Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 10:23 pm

Eto strucnjak Musemic rece da se vidi umor kod Sarajeva, a sto onda ne bi i kod nas, isto rotiramo.
Sreca pa je takva situacija u derbiju pa se nece osjetiti drasticna razlika. U srijedu cemo vidjeti da li ova prica ima osnova ili nema.

Mi moramo napast i u subotu i u srijedu. Pitare gurnuti dolje, a nas ostaviti na prvom mjestu.

Ova organizacija derbija je katastrofa i mnogo je peglancije da se dodje do karte, a znamo kako je nasem narodu kad treba nesto da se namuci. Sve bi mi al da ne mrdnemo kc. Slaba posjeta je izgleda neminovna.

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 10:24 pm

damirfile je napisao/la:Gdje će biti ta policija, koja postavlja uslove na dan utakmice da spriječi nelegalnu prodaju ulaznica jer će ovi preprodavači kupiti sutra i u subotu prodavati skuplje .
Kako ce kupiti kad nemaju clansku :D

I svima ove komplikacije mogu biti motiv vise da kupe sezonsku kartu za sledecu sezonu. Za par mjeseci se vala moze ustekati petobanka ili stoja a isplati se imati je samo tako.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri apr 12, 2017 10:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Schwarz
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:27 pm

dell21 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 10:08 pm
Schwarz je napisao/la:
sri apr 12, 2017 9:58 pm
Ocekujem na derbiju nekih 5-6k
Daj Bože i toliko. Klub će biti debelo u minusu zbog debilne policije koja ne može i veliki odmor osnovaca organizirati.
Treba klub da stane u zaštitu navijača ovo je nečuveno. Treba da traži odštetu, umjesto da zaradi 1 00 000Km biće u minusu toliko zbog organizacije.
Ali ja ne mogu da shvatim ni nase vezano za prodaju karata.Cuj moze se samo za jug kupiti karta bez clanske.Sta glume s ovim.S ovim gube bar 3k ljudi. A ako vec nece horde dolaziti, onda ne vidim razlog sto se ne bi prodavale karte i u subotu
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

damirfile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 12, 2017 10:29 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
sri apr 12, 2017 10:24 pm
damirfile je napisao/la:Gdje će biti ta policija, koja postavlja uslove na dan utakmice da spriječi nelegalnu prodaju ulaznica jer će ovi preprodavači kupiti sutra i u subotu prodavati skuplje .
Kako ce kupiti kad nemaju clansku :D
Mogu jug kupiti. I nigdje ne pise da je ogranicena kupovina jedna ulaznica jedna clanska.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:29 pm

Policija je ljudi odredila pravila nije klub. Al ja mislim da ce se karte regularno moci uzeti bez clanske i u subotu.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Zeljo
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:34 pm

Skuplje ce nasu upravu izaci organizacija utakmice nego zarada od karata.Katastrofa
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:37 pm

Ne volim ove negativne komentare oko posjete, pa ima nas 2200 sa godišnjim i desetogodišnjim

Biće nas puna Grbavica 100%, bar onaj naš dio tribina..pobjedom ostajemo prvi a onda čekamo širokobrježane da vidimo od čega su oni napravljeni :D

Sad tek počinje zaplet..
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:43 pm

Jedina nam je srwca ove godine sto nam je konkurencija goli ***** pa se imamo cemu nadati,poslije onake igre na Grbavici protiv Krupe nisam se ni nadao bolje u sirokom.Igra nam je procita a stagniramo ne napredujemo tu je belaj.Idemo dalje volim te Zeljo.

Okolele
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:49 pm

Znaci sutra lagano i kupiti karte..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:50 pm

chile je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:49 pm
LARS1921 je napisao/la:
sri apr 12, 2017 8:46 pm
Šteta što Dino nije ušao, a mogao je i Crnov, a sigurno bi i Stojanović bolje odigrao krilo do zakarica
Imam neki osjecaj da ti bas namjerno provociras da ljudi dobivaju banove, fakat za tim nemas potrebe.
Ocigledno ima onih vruce glave i malo tanjih zivaca pa se napise svasta i nema potrebe jos podbadati ljude :palacdole:
Pa druze Chile vruce glave i tanki zivci nekad su se lijecili na Jagomiru a ne na forumima
5. - 7. Okt 1992.

damirfile
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:51 pm

Da li će se moći na jednu člansku kupiti više ulaznica, zna li neko provjereno.

GoodisonPark
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:53 pm

Furajmo priču da je derbi kao i svaki drugi do sada, svi mogu doći i svi će dobiti karte, niko neće ostati vani. U subotu će se sigurno moći uzeti karte, pa valjda vam je do sada jasno zbog čega je puštena prvobitna verzija priče..

Dede, nane, tetke strine svi su dobro došli za derbi i svi se mogu osjećati bezbjedno i sigurno jer grupa huligana sa koševa ne dolaze na utakmicu, mogu možda doći jedino pojedini pitari ali to je neka normalnija raja sa kojima haman svakodnevno komuniciramo..

Sad podrška mora biti maksimalna, tražili smo ovaj tempo a pa evo nam ga svima, žalimo se na igrače a možemo li mi navijači pratiti?

Možemo naravno, dokazali smo to bezbroj puta, dajte da tako bude i ovaj put idemo svi zajedno do pobjede!
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

ChWilla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:53 pm

damirfile je napisao/la:
sri apr 12, 2017 10:51 pm
Da li će se moći na jednu člansku kupiti više ulaznica, zna li neko provjereno.
hoće.
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:55 pm

Podrška ne smije izostati

igla
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:56 pm

Kao neko ko najčešće hvali, a rijetko kritikuje, mislim da imam pravo u jednom postu iskritikovati nešto što je meni u oči upalo. Pojma nemam koliko znam o fudbalu, nisam pričao nikad ni s jednim trenerom, ali eto, valjda sam kroz ove godine nešto naučio.

Kada je odbrana u pitanju, primijetili smo da leluja zadnjih tekmi. Ja ne mislim da je najveći problem u Kerli i Bogičeviću, jer po meni nije najveća zasluga njihova bila i kad smo bili betonirani. Moje mišljenje je da se naš "beton" zasnivao od toga što je naša cijela ekipa igrala izuzetno odgovorno u odbrani, posebno sredina terena, te su oni i Bogičeviću i Kerli mnogo olakšali posao u utakmicama. Zadnjih utakmica to nedostaje, vrlo nam lako izlaze ljudi na štopere, što nije njihova krivica, već krivica sredine terena, koja je po mom mišljenju u padu forme. Ničije lopte su bile Markovićeve i bio nam je dobar dio sezone glavni igrač, više nisu. Blagojević puno kasni, a potrefi se sad i ova "povredica" Zebe koja ostavi trag u njegovom trkačkom smislu. Na stranu to što ja mislim da bi Bokačini trebao biti jedan od dvojice štopera, možda bi bolje INDIVIDUALNO odigrao u nekim situacijama, ali timski nam se beton počeo "komiti" i to je razlog.

Ofanzivni dio. Ono što mene lično najviše nervira je nepreuzimanje inicijative od strane igrača sredine terena. Pod tim mislim da se pasom do prvog slobodnog igrača nekada NE MOŽE STVORITI dobra situacija za gol. Od Markovića ne očekujem to, on je taj neki korektivni faktor, ali ne može se lopta samo dodavati i nikad ne pokušati pretrčati nekog, ući između dvojice, predriblati nekog ili sl. Toga nema, jednostavno se uvijek čeka da se doda lopta, a protiv nekih ekipa koje stanu normalno u odbranu, to je teško, jer nema puno prostora, ako se sam za isti ne izboriš. Konkretno, Blagojević ima u nogama dobru kontrolu lopte i zna se provući, ali se ne provlači. Uglješa u Borcu je znao nanizati igrače i zabiti, ovdje ganja prvog do sebe. Miroslav u 90 posto situacija čeka uključenje beka, jednostavno neće da proba 1 na 1, pa od 3 ćeš jednom proći i ta će ti situacija biti bolja od sva ta tri "pokušaja" centaršuta bez probijanja. Zakarić npr nekada naniza par igrača, i ima tu inicijativu o kojoj pričam, a nekad i on se gradi na krilu kao da čuva rezultat. Šta hoću reći? Ne volim alibi igru, pokušaj nešto, probij, daj pas riskantan, koji može završiti u pm, ali može i u gol šansi, a dodavanje prvom do sebe ili neki čist pas jednostavno nekada ne prolazi. Prostor se mora zaraditi, a mi to nekada dosta loše radimo "tromim" i alibi pasovima.

Refa1921
Kontakt:

sri apr 12, 2017 10:56 pm

Taman sam obećao djevojci da ću je povesti na derbi na istok kad ono samo sa članskom. Spasi me naša uprava ko bi sjedio fino i da se ne nervira. :r :r :lol:

Okolele
Kontakt:

sri apr 12, 2017 11:03 pm

E sad ova tri dana do derbija ne treba pratiti forum uopste..To ce biti mentalna patnja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 12, 2017 11:04 pm

Iako smo izgubili, sigurno imate nekoga ko je bio "bolji" od ostalih na terenu. Anketa je tu, glasajte :)

viewtopic.php?f=73&t=472
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

blueheart
Kontakt:

sri apr 12, 2017 11:04 pm

Široki je sada prošlost... Sada možemo rabat o derbiju palamuditi....
Prvo mi je drago sto neće biti anamo onih, i odmah se veselim našem ograničenju na Koševu, jer će samim tim oni sebi uskratiti značajne prihode sa jedne utakmice...
A sto se tice igre, treba nam neka promjena neko osvježenje Stana se vraća sto je jako bitno za nas. Volio bih vidjeti vezu sa Bekricem i Zebom s tim da Bekric igra povučenije i da ih napadnemo odmah jer nam ova pobjeda treba. Ovaj derbi ne smijemo od starta krenuti na nulu, čak naprotiv treba ih napasti kao nikad pa sta Bog da.
DRZAVA ZELJO

SanMan
Kontakt:

sri apr 12, 2017 11:07 pm

Ne kontam jel se zezate ili ste ozbiljni za kupovinu karti.
Samo dođite ponesite pare i fino kupite kartu, uvjek će biti najmanje deset momaka sa članskom, valjda vas neko pozna
Ako nikog neznate ide provjera: dva kruga oko stadiona i pet puta glasno i jasno Željo je najveći i kupiš kartu
A možeš i člansku slobodno kupiti

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava