Jos bolje

JUZNJAK je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:32 pmSve takve akcije su trebale zavrsiti u bubnju za izvlacenje... Kad se skupi lova sva imena koja su ucestvovala u akciji idu u bubanj pa na izvlacenje.... Ko se izvuce karta njemu I na njegovo ime.... E sada imamo ovo sto imamo kad neznamo... Drugi je slucaj sa kad se prije skupljanja love kaze raja ko hoce da ucestvuje da kupimo kartu toj osobi kao sto smo mi skupili pa kupili semsi iz vakufa...
Koliko sam upratio i forumasi sa klixa su skupljali pare da se karta nekome pokloni,na kraju je zavrsila kod sestre rahmetli Mirze.Ajzea je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:33 pmMa dobro, frajer snalazljiv. Drugi skupili novac, on na njihov racun kupio ulaznice sebi i drustvu. Cilj ne bira sredstvo.
JUZNJAK je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:32 pmSve takve akcije su trebale zavrsiti u bubnju za izvlacenje... Kad se skupi lova sva imena koja su ucestvovala u akciji idu u bubanj pa na izvlacenje.... Ko se izvuce karta njemu I na njegovo ime.... E sada imamo ovo sto imamo kad neznamo... Drugi je slucaj sa kad se prije skupljanja love kaze raja ko hoce da ucestvuje da kupimo kartu toj osobi kao sto smo mi skupili pa kupili semsi iz vakufa...![]()
Ili kao sto forumasi ovog portala uradise..![]()
Pohvalio se da ima rent a car, iako mi je nejasno odakle mu toliko slobodnog vremena. Je li to tacno?
Tacno, i svaka cast momcima koji su ucestvovali. Na kraju, inicijator se nije gurnuo u prvi plan, potpisani su kao forumasi klixa a ulaznicu poklonise sestri rahmetli Mirze.kremenko je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:41 pmKoliko sam upratio i forumasi sa klixa su skupljali pare da se karta nekome pokloni,na kraju je zavrsila kod sestre rahmetli Mirze.Ajzea je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:33 pmMa dobro, frajer snalazljiv. Drugi skupili novac, on na njihov racun kupio ulaznice sebi i drustvu. Cilj ne bira sredstvo.
JUZNJAK je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:32 pmSve takve akcije su trebale zavrsiti u bubnju za izvlacenje... Kad se skupi lova sva imena koja su ucestvovala u akciji idu u bubanj pa na izvlacenje.... Ko se izvuce karta njemu I na njegovo ime.... E sada imamo ovo sto imamo kad neznamo... Drugi je slucaj sa kad se prije skupljanja love kaze raja ko hoce da ucestvuje da kupimo kartu toj osobi kao sto smo mi skupili pa kupili semsi iz vakufa...![]()
Ili kao sto forumasi ovog portala uradise..![]()
Fazon je što malo ko zna tačno ali se piše bezveze.Jaozinho22 je napisao/la: ↑sri mar 29, 2017 12:33 pmNemam neki poseban komentar na dotičnog ali ako radi to sto ste naveli da radi, sasjeći ga u korijenu.
Ne znam lika i nemam pojma cime se sve bavi ali koliko sam upratio kad je prosli put bilo zezanje na njegov racun, on je kupio medju prvim desetogodisnju a kasnije je pokrenuo akciju.