na štokrljihardwell je napisao/la:A gdje bi Štilić igrao u ovoj 442 formaciji?

na štokrljihardwell je napisao/la:A gdje bi Štilić igrao u ovoj 442 formaciji?
Model1964 je napisao/la:E nek si nam rekocrnamamba96 je napisao/la:Realno od Štilića nema ništa, možemo mi naagađati i pričati, ali vjerovatno da više niko neće doći
igra malo sutra za tri hiljade eura, tamo je javna tajna kolko se ispod stola dobija, ista je situacija u splitu, zeba je tamo na papiru igro za pet puta manjež'21 je napisao/la:Ohandza igra za 3 000 eurairfo je napisao/la:ma kakvi, ohandza 12 hiljada eura ima mjesecno bez bonusa , to je sto znam ima vjerovatno neko i viseJaozinho22 je napisao/la:Realno bolje mi uslove možemo ponudit od Hajduka....Oni jedino daju igračima 50% od sl transfera i tako dovode često one anonimuse i slobodne igrače..Očigledno je da prelazni rok nije gotov i da će biti burno ovih dana
http://www.goal.com/hr/news/7037/prva-h ... zborima-za" target="_blank
Ja ne znam ni jednog igrača koji bi na lijevoj strani mogao odigrati jednako dobro i naprijed i nazad.Hadzijalagic je napisao/la:Grupa LP zagarantovana
Mogli bi i do ispadanja dogurati kad bi bilo sreceHadzijalagic je napisao/la:Grupa LP zagarantovana
A ti ces nekom govoriti da neko nesto ne zasluzuje? Pogledaj malo oko sebe druze, ne bi nista imao da nije tih ljudi. I nisu admini, vec moderatori.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Čuj ne bi nista imao!AsharaK je napisao/la:A ti ces nekom govoriti da neko nesto ne zasluzuje? Pogledaj malo oko sebe druze, ne bi nista imao da nije tih ljudi. I nisu admini, vec moderatori.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Pa što onda kad neko iznosi nešta šta nekom ili nekolicini neodgovara onda dobije blok na nekoliko dana?irfo je napisao/la:Zar stvarno na forumima ocekujete nekakve pouzdane informacije? Ako hocete pouzdane informacije onda samo citajte zvanicnu web stranicu fudbalskog kluba Željezničar, forum nije za to, forum je za diskusiju, razmjenu misljenja, zezanciju i slicno. Forum ne treba uzimati za ozbiljno!!!
Dobro si ih iskautirao, Ramirez još prošle godine čini mi se završi negdje da li u Belgiji ili u Francuskoj (uglavnom dobar klub) dok će Lamah u ŽeljuPlava Porodica je napisao/la:Moja neostvarena zelja @dr.kosticu
@faraontm ma primjetio sam ja njega i ramireza dok su igrali sa onim iz Holandije i konto sam da ce nas potopite njih dvojica sami
Pogledaj te ljude oko sebe i njihov trud. Cuj ti ces nekome govoriti da ne zasluzuju. Urazumi se druze.mula je napisao/la:Čuj ne bi nista imao!AsharaK je napisao/la:A ti ces nekom govoriti da neko nesto ne zasluzuje? Pogledaj malo oko sebe druze, ne bi nista imao da nije tih ljudi. I nisu admini, vec moderatori.mula je napisao/la:Ako su oni koji vode ovaj forum bacali ublehe i nagovještavali famozni transfer,ako se to ispostavi kao neka zajebancija, onda ne zasluzuju da su admini na ovom foumu. Ako se od bilo koga očekuje tačnost,pouzdanost i ozbiljnost to svakako treba da su oni.
Smiješno druže Bgm!
Forum ko svaki drugi, registruje se ko hoće i lupa šta hoće.
Org. svaka čast