mislim da bi ga vec do sad poojedini vratili u bgirfo je napisao/la:pogubljenublehas je napisao/la:Kakav je Subić? Kako se čini?Minjore je napisao/la: saric, ahmetovic, zeba
subic trenirao jednom s njima i evo ga u prvoj.. To ti je kad izletis bruku love pa ti igrac mora igrati bez obzira na sve..
Imal onaj link gdje siroki prenosi svoje tekme ?LARS1921 je napisao/la:Bevab <3
ne streamaju ovupile87 je napisao/la:Imal onaj link gdje siroki prenosi svoje tekme ?LARS1921 je napisao/la:Bevab <3
Ne samo on, bilo je tu jos igraca...nista, ispravit gresku i ganjat sljedece omladince, nema druge. Kad igraju nasi mali finale s Rijekom, jel to sutra?Grbavica je napisao/la:Za Amera Ordagića se isplati sad odmah dati 200 hiljada eura, dečko je igračina. Kako smo se mi zajebali što ga ne ugrabismo kad smo imali priliku.
Uzasan,malo je reci.ublehas je napisao/la:Kakav je Subić? Kako se čini?Minjore je napisao/la:saric, ahmetovic, zebairfo je napisao/la:Je li moguce da je seferovic fkt bio razlog dobrih igara slobode prosle godine
subic trenirao jednom s njima i evo ga u prvoj.. To ti je kad izletis bruku love pa ti igrac mora igrati bez obzira na sve..
Dvije je tekme suspenzije dobioexbabilon je napisao/la:Onaj Plazonic je dobio direktan crveni karton u prvom kolu, hoce li moci igrati protiv nas?
A vidi sta Siroki radi. Prodase Kozulja Hajduku, odma na njegovo mjesto drugi decko iz omladinskog pogona. Bas guraju svoje..Grbavica je napisao/la:Za Amera Ordagića se isplati sad odmah dati 200 hiljada eura, dečko je igračina. Kako smo se mi zajebali što ga ne ugrabismo kad smo imali priliku.