Izlija je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:07 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod- ... -km/25953/
Ukupan prihod sa utakmice protiv Sarajeva 79.370 KM

Izlija je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:07 pmhttps://fkzeljeznicar.ba/ukupan-prihod- ... -km/25953/
Ukupan prihod sa utakmice protiv Sarajeva 79.370 KM
fcz je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:11 pmKasnije cu detaljnije o utakmici, ali samo da se dotaknem posjete.
Veceras smo pokazali da se njima i sa onih 1090 ili koliko vec karti cinila usluga, jer mi sami punimo Grbavicu! Pusa za sve ona ultra-dusebriznike iz nasih redova koji su trunili danima kako "simpatizeri" svakako ne pune Sjever na derbiju, da ce to biti jos izrazenije izgradnjom Istoka, da ima itekako dovoljno prostora da im se da karti koliko traze... E pa - PRC!!!
Sve preko 5% je usluga gostima i zakidanje vlastitih navijaca. KHAJ PHICE!
EDIT: Možda griješim, treba sačekati i vidjeti.
Hitna sporija od naših štopera. Ako neko zna više neka napiše. Valjda je sve završilo dobro.storm_raider je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:20 pmManijaci su veceras bili najbolji, bez premca. Uzivao sam gledajuci Jug veceras. Nikada mi "Grbavica" nije zvucala ljepse nego veceras, stvarno odlicno.
Od igraca, Miro sa nase strane i Dulja sa njihove strane, ovo ostalo sve tako - tako. Tacno se na ovakvim utakmicama vidi ko je igrac, a ko nije. A obojica su za nase uslove igracine. Vukotica moramo dovesti, samo Kerla moze u 2 minute 2 zuta dobiti. Dobra utakmica, dinamicna. Mi imamo problema sto nemamo brze igrace sredine terena, dovoljno je sto Zeba "gusi" tu brzinu, a jos su tu Blagojevic i Radinovic. Otprilike ovo sto @Model pise. Miro, svaka cast majstore. Igracina si i sretno ti nakon Zelje.
Jos jednom, plava porodico svaka cast za vecerasnje izdanje. Uzivao sam. Spektakularan ambijent.
PS. Nekome je pozlilo na Sjeveru nakon bakljade bilo. Nadam se da je dobro...
Reci Salki da me kontaktirastorm_raider je napisao/la: ↑sub apr 15, 2017 11:20 pmManijaci su veceras bili najbolji, bez premca. Uzivao sam gledajuci Jug veceras. Nikada mi "Grbavica" nije zvucala ljepse nego veceras, stvarno odlicno.
Od igraca, Miro sa nase strane i Dulja sa njihove strane, ovo ostalo sve tako - tako. Tacno se na ovakvim utakmicama vidi ko je igrac, a ko nije. A obojica su za nase uslove igracine. Vukotica moramo dovesti, samo Kerla moze u 2 minute 2 zuta dobiti. Dobra utakmica, dinamicna. Mi imamo problema sto nemamo brze igrace sredine terena, dovoljno je sto Zeba "gusi" tu brzinu, a jos su tu Blagojevic i Radinovic. Otprilike ovo sto @Model pise. Miro, svaka cast majstore. Igracina si i sretno ti nakon Zelje.
Jos jednom, plava porodico svaka cast za vecerasnje izdanje. Uzivao sam. Spektakularan ambijent.
PS. Nekome je pozlilo na Sjeveru nakon bakljade bilo. Nadam se da je dobro...