ja mislim da jeste bas po naredbiElegant je napisao/la:To je neko otvorio stranicu da pise gluposti radi zezancije i provokacije, nije to naređenje od nekoga visoko pozicioniranog glavonje ili neki napaceni novinari da pisu.
Otovirte i vi ako hocete temu gospodin Dino Selimovic i Abdulah Ibrakovic pa piste sve najbolje o njima.
Upravo to htjedoh reći @chwilla ali sa jedno iznimkom a to je da se možda i pokušalo ali ne javno. I mislio se vjerovatno rastalit ali puno je vukova bilo da je iko imao muda početi. Obično ti sitnošićarski šupci i nemaju muda.ChWilla je napisao/la:tačno je da se nije ni pokušalo. ali i da jeste sve bi ga ovo isto dočekalo. nema nijednog razloga za suprotno.Omar500 je napisao/la:Pa ima i toga, ali nije da je neko pokusavao, bilo je supljih, ne mozemo graditi, treba nam 25 miliona. Lako se vaditi tako.ponosannavas je napisao/la:Ovo ću samo jednom reći. Nadam se da vam je sad svima jasno što se ni istok ni bilo koja tribina nije ranije napravila.
ZAVEZITE GAAHurmasica je napisao/la:
Najtrofejniji bh. trener, Amar Osim, posjetio je Fan shop.
ugovorom na dozivotnoAjzea je napisao/la:ZAVEZITE GAAHurmasica je napisao/la:
Tvoj post me odmah prisjeti na ovo1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu.
Pejic iz slobodnog udarca....**** Juninha kako je taj zatezaoPlavo - Bijeli je napisao/la:Tvoj post me odmah prisjeti na ovo1921.ba je napisao/la:Kad ste kod odijela, biće iznenađenja za sljedeću sezonu i ekipu.
\
Oj majko mila kakvi smo bili pa ovaj Zeljo je sad Barcelona za onog...
Kad se sjetim, dodjem na Grbavicu da gledam tekmu i znas 99% da je pobjeda, a u gostima te labudovi iz Orasja rastave na proste faktore.
https://www.youtube.com/watch?v=ma9Q2HWIYz8" target="_blankdelinjo je napisao/la:a sjeca li se neko lika koji je izvjestavao sa utakmica iz Orasija ?
HAHAHAHA najludji likOmar500 je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=ma9Q2HWIYz8" target="_blankdelinjo je napisao/la:a sjeca li se neko lika koji je izvjestavao sa utakmica iz Orasija ?
''Kako rece danas urednik radio Orasja, konacno je zavrseno muciliste zvano Premijer Liga BiH''
HAHAHAHA, gdje se necu sjecati ovog kralja
karte su iste, htio se neko rastaliti ili regularno izgraditi. iste su mogućnosti i iste su i prepreke, ništa se tu bitno nije promijenilo zadnjih deceniju i kusur.ponosannavas je napisao/la:
Upravo to htjedoh reći @chwilla ali sa jedno iznimkom a to je da se možda i pokušalo ali ne javno. I mislio se vjerovatno rastalit ali puno je vukova bilo da je iko imao muda početi. Obično ti sitnošićarski šupci i nemaju muda.
kako mu lijepo stoji nas grb...DR.HOUSE je napisao/la:ugovorom na dozivotnoAjzea je napisao/la:ZAVEZITE GAAHurmasica je napisao/la:
![]()
![]()