Bilo je pravo lijepih stvari za vidjeti na tekmi. Bilo je čak nekih neuobičajeno dobrih, hajmo reći evropskih. Par driblinga, mijenjanja strana dugim pasovima, Dženisov pas za Lendru, Jovanov work-rate. I više nego zadovoljni treba da budemo izdanjem, jer mislim da je Kosta razmišljao puno i o srijedi. Zato mislim da je Siniša igrao, Uglješa i Adnan nisu, kao ni Pozder. Trebaju nam svježi igraći na tim pozicijama da se mlataraju na Tušnju. Sveukupno jako lijepo, profesionalno, s malo grešaka, uz lepršaviju igru, zadovoljan pravo. Za Irfana sam shvatio da je nadaren i dobar golman, ali da mu fali malo na inteligenciji i procjeni. To je ja mislim jedini razlog njegovih grešeka jer - paradu odradi fantastično, ali istrčavanje i generalno kretnja i praćenje igre... Aco kapitenski, već naviknuto od njega, fina partija, Matteo isto. Imao je nekoliko greškica u drugom, ali u prvom poluvremenu je razvalio (ja sma makar od 7. minute upratio, štekao je stream malo). Siniša pravo fino, najbolja utakmica u posljednje vrijeme, Bevab u stilu prosječnog Siniše, i dobrih i loših strana.. mislim da mu treba još vremena. Tuce dobar u prvom ali k'o nišan u dobrom dijelu drugog pol. Slabo kretanje, slabo ganjanje... ali generalno ide na bolje. Tuce brat. Dženis je imao dobrih poteza, ore on onaj teren, grize, sve to stoji, ali zna tako glup i neproračunat biti, to je havarija. zaleti se na igrača sa nekih 20 metara što je i više nego dovoljno da ovaj skonta da će on ići u klizeći i da ga hladno izbjegne. Kontam ja, nafura ga raja, i on sam želi da gine za klub, ali treba malo više razmišljati. Pas za lendru kod drugog gola baš lijep. Miroslav je veliki profesionalac i igrač iznad naše lige. Dosta pametno, dosta tečno, prava je sreća što ga imamo. Jovan - po meni igrač utakmice. Work-rate na ovoj tekmi mu je bio k'o Kanteu. Fantastičan igrač. Možda i najbolji u sredini u ligi. Stevo dobra partija, radilica je, baš nam je fino uklopljen u ekipu. Šećerović je imao za ono vremena baš nekoliko finih poteza, biće on dosta važan u nastavku sezone. Pozder mogao i bolje.
Lendra ku*ac od ovce.