Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

exdomorocki
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub avg 06, 2016 11:09 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:ljudi, jel se zna kad je utakmica sa vitezom? subota ili nedelja? da planiram dolazak u sa shodno tome :D
Nedelja u 20.00
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

storm_raider
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:10 pm

Fejzic je imao ono izlijetanje, ali i Kjosevski je prosle godine napravio istu glupost, samo se ne mogu sjetiti protiv koga. Ostatak utakmice Fejzic veoma dobar. Imao je par odlicnih intervencija, a i pokupio je sve ubacaje. Realno spasio nas je u onih 15tak minuta kada su nas stisli.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

rodrigo87
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:12 pm

storm_raider je napisao/la:Fejzic je imao ono izlijetanje, ali i Kjosevski je prosle godine napravio istu glupost, samo se ne mogu sjetiti protiv koga. Ostatak utakmice Fejzic veoma dobar. Imao je par odlicnih intervencija, a i pokupio je sve ubacaje. Realno spasio nas je u onih 15tak minuta kada su nas stisli.
Protiv sarajeva na kosevu, izletio, na srecu nisu zabili.

Hurmasica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:13 pm

Fejziću je stvarno bila potrebna podrška ovu utakmicu i tu je sjever svoj posao stvarno odradio vrhunski. Podršku i aplauz je dobijao nakon svake intervencije a vidjelo se na njemu da mu samopouzdanje raste.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

sub avg 06, 2016 11:14 pm

Alipasino je napisao/la:Sad SA zapada koji merak castio me frajer radi vani svaka mu dala.Blagojevic definitivno najbolji tekma evropska trener dingospo pomocni takodze samo govori tempo tempo naprjed.Profesionalizam.Secer ko baklava Mali je beton igrac.Kazete Bekric bio Dobar OK meni nije jer puno lopti prodje koje on onako nonsalantno posmatra.Sve u svemu odlicno.Jos lijevo krilo i ubijali BI.
A govorio si na pocetku protiv trenera :ganja:

roger_bannister4
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:14 pm

Bilo je pravo lijepih stvari za vidjeti na tekmi. Bilo je čak nekih neuobičajeno dobrih, hajmo reći evropskih. Par driblinga, mijenjanja strana dugim pasovima, Dženisov pas za Lendru, Jovanov work-rate. I više nego zadovoljni treba da budemo izdanjem, jer mislim da je Kosta razmišljao puno i o srijedi. Zato mislim da je Siniša igrao, Uglješa i Adnan nisu, kao ni Pozder. Trebaju nam svježi igraći na tim pozicijama da se mlataraju na Tušnju. Sveukupno jako lijepo, profesionalno, s malo grešaka, uz lepršaviju igru, zadovoljan pravo. Za Irfana sam shvatio da je nadaren i dobar golman, ali da mu fali malo na inteligenciji i procjeni. To je ja mislim jedini razlog njegovih grešeka jer - paradu odradi fantastično, ali istrčavanje i generalno kretnja i praćenje igre... Aco kapitenski, već naviknuto od njega, fina partija, Matteo isto. Imao je nekoliko greškica u drugom, ali u prvom poluvremenu je razvalio (ja sma makar od 7. minute upratio, štekao je stream malo). Siniša pravo fino, najbolja utakmica u posljednje vrijeme, Bevab u stilu prosječnog Siniše, i dobrih i loših strana.. mislim da mu treba još vremena. Tuce dobar u prvom ali k'o nišan u dobrom dijelu drugog pol. Slabo kretanje, slabo ganjanje... ali generalno ide na bolje. Tuce brat. Dženis je imao dobrih poteza, ore on onaj teren, grize, sve to stoji, ali zna tako glup i neproračunat biti, to je havarija. zaleti se na igrača sa nekih 20 metara što je i više nego dovoljno da ovaj skonta da će on ići u klizeći i da ga hladno izbjegne. Kontam ja, nafura ga raja, i on sam želi da gine za klub, ali treba malo više razmišljati. Pas za lendru kod drugog gola baš lijep. Miroslav je veliki profesionalac i igrač iznad naše lige. Dosta pametno, dosta tečno, prava je sreća što ga imamo. Jovan - po meni igrač utakmice. Work-rate na ovoj tekmi mu je bio k'o Kanteu. Fantastičan igrač. Možda i najbolji u sredini u ligi. Stevo dobra partija, radilica je, baš nam je fino uklopljen u ekipu. Šećerović je imao za ono vremena baš nekoliko finih poteza, biće on dosta važan u nastavku sezone. Pozder mogao i bolje.

Lendra ku*ac od ovce. :karanje: :karanje: :karanje:
Zadnja izmjena: roger_bannister4, dana/u sub avg 06, 2016 11:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.
1921

exbabilon
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:15 pm

Dobra utakmica, zadovoljan sam. Puno lakse od ocekivanog, ovaj Siroki mozda nece biti u borbi za titulu, ali ce itekako napraviti stete ostalim konkurentima, samo polako. Svi su bili solidni, Mico najbolji, Bekric konacno odigrao kako treba, Bevabu svaka cast, ali nije igrac za Zelje, nazalost. Fejzic nas je spasio par puta. Svaka cast i Kosticu, mijenjamo igrace prema naprijed, a odbrana se uigrava lijepo sa uvijek ista 4 igraca. Lijepa noc u Dolini, kasnije opsirnije.

reks1
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:16 pm

I nek pada sada u seheru!

LARSSON
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:17 pm

yebemo ti mater slika

Hadzijalagic
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:18 pm

Blagojevic, Lendric i Miroslav su evropske klase.. Bokacinia necu vise hvaliti da ga ne ureknem.. Aco danas u onoj staroj dobroj formi.. Sinisa dosta dobar, izgleda da mu lezi Siroki.. Bekric solidan ali moze on jos bolje.. Stevu nisam nesto ni upratio previse al zabio je a i da je samo to uradio dobio bi prolaznu ocjenu.. Djenis i Bevab po meni najtanji veceras kod nas..

Sve u svemu odlicno smo odigrali i da nije bilo one petnaestominutne krize pocetkom drugog poluvremena utakmica bi bila savrsena..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

LARSSON
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:19 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Blagojevic, Lendric i Miroslav su evropske klase.. Bokacinia necu vise hvaliti da ga ne ureknem.. Aco danas u onoj staroj dobroj formi.. Sinisa dosta dobar, izgleda da mu lezi Siroki.. Bekric solidan ali moze on jos bolje.. Stevu nisam nesto ni upratio previse al zabio je a i da je samo to uradio dobio bi prolaznu ocjenu.. Djenis i Bevab po meni najtanji veceras kod nas..

Sve u svemu odlicno smo odigrali i da nije bilo one petnaestominutne krize pocetkom drugog poluvremena utakmica bi bila savrsena..
Dzenisov najbolji potez osim pasa Lendriću kad uze kameru na kraju :ganja:

rodrigo87
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:20 pm

Presjeklo me kad je onaj papak njihov udario Acu kod jugozapada, a Aco ostade lezati.. Pomislio sam da je mozda nesto ozbiljnije. Hvala Bogu na hajr izadje.

Elegant
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:21 pm

Sveti Lendricu Ivanove donesi nam bodove iz Tuzle !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Roberto Baggio
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:22 pm

storm_raider je napisao/la:Fejzic je imao ono izlijetanje, ali i Kjosevski je prosle godine napravio istu glupost, samo se ne mogu sjetiti protiv koga. Ostatak utakmice Fejzic veoma dobar. Imao je par odlicnih intervencija, a i pokupio je sve ubacaje. Realno spasio nas je u onih 15tak minuta kada su nas stisli.
:palacgore:

Nekoliko odličnih intervencija. A i to pogrešno izlijetanje, ipak je uspio popraviti, jer ju je nekako izbacio u korner. Naravno, imao je par nabijenih lopti u aut, ali to je raja već prihvatila kao normalno. :mrgreen:
FK Željezničar 1921

ellaxaz
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:24 pm

Zelje sheve i Nikolic Steve.
8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Plava Porodica
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:27 pm

Nisam ja los skaut.
Rekoh za Bevaba da je Livaja, bare bare su vala, rekoh da bi Tuce kad malo "pocera" mogao biti alfa i beta ovoga tima,a isto rekoh za Beganovica da ima mozak za ovu igru.Dokaz je asistencija.

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Haklapuc
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:27 pm

Široki je tih 15 minuta krenuo na sve ili ništa, nakon toga su totalno pali jer nisu mogli pratiti ovaj tempo igre. Tim tempom i fizičkom spremom ćemo uništavati protivnike, a malo pomalo nadolazit će i još bolja igra, tako da se apsolutno ne sekiram za nastavak sezone. Najdraže od svega mi je to što sam uvjeren da nećemo kiksati u manjim utakmicama, ne vidim način na koji bi nas manje ekipe mogle ugroziti. U Tuzli će biti jako teško, ali mislim da je Kostić svjesno odmarao Radinovića i Šećerovića i da će jedan od njih početi protiv Slobode jer će nam trebati što više trke na sredini terena. Bodom bih bio zadovoljan, a trica bi nam baš legla ko budali šamar.
Sve više i više mi se sviđa Kostić i polako uviđam da čovjek misli bukvalno na svaku sitnicu :palacgore:

shzna
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:28 pm

Svaka čast svima, ali mislim da je red da se pohvale momci koji su bili osporavani.

Bevab - unatoč nekim greškama, momak je odigrao dobru partiju. Jeste da je zayebao jednom kad Fejzić izvadi onom Barabanu gol, ali može mu se pogledati kroz prste. VIdi se njegov napredak, da li ima neki strah ili nešto ne znam, ali mora da radi još, nije loš igrač sigurno.

Irfan Fejzić - spasio nas nekoliko puta, dva čista gola izvadio i hvala mu na tome. Izlijetanje ne bih komentarisao, ipak se izvadio na kraju.
1987

Okolele
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:29 pm

Odlicna utakmica sa nase strane osim onih nekoliko minuta u drugom kad smo se povukli..Ni Široki nije bio los..Igraci koje smo najvise kudili u prve dvije utakmice po meni danas medju najboljima..Fejzić odlicno branio danas,spasio nas u nekoliko navrata..Jedina greska ono istrcavanje ali i tu se ispravio..Bekrić takodjer odlicno odigrao,za razliku od prethodnih utakmica puno brze se oslobadja lopte..Kostć nas opet iznenadio sa pocetnim sastavom,bio sa malo skeptican ali igraci su me demantovali..Ono na sto bih skrenuo paznju to je Beganovicevo pretjerano zalijetanje i uklizavanje..Danas je par puta ispao iz igre upravo zbog toga..Citava ekipa je odigrala utakmicu na vrhunskom nivou..Ponavljam danasnji pocetni sastav je pokazao da imamo puno opcija jer malo ko je ocekivao da Uglješa ili Šećerović nece poceti..Uglavnom sad se okrenuti Slobodi i ostvariti povoljan rezultat..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sub avg 06, 2016 11:31 pm

Bevab i Pozder ce se popraviti, tek je trece kolo !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava