Znaš koliko me zaboli donja pipa šta je ko za tebe...SWRA_1921 je napisao/la:Za mene oni koji tako govore igracima su isto to kako njih nazivajuGrbavica je napisao/la:PIČKE!
Ajzea je napisao/la:TITULU STE OBECALI, TITULE IMA DA BUDE !
Veliki pozdrav za brata pastrmku !Nicaragua je napisao/la:Pozdrav za plavu raju posebno za storma i ajzeu
cikazubo je napisao/la:Ne volim ja vas kao individualce, ne praštam ja vama sto ste mi dragi, ne skandiram što vas gotivim nijednog, ne obilazim ja Bosnu uz duž i poprijeko da bi tebe Bevab gledao pa ni tebe Lendricu da mi je stalo da vas vidim obilazio bi nargila barove...
Izbacite sebi iz glave da ce vam neko praštat bilo šta.
Ja volim Želju, ja praštam njemu, skandiram i pjevam njemu pjesme i ne planiram prestati, ici cu po selenrama, gledati mrznju svojih sunarodnjaka iz Tuzle, Zenice....
Kako ste dosli, tako ce te i otici ne brinem se ja za vas al do tad ima da igrate svi do jednog.
Ako ste dosli u Zelju da bi igrali za platu, pusili šiše i ganjali sarajevskee trebe, zajebali ste se...
SVE IMA SVOJU GRANICU, NA TANKOM STE LEDU SVI DO JEDNOG!
s fb-a..
kakva ba smjena to bi upravo bilo kontraprouktivno.nama treba svjeza krv tj 2.-3 igraca s m udima a ne manekencicijovanmaksimovic je napisao/la:otkaz treneu u ovom momentu bi bilo nesto najgluplje sto se moze uraditi... tek tada bi nas zrinjski otreso ko slinu... nama treba mir sada u timu...
Kad su to oni od Viteza kuci nadigrani bili i izgubili 2 0 da nisu osutali u okvir gola kako treba,kakvi bolan pitari jesil ostao do kraja i cuo poruku juga,sto je jedino i bitno a ne ovaj forum.psihopata je napisao/la:smijali smo se pitarima,a ovo postade identična tema njihovoj iz "najboljih" dana.
Cega ja treba da se sramim?? Treba da im se ulizujem i titram zbog necega? Mozda zbog toga sto se ovako bezobrazno odnose prema klubu za koji ja i jos hiljade ljudi zivimo? Ako iko treba da se srami to su oni koji su u zadnje dvije utakmice ovako obrukali Zeljino ime. Posto oni ocito nemaju taj odnos, taj osjecaj odgovornosti i krivice, onda ih treba udariti tamo gdje ih jedino boli i nadam se da ce uprava to uraditi.pintol_TM87 je napisao/la:strucnjak pravac trening pa prenesi sve sto imas kosticu (sigurno ce to zapisati jer mu teorija ide odlicno) a i tim pobrojanim..srami sefcz je napisao/la:Samo zestoka reakcija uprave nam moze ostaviti tracak nade da ove sezone mozemo nekako do Evrope. Znaci nista manje od petocifrenih kazni za sve koji su ucestvovali u ovom blacenju kluba i slobodnih papira barem za one najkriticnije (Dzenis "Odojak" Beganovic, Dino "Padez" Bevab, Senad "Sizofrenija" Husic, Stevo "KrizanacLazara&Joce" Nikolic i Kerim "TalentovanoGlup" Memija).
U suprotnom, mozemo prekriziti ovu sezonu vec nakon pet kola.
Ma sa 442 cemo ih unistitkrajisnik87 je napisao/la:Uprava-dovesti top igraca na najkriticnijim pozicijama,top jer nam ne treba kakav polovnjak, krilo dobro ili priblizno kao Stevanovic i zamjena dobra za Hervasa(papka)
Kostic-nadigrati Zrinjski takticki,fizicki ako tako bude i rezultat ce biti kako budemo i igrali
Nisu picke nego su picketine.Naši ako imaju imalo muda sa njih 50% veceras raskinuti ugovor.Grbavica je napisao/la:Znaš koliko me zaboli donja pipa šta je ko za tebe...SWRA_1921 je napisao/la:Za mene oni koji tako govore igracima su isto to kako njih nazivajuGrbavica je napisao/la:PIČKE!
Pa mi ako imamo taj problem npr. menađeri da neki igrac "mora igrati" ili da neko drugi sastavlja ekipu ili diktira Kostic onda neka se raspusti sve ako na to mislis.AsharaK je napisao/la:Mislite da je rijesenje otkaz? Ocigledno se nesto desava. Covjek to pokusava i reci indirektno. Postoji nesto sto gs koci u radu.
Charlie Sheen je napisao/la:AKO GA BOJKOTUJU NEK IZNESE JAVNO I NEK IH SVE OTJERA U PICKU MATERINU IGRACEMO SA JUNIORIMA,ko su oni da bojkotuju i mi ih dizemo previse pa uzmaju sebi puno za pravo.NISTE VI ZELJEZNICAR i AKO NECETE DAGVATI 1000 % SVAKU JEBENI UTAKLMICU PA MAKAR I PRIJATELJSKA BILA GONITE SE U TRI LIJEPE.