cikazubo je napisao/la:
Hajde Miskee jos njega i dasve redom.
Joj al zamisli desno Mićo lijevo BubaLARS1921 je napisao/la:cikazubo je napisao/la:
Hajde Miskee jos njega i dasve redom.
što nas trolla, ode frajer neđe u arabiju za parama
Čovjek na odmoru 7 danaDr. Kostic je napisao/la:Yes Sam u Sarajevo al mozda samo za 7 dana.
Ako neko moze desifrovat Dialibine rijeci?
Poslao bi vam sliku Bgm al neumijem da je postavimLARS1921 je napisao/la:Čovjek na odmoru 7 danaDr. Kostic je napisao/la:Yes Sam u Sarajevo al mozda samo za 7 dana.
Ako neko moze desifrovat Dialibine rijeci?
Bravo doktoreIzlija je napisao/la:Evo par dana pokušavam nešto da vam kažem pa nikako da to skrojim u nešto što će širi auditorijum moći da shvati pa odlučih da samo odvnem pipu pa šta izađe. Rijetko ko ovdje Želju prati od juče i manje više pretežno smo svi raja sa tribine istog stadiona, ponekad me stvarno u srcu nešto stegne kada čitam vaše komentare. Brat sa bratom nikad nebi smjeo da se obraća na nivou kojem se to radi ovdje, vjerovatno zaboravljate na neke trenutke koje ste dijelili a ti trenutci su vam život cijeli. Uskoro počinje nova sezona koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih sezona za Želju od njegovog osnivanja, iako klub ima jako bogatu historiju sa jako puno bitnih datuma i sezona ova bi mogla da bude najbitnija. Ne nije to samo zbog izgradnje stadiona jer će ta priča biti samo usput spominjana. Piše se priča kluba svjetskog ranga ali mi smo tinta, mi, navijači našeg kluba pišemo novu historiju koju će prepričavati oni što još ni rođeni nisu. Ja vas molim da zastanete jednu minutu pa zapitate sebe šta bi na vaše komentare rekli Josip, Ivica, Fićo, Đilda i ostale legende, kako bi oni reagovali na vaše postupke i način obhođenja brata prema bratu. Ima nas raznih generacija ovdje i nekada se malo sukobe generacijske razlike a nekada karakerne osobine samo što se sporo odvija vaše pomirenje. Probajte da se malo više fokusirate na lijepe stvari i osobine koje vas spajaju a ne na one koje vas dijele. Imamo mi svi o čemu pričati, nećemo se uvijek složiti ali se nikada nesmijemo mrziti. Željine navijače je uvijek krasilo jedinstvo i sloga i samo uz njihovu pomoć smo uspjevali prevazići prepreke i poraziti neprijatelje, pa šta vi mislite da nije bilo jedinstva i sloge među Željovcima kada je rečeno historijsko "NE" , šta bi se desilo sa klubom tada, za koga bi mi sada navijali da naši predhodnici nisu stali rame uz rame bez obzira na sve svoje razlike i podržali ideju koja nas i dan danas okuplja. Više nije dovoljno da budemo dobar i jak BiH klub i apetiti su nam porasli, sa tim apetitima moramo podići i naše jedinstvo iz kojeg može izrasti klub svjetske veličine jer samo mi to možemo postići. Kao što je Domorocki bio zvijezda vodilja svoje generacije, Ivica svoje a to bi trebao da bude Misimović ove generacije. Misimović, kao čovjek koji rekao ne prodaji kluba će da nas vodi do nove budućnosti ali samo ako mi stanemo rame uz rame i zaboravimo na sve različitosti koje nas dijele a prihvatimo ono što nas spaja, jednom i zauvjek Željo.
KAPA DO PODAIzlija je napisao/la:Evo par dana pokušavam nešto da vam kažem pa nikako da to skrojim u nešto što će širi auditorijum moći da shvati pa odlučih da samo odvnem pipu pa šta izađe. Rijetko ko ovdje Želju prati od juče i manje više pretežno smo svi raja sa tribine istog stadiona, ponekad me stvarno u srcu nešto stegne kada čitam vaše komentare. Brat sa bratom nikad nebi smjeo da se obraća na nivou kojem se to radi ovdje, vjerovatno zaboravljate na neke trenutke koje ste dijelili a ti trenutci su vam život cijeli. Uskoro počinje nova sezona koja bi mogla da bude jedna od najvažnijih sezona za Želju od njegovog osnivanja, iako klub ima jako bogatu historiju sa jako puno bitnih datuma i sezona ova bi mogla da bude najbitnija. Ne nije to samo zbog izgradnje stadiona jer će ta priča biti samo usput spominjana. Piše se priča kluba svjetskog ranga ali mi smo tinta, mi, navijači našeg kluba pišemo novu historiju koju će prepričavati oni što još ni rođeni nisu. Ja vas molim da zastanete jednu minutu pa zapitate sebe šta bi na vaše komentare rekli Josip, Ivica, Fićo, Đilda i ostale legende, kako bi oni reagovali na vaše postupke i način obhođenja brata prema bratu. Ima nas raznih generacija ovdje i nekada se malo sukobe generacijske razlike a nekada karakerne osobine samo što se sporo odvija vaše pomirenje. Probajte da se malo više fokusirate na lijepe stvari i osobine koje vas spajaju a ne na one koje vas dijele. Imamo mi svi o čemu pričati, nećemo se uvijek složiti ali se nikada nesmijemo mrziti. Željine navijače je uvijek krasilo jedinstvo i sloga i samo uz njihovu pomoć smo uspjevali prevazići prepreke i poraziti neprijatelje, pa šta vi mislite da nije bilo jedinstva i sloge među Željovcima kada je rečeno historijsko "NE" , šta bi se desilo sa klubom tada, za koga bi mi sada navijali da naši predhodnici nisu stali rame uz rame bez obzira na sve svoje razlike i podržali ideju koja nas i dan danas okuplja. Više nije dovoljno da budemo dobar i jak BiH klub i apetiti su nam porasli, sa tim apetitima moramo podići i naše jedinstvo iz kojeg može izrasti klub svjetske veličine jer samo mi to možemo postići. Kao što je Domorocki bio zvijezda vodilja svoje generacije, Ivica svoje a to bi trebao da bude Misimović ove generacije. Misimović, kao čovjek koji je rekao ne prodaji kluba će da nas vodi do nove budućnosti ali samo ako mi stanemo rame uz rame i zaboravimo na sve različitosti koje nas dijele a prihvatimo ono što nas spaja, jednom i zauvjek Željo.
Ovo je naš ŽeljoLARS1921 je napisao/la:Biće za manje od sahatak na yt.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oMKfDjy_Tm4[/video]
![]()
Lars NAKLONLARS1921 je napisao/la:Biće za manje od sahatak na yt.
[video]https://www.youtube.com/watch?v=oMKfDjy_Tm4[/video]
![]()