To je i kostic rekao pred Vitez, da se ne pribojava protivnika vec se pribojavao svoje ekipe, ali eto juce rece da se danas ne boji i da se onakva utakmica ne moze vise ponoviti, nadam se da ne mlati bezveze vec da ima dobru podlogu za to sto prica.Rodom s mejtaša je napisao/la:Mi smo sami sebi najveći problem, kakav ba Zrinjski. I sa ovom ekipom ako naš SŠ umije ih možemo rastaviti da tri pasa ne sastave. Ja sam fakat mislio da su nešto, ali kad sam ih vidio protiv pitara na šta su ličili, ne bojim ih sekunde. Ja se bojim naših, Vecinih zaj. eba.ncija, Husinih horor poteza, Stevine ili Memijine beskorisnosti, Kostićevog ne shvaćanja šta mu se dešava na terenu itd. Da nas samo ima ko uvezati ko onu Slobodu tricu bi im uvalili.
Tačno takoChWilla je napisao/la:ja bogami hoću. imperativ su sami sebi napravili.
I ja tako mislim i veceras idem na tekmu bez ikakvih ocekivanja. Zelim samo vidjeti hoce li prodati Kostica ili ce odigrati. U slucaju da prodaju igracima raskidati ugovore odmah. Jer ce povaliti bilo kojeg trenera i povaljuju Zelju. Na terenu ce se tacno pokazati.ChWilla je napisao/la:ja bogami hoću. imperativ su sami sebi napravili.
Neće ga večeras prodati, na manjoj utakmici će se to desiti. Daj Bože da griješim i da ćemo u decembru biti ubjedljivo prvi, jer možemo, nema sumnje u to...pile87 je napisao/la:I ja tako mislim i veceras idem na tekmu bez ikakvih ocekivanja. Zelim samo vidjeti hoce li prodati Kostica ili ce odigrati. U slucaju da prodaju igracima raskidati ugovore odmah. Jer ce povaliti bilo kojeg trenera i povaljuju Zelju. Na terenu ce se tacno pokazati.ChWilla je napisao/la:ja bogami hoću. imperativ su sami sebi napravili.
Tacno tako, remi ne dolazi u obzir i veceras samo pobjeda igra. Kako znaju i umiju neka osvoje tri boda, boli me ku.rac sto igraju sa Zrinjskim. Sami su krivi, pizda im materina.ChWilla je napisao/la:ja bogami hoću. imperativ su sami sebi napravili.
Ma **** trenera, oni prvenstveno povaljuju Zelju.pile87 je napisao/la:I ja tako mislim i veceras idem na tekmu bez ikakvih ocekivanja. Zelim samo vidjeti hoce li prodati Kostica ili ce odigrati. U slucaju da prodaju igracima raskidati ugovore odmah. Jer ce povaliti bilo kojeg trenera i povaljuju Zelju. Na terenu ce se tacno pokazati.ChWilla je napisao/la:ja bogami hoću. imperativ su sami sebi napravili.