Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

flux
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 14, 2016 1:27 pm

arelinho je napisao/la:
flux je napisao/la:Veceras lijevo Husic i Miro, desno sinisa i memija, Secer umjesto Bekrica i idemo po tri bobe! Naprijed Zeljoo!
Lijevo Husić,Memija desno i Boske lijevo. Ostalo je sve isto. :)
Ja kako sam cuo trebao bi Secer poceti umjesto Bekrica, a i volio bih tandem Secer-Blagi vidjeti na djelu u sredini.

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

ned avg 14, 2016 1:29 pm

arelinho je napisao/la:Teško se klubu za ove poruke. Koliko kredita potroše u toku jednog mjeseca. :lol: :lol:
Ma aktiviraju poruke i pozive 100+100 , i salju :rofl1:
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

mahalac_14
Kontakt:

ned avg 14, 2016 1:48 pm

salle86 je napisao/la:Svaka čast momcima koji su kačili ove, ne znam ni ja kako bi ih nazvao :), pozivnice za utakmicu po gradu, ali mnogo bi ljepše bilo da klub zakupi recimo 10 bilborda na nekim udarnim mjestima i tamo da to stoji, naravno ljepše, europski. A kad nema mečeva, te sedmice staviti ono učlani se u klub i sl.
Onako samo naglas razmišljam, nego bil se to financijski isplatilo?
Da sam primljen u marketing odjel kao što nisam haha, ovo je jedna od stvari koje sam htio predložiti. Meni se ova ideja jako svidjela kao što ti reče, izgleda mnogo ljepše, europski, ozbiljnije, a i mislim da bi se kroz posjetu isplatilo, koliko toliko...U svakom slučaju i da ne dođe neko na utakmicu, zbog tih samih bilborda, pričaće se o Želji i to u pozitivnom smislu, što je jako bitno. Kod nas u državi je takva situacija da moraš kupce (navijače u našem slučaju) stalno podsjećati, vući ih za rukav da kupe tvoj proizvod (da dođu na utakmicu, posjete fan shop, kupe dres itd...). Da ne duljim, klub prije svake domaće tekme ne treba, već mora ''bombardovati'' ne samo navijače već sve građane putem fb-stranice, bilborda, tv reklama, radio reklama da izdvoje 2-3 sata vikendom i dođu na Grbavicu da pogledaju utakmicu našeg Željezničara.

Iskreno večeras sve preko 4 milje je uspjeh. Rezultat 2-0 (jer sam tako tipovao na ligi prognozera :D ) :zeljeznicar1:

ublehas
Kontakt:

ned avg 14, 2016 1:50 pm

mahalac_14 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:Svaka čast momcima koji su kačili ove, ne znam ni ja kako bi ih nazvao :), pozivnice za utakmicu po gradu, ali mnogo bi ljepše bilo da klub zakupi recimo 10 bilborda na nekim udarnim mjestima i tamo da to stoji, naravno ljepše, europski. A kad nema mečeva, te sedmice staviti ono učlani se u klub i sl.
Da sam primljen u marketing odjel kao što nisam haha, ovo je jedna od stvari koje sam htio predložiti. Meni se ova ideja jako svidjela kao što ti reče, izgleda mnogo ljepše, europski, ozbiljnije, a i mislim da bi se kroz posjetu isplatilo, koliko toliko...U svakom slučaju i da ne dođe neko na utakmicu, zbog tih samih bilborda, pričaće se o Želji i to u pozitivnom smislu, što je jako bitno. Kod nas u državi je takva situacija da moraš kupce (navijače u našem slučaju) stalno podsjećati, vući ih za rukav da kupe tvoj proizvod (da dođu na utakmicu, posjete fan shop, kupe dres itd...). Da ne duljim, klub prije svake domaće tekme ne treba, već mora ''bombardovati'' ne samo navijače već sve građane putem fb-stranice, bilborda, tv reklama, radio reklama da izdvoje 2-3 sata vikendom i dođu na Grbavicu da pogledaju utakmicu našeg Željezničara.

Iskreno večeras sve preko 4 milje je uspjeh. Rezultat 2-0 (jer sam tako tipovao na ligi prognozera :D ) :zeljeznicar1:
Nije baš bilbord jeftin, pogotovo na udarnim mjestima....

barbarez
Kontakt:

ned avg 14, 2016 1:54 pm

cikazubo je napisao/la:Ima li jos neko da mu nije stigla ona zahvalnica ?
Nije ni meni..

mahalac_14
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:05 pm

ublehas je napisao/la:
mahalac_14 je napisao/la:

Nije baš bilbord jeftin, pogotovo na udarnim mjestima....
Od 500KM do 2000KM u zavisnosti od dimenzija, dizajna i jos ko zna čega, koliko sam ja upućen, a možda i griješim. Doduše treba i građevinska dozvola, tako da bi se i tu namučili da je dobijemo :lol: :lol:

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:18 pm

ZELJO NAS TREBA !
Svi na Grbavicu !!!
.. Sa tobom publika je ova, sve sto zeli pobjeda je nova !!!
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:22 pm

(FOTO) Željini Manijaci zovu na Grbavicu

Pročitajte više na: http://sport1.ba/foto-zeljini-manijaci- ... -grbavicu/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Elegant
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:25 pm

Danas ocekujem 2:0 ali bez opustanja !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

gavran
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:29 pm

Elegant je napisao/la:Danas ocekujem 2:0 ali bez opustanja !
7:1 realno
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

ž'21
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:36 pm

Ovo nije klub pravio nego navijaci kako sam upucen

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Plava Porodica
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:37 pm

Danas igra Zeljeznicar!
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

sajo10
Kontakt:

ned avg 14, 2016 2:44 pm

gavran je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Danas ocekujem 2:0 ali bez opustanja !
7:1 realno
realno :mrgreen: :mrgreen:

U dosadasnjim utakmicama na Grbavici izmedju nas i Viteza utakmice su se zavrsavale sa 3-4 gola tako da i veceras bi mogli mozda ocekivati utakmica za gol vise. Doduse Vitez u dosadanji 4 utakmice samo su 3 gola primili. Kao i mi.

fk1921

ned avg 14, 2016 2:50 pm

Jedva cekam tekmu vcras, da gledam Zelju svog :zeljeznicar1:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

FaraonTM
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:06 pm

Idemo večeras rutinski 2-0 :zeljeznicar1:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

salle86
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:10 pm

ž'21 je napisao/la:Ovo nije klub pravio nego navijaci kako sam upucen

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Nije klub
ali bi trebao (ako može)
Ako ništa bilo bi lijepo vidjeti svakih 1km Željin grb :D
E sad koliko se recimo isplati dati (bubam) 10.000 za to, da li se tako može privući 1,500 novih na utakmicu ... teško
mada svaka reklama je dobra reklama, makar i bili na gubitku trenutno, to u globalu ne mora značiti da si na gubitku
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

exbabilon
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:26 pm

Pa dobro, iskesiras sad 10 milja, na tu utakmicu dodje samo zbog toga vise 500 ljudi, ali ako onda na terenu odigras kako treba, iduce kolo ti reklama ne treba, tih 500 je opet na stadionu. Poslije 3 utakmice si na nuli, a ljepse je imati vise raje na stadionu. Eh, lahko je svako kolo pljunut pare i cekat da dodje raja, valja svako kolo odigrat dobro i tako "tjerati" raju da se vrate na stadion. Da smo uzeli bod u Tz ili eventualno 3, veceras bi bilo 8 milja glat, ali isto tako veceras odigraj kako treba, uvaljaj 3-4 komada i eto protiv Zrinjskog opet 8 milja. Po meni su igre i rezultati najbolji marketing.

Kapiten
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:31 pm

ma bit ce i veceras 5-6 hiljada siguran sam.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

shzna
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:32 pm

Treba pred Zrinjski baš dobar marketing napraviti.
1987

Hurmasica
Kontakt:

ned avg 14, 2016 3:33 pm

Treba ić' na utakmice. :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava