Ovo da gledam jel ?Hurmasica je napisao/la:Ti upali odmah TV i molim te nemoj dolaziti na utakmice.w0st je napisao/la:Zeljo ima moju podrsku do kraja sezone, ako osvoje nesto nastavljaju je imati , a ako ne osvoje nista , sljedece sezone cu da ih gledam preko TV a i tjt.
a to je to, sjedim ko nijem, ko neki debil buljim u ovo...misli pune svacega ali ne mogu vala opsovat JOSsajo10 je napisao/la:15 minuta ne mogu da dodjem sebi.. Sjedim i sutim. Nemogu da vjerujem sta se veceras desilo... Nemogu... Svasta bi opsovo, svasta bi reko al sta onda..
od govana ?Format je napisao/la:Dajte ljudi uprava dovodi igrace nikakav trener ,od govana pitu ne mozes pravit al idemo dalje al krilo naci,ne trazis hazarda nego da zna bar nesto
isto ko i vas juče i protiv čelikaRinuka je napisao/la:dobro ste se drzali, al zayebo vas sudija jbg
Kako ces ti bananu da primis cim dodje neki od administratora. A psovat cu ti na privatne poruke.Rinuka je napisao/la:dobro ste se drzali, al zayebo vas sudija jbg
koji ces ti k ovdje haj oddleprsaj odavde nije ti mjesto ovdje gurbetcicuRinuka je napisao/la:addyno1 je napisao/la:Ja ne znam sta da kazem...katastrofa, .... ovdje ima 6-7 igraca koji nam uzimaju pare a nista su... mulalic je za kostica gvardiola
pozdravio bi samo exdomorockog
ma vratiti zujagu i dermira hotica ccc kakvih se likova ovdje nakotilow0st je napisao/la:I poslije poraza ljubav je porasla, tuga. Sve otjerat iz Zelje osim UPRAVE i MIROSLAVA STEVANOVICA.Vratit Amara Osima na klupu , ove pokusaje igraca prodati i dati Osimu da sastavi ekipu.Jel se sjecate zbog koga imamo ovr trofeje u policama ? AMAR OSIM . Nije gubio velike utakmice, pobjedjivao male, tjerao one sto su se protivili njemu i sto nisu ispunjavali ono sto je trazio.Zajko Zeba nas najjaci igrac tada, je otjeran radi protivljenja.Ali trofeji su osvajani.Udarit sve igrace po dzepu pa ces vidjeti kako trce, trening poslije utakmice sad im ne trebao dati.Kostic OUT , OSIM IN . KRAJ PRICE .