Eh onda si ti prespavao visi id 10 dana, a ne 2 sata...barbarez je napisao/la:Kakve bolan tajne grupe, nema me 2 sata vi vec grupu napravili...
Nije frka, samo da se ne proširi daljedelinjo je napisao/la:Larssone tamo na 1921 su postavili ovaj link sto si stavio...valjda si dao odobrenje za to ?
Bgm nema tebe 20 dana ...barbarez je napisao/la:Kakve bolan tajne grupe, nema me 2 sata vi vec grupu napravili...
Nema tebe brate, brat bratu 30 dana..barbarez je napisao/la:Kakve bolan tajne grupe, nema me 2 sata vi vec grupu napravili...
ta grupa je tu vec neko vrijeme. Javi se u pp da te uputim kako i sta.barbarez je napisao/la:Kakve bolan tajne grupe, nema me 2 sata vi vec grupu napravili...
Naglaseno je da se nedjeli dalje valjda ispostuje raja jer inace smo onda svi donji sto tice streama,brzo ozdravljenje ocu nadam se da nije nista ozbiljnoLARSSON je napisao/la:Nije frka, samo da se ne proširi daljedelinjo je napisao/la:Larssone tamo na 1921 su postavili ovaj link sto si stavio...valjda si dao odobrenje za to ?
Ivicahuljev je napisao/la:Naglaseno je da se nedjeli dalje valjda ispostuje raja jer inace smo onda svi donji sto tice streama,brzo ozdravljenje ocu nadam se da nije nista ozbiljnoLARSSON je napisao/la:Nije frka, samo da se ne proširi daljedelinjo je napisao/la:Larssone tamo na 1921 su postavili ovaj link sto si stavio...valjda si dao odobrenje za to ?
samo ti brate idi za precim,znam otprilike kroz sta prolazis,bice tekmi,streamova I radosti uz plave momkeLARSSON je napisao/la:Ivicahuljev je napisao/la:Naglaseno je da se nedjeli dalje valjda ispostuje raja jer inace smo onda svi donji sto tice streama,brzo ozdravljenje ocu nadam se da nije nista ozbiljnoLARSSON je napisao/la:
Nije frka, samo da se ne proširi dalje
Mah, srce infarkt, bice aBd dobro.
Da sam sutra kuci ne bi bilo problema oko streama, ali zaduzio sam momka. Ako bude nešto na YT, on ce imati i na svojoj stranici sports-x.net tako da cete gledati ne brinite se. Osim ako ne padne server gdje su nam linkovi kanala
Cini mi se da na onom forumu ima svega i svacega,nadam se da ce sutra stream normalno ferceratiTryg je napisao/la:Ipak je 1921 jos uvijek otvoreni forum, i moze se svako registrovati, skeptican sam sto se tice toga.
Ako se neko nakaci sutra i provalis ga larsone odma prekidaj pravi novi i stavi na tajnu grupu tamo.
EDIT: Brz oporavak ti zelim
Sent from my iPhone using Tapatalk