. mislim da su i subota dan i nedjelja dan i nedjelja veče bolji nego subota veče.

avlami97
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:04 pm

ChWilla je napisao/la:kod nas apsolutno sve može biti problem. 2012. i 13. dio problema (ne cijeli problem) bili su previše dobri rezultati. raja navikla da je uvijek željo prvi. zvuči nemoguće, suludo, apsurdno da to može biti problem - ali mi što idemo bar na sve domaće utakmice znamo da je bilo.
Hebiga, tad nismo imali sta vidjeti. Zakasnis na tekmu 15 min mi vec dva uvalili. Do poluvremena jos jedan-dva i dosadjujes se ostatak tekme. Nezanimljivoslika

Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

delinjo
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:06 pm

avlami97 je napisao/la:
pon apr 17, 2017 5:04 pm
ChWilla je napisao/la:kod nas apsolutno sve može biti problem. 2012. i 13. dio problema (ne cijeli problem) bili su previše dobri rezultati. raja navikla da je uvijek željo prvi. zvuči nemoguće, suludo, apsurdno da to može biti problem - ali mi što idemo bar na sve domaće utakmice znamo da je bilo.
Hebiga, tad nismo imali sta vidjeti. Zakasnis na tekmu 15 min mi vec dva uvalili. Do poluvremena jos jedan-dva i dosadjujes se ostatak tekme. Nezanimljivoslika

Dabogda mi opet bilo tako nezanimljivo :) :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:10 pm

@gavran tad nije iso na tekme. Prati Zelju samo kad je patnja, nije mu zanimljivo bilo :kafa:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Okolele
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:14 pm

ChWilla je napisao/la:
ali ja se ovo zadnjih godina ne mogu oteti utisku da termin subotnjeg izlaska jeste problem. mislim da su i subota dan i nedjelja dan i nedjelja veče bolji nego subota veče.
O tome sam i ja nekidan nakon Krupe pisao jer je tekma bila u subotu i to u 20:00..Da je recimo bila u 18:00 vjerovatno bi posjeta bila veca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:21 pm

ChWilla je napisao/la:
Kome je problem subota problem mu je i bilo koji drugi dan i cijene i zute stepenice na istoku i sve ostalo.. Mi imamo 4500-5000 navijaca koji "zive Zelju", ostalo su simpatizeri koji dodju kad se ima sta slikati i koji zbog Zelje ne bi propustili LP, Barcu, Real i ostale razonode a ne da ne daj boze pokisnu ili nesto slicno.. Ovih 4-5 hiljada su snaga kluba a polovina njih su oni koji su bas bolesnici i koje jedino neko vece zlo moze odvojiti od Zelje..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

gost_manje
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:23 pm

Sve to vezano za posjetu ide svojim tokom, ne treba se previše zamarati. Treba biti svjestan da je ne tako davno na stadionu znao i u 'atraktivnim' utakmicama biti prisutan trocifren broj gledalaca. :) Ovo što mi imamo što se tiče posjete je ČUDO u ovom vremenu na ovim prostorima.

Svi znamo da kad je loše vrijeme i pada kiša ljudima bude mrsko otići do granapa po hljeb, jednostavno im se ne ide ni na kafu ili na fakultet, ... pa je kod određenog procenta ljudi slična situacija i za utakmicu. Uopće ne smatram da postojanje TV prenosa ima značajan uticaj na posjetu - barem ja (a i mnogi moji prijatelji) nikad nisam otišao na utakmicu samo zato jer nema prenosa. Ako sam odlučio da idem ne zanima me ima li prenosa, a isto tako ako ne mogu doći (ili mi se ne ide iz bilo kojeg razloga) opet neću promijeniti odluku ovisno o tome da li ću moći gledati uživo na TVu ili ću čitati tekstualni prenos. Ne treba prema TV prenosima imati nikakve negativne stavove - konkretno u ovoj utakmici smo vjerovatno i neku nezanemarivu cifru uzeli za TV prava, a također će neki Željovac koji bude na TVu gledao kako slavimo prolazak u finale 'zažaliti' što nije na Grbavici pa će idući put doći. :)

Mi kad bismo invarijantno od vremenskih prilika, termina utakmice i protivnika mogli redovno puniti Grbavicu - nama bi trebao (i isplatio se) stadion skoro pa duplo većeg kapaciteta. A dobro znamo da to nije realnost, barem trenutno, i treba biti objektivan. Prateći druge forume, a čitam ih dosta (ovdje uglavnom to ne viđam), stičem utisak da bar 5000 ljudi forsira izjave 'ma bit će nas 3000 bolesnika' - tako da tu nešto ne štima. :D Ponekad mislim da bi neki bili sretniji da nas bude što manje - valjda da se osjećaju većim 'bolesnicima', šta li..

S obzirom na okolnosti (jug, pretpostavljam, na sjeveru), očekujem da neće biti prevelik broj karata za sjever u prodaji (kao pojedinačne ulaznice) - i da će se to rasprodati dosta brzo, bar par sati prije same utakmice. Što zbog ovog napisanog u zagradi, što zbog činjenice da je vrijeme klimavo i da će se možda i dio raje sa istoka prebaciti na sjever (po meni razumljivo i očekivano). Uz pun sjever očekujem i 2500-3000 ljudi na istoku, živi bili pa vidjeli. :)

Atmosferom u i oko kluba, stanjem na tabeli, igrom, zalaganjem, osjećajem sigurnosti i ugodnosti na tribinama treba malo po malo širiti navijačku armiju. Mnogo je onih koji vole i prate želju desetinama godina, ali su prestali dolaziti na stadion zbog svakakvih dešavanja u klubu i na tribinama u ne tako davnoj prošlosti - i sada se polako ali sigurno vraćaju na stadion.

Ni prije izgradnje istoka nismo tako lahko i tako često mogli napuniti stadion do kraja, ali ako se ovakva atmosfera zadrži narednih godinu dana, redovi za karte kao protiv Slobode postat će redovna pojava a ne tek izolovani slučaj.

ChWilla
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:24 pm

naravno da ne govorim sa aspekta nas koji smo, vjerujem, bar na svim domaćim utakmicama, bar oni koji žive u sarajevu. subota naveče mislim da jeste najgori termin za te "oportune" navijače...a koji nam ipak trebaju da bi rasli kao klub.

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:26 pm

Bravo @gost_manje
Objasnio covjek.

U srijedu je jedinstvena prilika da na istok sjednem, ufatila me gripa pa cu kop sa istoka slusati..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:28 pm

ChWilla je napisao/la:
pon apr 17, 2017 5:24 pm
naravno da ne govorim sa aspekta nas koji smo, vjerujem, bar na svim domaćim utakmicama, bar oni koji žive u sarajevu. subota naveče mislim da jeste najgori termin za te "oportune" navijače...a koji nam ipak trebaju da bi rasli kao klub.
. U 8 tekma, pojedes nesto poslije tekme i u kafanu :11:
Najbolji termin :D
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:29 pm

baš će ti leći za gripu pravo ono što se najavljuje...

Hadzijalagic
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:30 pm

Nema ljepseg pocetka izlaska od Zeljine utakmice. I onako vise niko ne izlazi u osam, bar ja nisam izlazio dok sam landaro.. Pravi provod je tamo od 11 pa nadalje i ja ga hebem ko vise voli gluhariti po Ferhadiji nego otici na tekmu. Mislim na one koji se vec deklarisu kao navijaci..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:31 pm

Ima li ovjde inzinjera, sudenata građevine ? Koliko prosjecno traju ova ispitivanja zemljista, kakav je to proces ?

Sve pohvale za upravu i sve koji rade na projektu jug.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Plava Porodica
Kontakt:

pon apr 17, 2017 5:33 pm

ChWilla je napisao/la:
pon apr 17, 2017 5:29 pm
baš će ti leći za gripu pravo ono što se najavljuje...
Od subote je i ova gripica :D
Svakako sam samo cekao priliku da pogledam jednu sa istoka, ovo mi dodje ko kec na desetku. Pa nek padaju cuskijeee
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava