Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

barbarez
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 18, 2016 2:45 pm

Sad jaran uzeo sjever broj 290. Pa fino ide majkemi

chile
Kontakt:

pon jul 18, 2016 2:55 pm

Fino vidjet Baljicevu mladu, ako nista za oko u odnosu na nekog quronju. Ovo predstavljanje sminka jos nezabiljezena kod nas.
Vidi se da se radi i razmislja na svim poljima, jos rezultat da se poklopi tesko da moze bolje realno u ovoj prciji od drzave.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

rodrigo87
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:06 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=DMO08h97k54[/video]
M O B I L I Z A C I J A !

cikazubo
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:13 pm

slika
Hajde Miskee jos njega i da :karanje: sve redom.

LARSSON
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:14 pm

cikazubo je napisao/la:slika
slika

što nas trolla, ode frajer neđe u arabiju za parama

cikazubo
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:16 pm

LARS1921 je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:slika
slika

što nas trolla, ode frajer neđe u arabiju za parama
Joj al zamisli desno Mićo lijevo Buba :klanjase2: :r

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:21 pm

Yes Sam u Sarajevo al mozda samo za 7 dana. :)
Ako neko moze desifrovat Dialibine rijeci?
Cuva Bog Zelju svog!

LARSSON
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:23 pm

Dr. Kostic je napisao/la:Yes Sam u Sarajevo al mozda samo za 7 dana. :)
Čovjek na odmoru 7 dana

rios
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:23 pm

Znam da nece biti ali na derbiju bih ja volio vidjeti ovako nesto

---------------------------------------------------------- Fejzic ------------------------------------------------------------

----------------------------------Talijan---------------- Aco ----------------------Toskas---------------------------------

----------Memija--------------------------Secerovic------------Radinovic-------------------------------Husic--------------------------

--------------------------------------------------------- Bekric/Havi ----------------------------------------------------------

-------------------------------------- Nikolic ----------------------------- Lendric-------------------------------------------

Medjutim,najvjerovatnije ce to biti ovako

-------------------------------------------------------- Fejzic --------------------------------------------------------

-----------Sinisa--------------------- --Aco----------------------------- Toskas ------------------- Bevab/Husic-------------------------

------------------------------------------ Secerovic ---------------Havi-----------------------------------

------------------------ Zeric ---------------------------------------------------------- Bekric------------------

------------------------------------------ Nikolic---------------- Lendric ----------------------------------------

Nekako sam siguran da ce desno Zera jer za ovu formaciju on je puno upotrebljiviji nego Memija ili Dzenis,lijevo ce Bekric,nazad mislim da nema dilema izuzev Bevab ili Husic,ja je ne bih imao po onom vidjenom u subotu ( doduse pola ovog ne bi ovako izgledalo sudeci po suboti :lol: ),ali eto sve su prilike da je ono bila kamuflaza pa cemo uzeti da je i losa partija Bevaba mozda bila dio toga.Naprijed takodjer ne vidim dilema nekih,u sredini Secerovic i Havi i to je to.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pon jul 18, 2016 3:24 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Dr. Adzem
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:24 pm

LARS1921 je napisao/la:
Dr. Kostic je napisao/la:Yes Sam u Sarajevo al mozda samo za 7 dana. :)
Čovjek na odmoru 7 dana
Poslao bi vam sliku Bgm al neumijem da je postavim
Cuva Bog Zelju svog!

Elegant
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:28 pm

Zna li se kakve su prirode povrede Lazica i Mirze ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Neandertalac

pon jul 18, 2016 3:28 pm

Fkz 1921@.

Daj baci koji post, ima sigurno ljudi koji shvataju tvoje pisanje i realno gledaju na stvari.
Bar jedan.
Željeznicar za život cijeli!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:36 pm

Evo par dana pokušavam nešto da vam kažem pa nikako da to skrojim u nešto što će širi auditorijum moći da shvati pa odlučih da samo odvnem pipu pa šta izađe. Rijetko ko ovdje Želju prati od juče i manje više pretežno smo svi raja sa tribine istog stadiona, ponekad me stvarno u srcu nešto stegne kada čitam vaše komentare. Brat sa bratom nikad nebi smjeo da se obraća na nivou kojem se to radi ovdje, vjerovatno zaboravljate na neke trenutke koje ste dijelili a ti trenutci su vam život cijeli. Uskoro počinje nova sezona koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih sezona za Želju od njegovog osnivanja, iako klub ima jako bogatu historiju sa jako puno bitnih datuma i sezona ova bi mogla da bude najbitnija. Ne nije to samo zbog izgradnje stadiona jer će ta priča biti samo usput spominjana. Piše se priča kluba svjetskog ranga ali mi smo tinta, mi, navijači našeg kluba pišemo novu historiju koju će prepričavati oni što još ni rođeni nisu. Ja vas molim da zastanete jednu minutu pa zapitate sebe šta bi na vaše komentare rekli Josip, Ivica, Fićo, Đilda i ostale legende, kako bi oni reagovali na vaše postupke i način obhođenja brata prema bratu. Ima nas raznih generacija ovdje i nekada se malo sukobe generacijske razlike a nekada karakerne osobine samo što se sporo odvija vaše pomirenje. Probajte da se malo više fokusirate na lijepe stvari i osobine koje vas spajaju a ne na one koje vas dijele. Imamo mi svi o čemu pričati, nećemo se uvijek složiti ali se nikada nesmijemo mrziti. Željine navijače je uvijek krasilo jedinstvo i sloga i samo uz njihovu pomoć smo uspjevali prevazići prepreke i poraziti neprijatelje, pa šta vi mislite da nije bilo jedinstva i sloge među Željovcima kada je rečeno historijsko "NE" , šta bi se desilo sa klubom tada, za koga bi mi sada navijali da naši predhodnici nisu stali rame uz rame bez obzira na sve svoje razlike i podržali ideju koja nas i dan danas okuplja. Više nije dovoljno da budemo dobar i jak BiH klub i apetiti su nam porasli, sa tim apetitima moramo podići i naše jedinstvo iz kojeg može izrasti klub svjetske veličine jer samo mi to možemo postići. Kao što je Domorocki bio zvijezda vodilja svoje generacije, Ivica svoje a to bi trebao da bude Misimović ove generacije. Misimović, kao čovjek koji je rekao ne prodaji kluba će da nas vodi do nove budućnosti ali samo ako mi stanemo rame uz rame i zaboravimo na sve različitosti koje nas dijele a prihvatimo ono što nas spaja, jednom i zauvjek Željo.
イビチャ・オシム

Qwerty_1987
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:39 pm

Izlija je napisao/la:Evo par dana pokušavam nešto da vam kažem pa nikako da to skrojim u nešto što će širi auditorijum moći da shvati pa odlučih da samo odvnem pipu pa šta izađe. Rijetko ko ovdje Želju prati od juče i manje više pretežno smo svi raja sa tribine istog stadiona, ponekad me stvarno u srcu nešto stegne kada čitam vaše komentare. Brat sa bratom nikad nebi smjeo da se obraća na nivou kojem se to radi ovdje, vjerovatno zaboravljate na neke trenutke koje ste dijelili a ti trenutci su vam život cijeli. Uskoro počinje nova sezona koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih sezona za Želju od njegovog osnivanja, iako klub ima jako bogatu historiju sa jako puno bitnih datuma i sezona ova bi mogla da bude najbitnija. Ne nije to samo zbog izgradnje stadiona jer će ta priča biti samo usput spominjana. Piše se priča kluba svjetskog ranga ali mi smo tinta, mi, navijači našeg kluba pišemo novu historiju koju će prepričavati oni što još ni rođeni nisu. Ja vas molim da zastanete jednu minutu pa zapitate sebe šta bi na vaše komentare rekli Josip, Ivica, Fićo, Đilda i ostale legende, kako bi oni reagovali na vaše postupke i način obhođenja brata prema bratu. Ima nas raznih generacija ovdje i nekada se malo sukobe generacijske razlike a nekada karakerne osobine samo što se sporo odvija vaše pomirenje. Probajte da se malo više fokusirate na lijepe stvari i osobine koje vas spajaju a ne na one koje vas dijele. Imamo mi svi o čemu pričati, nećemo se uvijek složiti ali se nikada nesmijemo mrziti. Željine navijače je uvijek krasilo jedinstvo i sloga i samo uz njihovu pomoć smo uspjevali prevazići prepreke i poraziti neprijatelje, pa šta vi mislite da nije bilo jedinstva i sloge među Željovcima kada je rečeno historijsko "NE" , šta bi se desilo sa klubom tada, za koga bi mi sada navijali da naši predhodnici nisu stali rame uz rame bez obzira na sve svoje razlike i podržali ideju koja nas i dan danas okuplja. Više nije dovoljno da budemo dobar i jak BiH klub i apetiti su nam porasli, sa tim apetitima moramo podići i naše jedinstvo iz kojeg može izrasti klub svjetske veličine jer samo mi to možemo postići. Kao što je Domorocki bio zvijezda vodilja svoje generacije, Ivica svoje a to bi trebao da bude Misimović ove generacije. Misimović, kao čovjek koji rekao ne prodaji kluba će da nas vodi do nove budućnosti ali samo ako mi stanemo rame uz rame i zaboravimo na sve različitosti koje nas dijele a prihvatimo ono što nas spaja, jednom i zauvjek Željo.
Bravo doktore :klanjase2: :klanjase2: Ovaj post treba da se nalazi na svakom forumu, na kojom postoji tema vezana za FK ŽELJEZNIČAR :klanjase2: :pljesak:

iggy2377

pon jul 18, 2016 3:41 pm

Izlija je napisao/la:Evo par dana pokušavam nešto da vam kažem pa nikako da to skrojim u nešto što će širi auditorijum moći da shvati pa odlučih da samo odvnem pipu pa šta izađe. Rijetko ko ovdje Želju prati od juče i manje više pretežno smo svi raja sa tribine istog stadiona, ponekad me stvarno u srcu nešto stegne kada čitam vaše komentare. Brat sa bratom nikad nebi smjeo da se obraća na nivou kojem se to radi ovdje, vjerovatno zaboravljate na neke trenutke koje ste dijelili a ti trenutci su vam život cijeli. Uskoro počinje nova sezona koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih sezona za Želju od njegovog osnivanja, iako klub ima jako bogatu historiju sa jako puno bitnih datuma i sezona ova bi mogla da bude najbitnija. Ne nije to samo zbog izgradnje stadiona jer će ta priča biti samo usput spominjana. Piše se priča kluba svjetskog ranga ali mi smo tinta, mi, navijači našeg kluba pišemo novu historiju koju će prepričavati oni što još ni rođeni nisu. Ja vas molim da zastanete jednu minutu pa zapitate sebe šta bi na vaše komentare rekli Josip, Ivica, Fićo, Đilda i ostale legende, kako bi oni reagovali na vaše postupke i način obhođenja brata prema bratu. Ima nas raznih generacija ovdje i nekada se malo sukobe generacijske razlike a nekada karakerne osobine samo što se sporo odvija vaše pomirenje. Probajte da se malo više fokusirate na lijepe stvari i osobine koje vas spajaju a ne na one koje vas dijele. Imamo mi svi o čemu pričati, nećemo se uvijek složiti ali se nikada nesmijemo mrziti. Željine navijače je uvijek krasilo jedinstvo i sloga i samo uz njihovu pomoć smo uspjevali prevazići prepreke i poraziti neprijatelje, pa šta vi mislite da nije bilo jedinstva i sloge među Željovcima kada je rečeno historijsko "NE" , šta bi se desilo sa klubom tada, za koga bi mi sada navijali da naši predhodnici nisu stali rame uz rame bez obzira na sve svoje razlike i podržali ideju koja nas i dan danas okuplja. Više nije dovoljno da budemo dobar i jak BiH klub i apetiti su nam porasli, sa tim apetitima moramo podići i naše jedinstvo iz kojeg može izrasti klub svjetske veličine jer samo mi to možemo postići. Kao što je Domorocki bio zvijezda vodilja svoje generacije, Ivica svoje a to bi trebao da bude Misimović ove generacije. Misimović, kao čovjek koji je rekao ne prodaji kluba će da nas vodi do nove budućnosti ali samo ako mi stanemo rame uz rame i zaboravimo na sve različitosti koje nas dijele a prihvatimo ono što nas spaja, jednom i zauvjek Željo.
KAPA DO PODA

iggy2377

pon jul 18, 2016 3:42 pm

Ima li gdje video ovog danas da se utvrdi gradivo?

kontranogama
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:46 pm

bravo Izlija, svaka cast
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

LARSSON
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:46 pm

Biće za manje od sahatak na yt.

[video]https://www.youtube.com/watch?v=oMKfDjy_Tm4[/video]

:palacgore: :palacgore:

Hurmasica
Kontakt:

pon jul 18, 2016 3:51 pm

LARS1921 je napisao/la:Biće za manje od sahatak na yt.

Ovo je naš Željo :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

iggy2377

pon jul 18, 2016 3:52 pm

LARS1921 je napisao/la:Biće za manje od sahatak na yt.

Lars NAKLON

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava