sri mar 29, 2017 2:03 pm
Čovjek je poslan ispred tih momaka sa juga da po njihovim instrukcijama na istoku pomogne u organizovanju tih pripremljenih "dekora", nit će on vodit neko navijanje nit išta, samo će pomoći da se to uradi kako treba.
Mrzim i ja eksponiranje, koja je bit dobrog djela ako ga svima trpaš u facu nakon toga, i on stvarno pretjeruje u tome i šteta je što sebi to radi. Ali, činjenica je da je donio 9 desetoogodišnjih u klub, a ustvari radi po šablonu naše uprave, znači evo me pišem u svesku i na tu grupu koju imaju a raja koja me poznaje ako želi nek dođe pa da skupimo pare znači dolazio je onaj ko ga gotivi i poznaje nije vama niti meni ništa izbio iz džepa. A s obzirom da ga dosta raje ima na fb vidim da je svaki put sve zamjenske ulaznice za sjever dijelio, znači nije ih on koristio već ih podijelio raji koja se prva javi da im treba, pošlu tekmu je kupio 10 karata za jug i podijelio onima kojima treba a isto će raditi i sada kada istok bude otvoren s obzirom da je on sa tim svojim kako sam vidio uvijek u A sektoru na jugu, a pored toga pomaže i momcima s juga tj pogura nekog kome treba za gostovanja i slično, a momci iz grupe ga cijene kao i ljudi iz kluba, koliko god mene i vas iritiralo iskakanje iz paštete i šetanje po terenu nakon pobjede i konstantno bacanje rukavce u lice kako on živi Željezničar a mi kao da eto ne živimo, ali za dobro sviju nas nemojmo se sad dijeliti i tražiti sitne probleme bespotrebno, i ako ga neko s foruma dobro poznaje nek mu jednostavno prenese da smiri objave po fb kako bi se stvarno počeo cijeniti i taj njegov trud..