AsharaK je napisao/la:Bit ce stream ukoliko bude dobra konekcija.
Ti si jedina svijetla tacka, AsharaK za medijskog partnera !!
AsharaK je napisao/la:Bit ce stream ukoliko bude dobra konekcija.
Na ovom portalu ili face?AsharaK je napisao/la:Bit ce stream ukoliko bude dobra konekcija.
delinjo je napisao/la:@ model eto te ko sablja brate ja ja i samo ja ...
''Nekad pomislim da sam u bajci''cikazubo je napisao/la:https://www.facebook.com/tvsa.ba/videos ... 374704661/
Evo neki video na tvsa, od 58:45 ima intervju sa Ćenanom, govorio je o svojoj karijeri, trenutnoj situaciji u klubu i o predstojecem derbiju, malo je rec da je impresioniran radom u upravi.
I dio gdje kaze da je uprava tek zadovoljna kad vidi nasmijane navijace, pun stadion, velik odziv na ove akcije za izgradnju tribina, sjetim se tu i izjave Bajramovica dok je bio v.d. predsjednika kad je kod Bikica rekao da mu je najveca želja opet vidjeti pun jug na Grbavici a tek onda sve ostalo, kad imamo ovakve ljude u klubu koji nisu tu radi licne afirmacije i koji nisu tu da zarade od Želje to je garant za uspjeh prije ili kasnije. Vidimo kod kona ili u Rijeci npr sta se desava kad imas pare ali imas i interesdzije u klubu, dok Miske kaze da bi "oca iz groba prijavio sipi", tako da su svima koji misle manipulisat vrata zatvorena sto se tice Želje.Omar500 je napisao/la:''Nekad pomislim da sam u bajci''cikazubo je napisao/la:https://www.facebook.com/tvsa.ba/videos ... 374704661/
Evo neki video na tvsa, od 58:45 ima intervju sa Ćenanom, govorio je o svojoj karijeri, trenutnoj situaciji u klubu i o predstojecem derbiju, malo je rec da je impresioniran radom u upravi.
Ovo sve govori
Hoce da na sebe prebace ulogu potpunog autsajdera, pa ako dobiju, da svrsavaju, a ako izgube, da kazu znali sm oda ce tako biti, svi su krivi sem nas itd itdLeon_Professional je napisao/la:Ma Majkl malati, frajer nema pojma. Ne ulazim tamo ali mi prijatelj sinoc govori. A o Duskinim nebulozama o platama nasih igraca ne treba ni pisati. Lik nas predstavio ni manje ni vise kao da smo Real Madrid.
Da ih je dobiti pa da vidimo sta ce novo izmisliti.
ta jeirfo je napisao/la:jel ovo ona sa obna zaboravih joj ime