Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 15, 2016 7:29 pm

Neandertalac je napisao/la:Je li vi to ozbiljno da ce tekma sutra biti zatvorena za javnost?
Jug će biti otvoren. Raja zbog kiše, traži da se otvori sjever, ali ja ga ne bih otvarao prije početka prvenstva. Neka nas dočeka uglancan. :DD: Kišobran u ruku i lakapo. Mislim da se i Kostić obradovao ovoj kiši. :kafa:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jul 15, 2016 7:29 pm

rios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Medjutim,iako cete me mozda napasti,ja bih opcenito razmislio o odigravanju ove utakmice sutra.
Kisa ce padati,sve su prilike,cijelu noc i sutra cijeli dan bez prestanka.Teren ce biti maximalno natopljen,pitanje je da li takav teren moze pruziti uslove za odigravanje priajteljske utakmice u kojoj se zele probati razne stvari,igrati fudbal generalno..
Drugo,po takvom terenu rizik od povreda je veliki,a nama bi povreda,nedo Bog,bilo kojeg igraca koji bi nastupio odnijelo vise nego sto bi nam ova utakmica donijela.
I na kraju i sam teren bi bio vjerovatno istrosen,imali bi 7 dana da ga popravimo do derbija,ali opet rizikujemo da neki tragovi ostanu.
Ne znam,zazeljli smo se svi utakmica,svi jedva cekamo da gledamo Zelju,ali treba sagledati objektivno stanje.Siguran sam da ce to uprava i strucni stab i uraditi i donijeti odluku koja je najbolja za ekipu.
Sta vi mislite?
Slažem se Rios!!!

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

storm_raider
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:30 pm

tm8782 je napisao/la:
Medjutim,iako cete me mozda napasti,ja bih opcenito razmislio o odigravanju ove utakmice sutra.
Kisa ce padati,sve su prilike,cijelu noc i sutra cijeli dan bez prestanka.Teren ce biti maximalno natopljen,pitanje je da li takav teren moze pruziti uslove za odigravanje priajteljske utakmice u kojoj se zele probati razne stvari,igrati fudbal generalno..
Drugo,po takvom terenu rizik od povreda je veliki,a nama bi povreda,nedo Bog,bilo kojeg igraca koji bi nastupio odnijelo vise nego sto bi nam ova utakmica donijela.
I na kraju i sam teren bi bio vjerovatno istrosen,imali bi 7 dana da ga popravimo do derbija,ali opet rizikujemo da neki tragovi ostanu.
Ne znam,zazeljli smo se svi utakmica,svi jedva cekamo da gledamo Zelju,ali treba sagledati objektivno stanje.Siguran sam da ce to uprava i strucni stab i uraditi i donijeti odluku koja je najbolja za ekipu.
Sta vi mislite?
Slažem se Rios!!!

+1 drugovi.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:31 pm

(VIDEO) Po izboru forumaša: Najbolji golovi Željezničara u sezoni 2015/16

http://sport1.ba/video-po-izboru-foruma ... ni-201516/" target="_blank
Željezničar ante portas !

Neandertalac

pet jul 15, 2016 7:32 pm

avlami97 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:Je li vi to ozbiljno da ce tekma sutra biti zatvorena za javnost?
Jug će biti otvoren. Raja zbog kiše, traži da se otvori sjever, ali ja ga ne bih otvarao prije početka prvenstva. Neka nas dočeka uglancan. :DD: Kišobran u ruku i lakapo. Mislim da se i Kostić obradovao ovoj kiši. :kafa:
Aha. Hvala.
Željeznicar za život cijeli!

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:33 pm

storm_raider je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:
Sta vi mislite?
Slažem se Rios!!!

+1 drugovi.
Ma jbg ukinuti i treninge da se neko ne povrijedi :roll:
Srcu draga, boja PLAVA !

avlami97
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:34 pm

tm8782 je napisao/la:
Sta vi mislite?
Slažem se Rios!!!

Utakmica je ranije dogovorena i mislim da će se odigrati. Ni prva ni zadnja koja će se igrati u ovakvim i lošijim uslovima. Nisu balerine i baš bi ova kiša mogla pokazati neke nove stvari koje interesuju stručni štab.
Povrede?
Yebiga, to je sastavni dio sporta i može se i na treningu povrijediti (mislim da ih se i pola desi na treningu).
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Neandertalac

pet jul 15, 2016 7:34 pm

Off.

Sta bi sa Saidom, povrijedjen, nije?
Željeznicar za život cijeli!

LARSSONN
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:35 pm

Neandertalac je napisao/la:Off.

Sta bi sa Saidom, povrijedjen, nije?
Jeste, nema ga godinu dana najmanje

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:36 pm

Jaran mi na početku ove godine otišao u Njemačku raditi. S Malte je, navija Želju, zna otprilike kao smo igrali preko sofascore i slično, možda bi znao nabrojati 2-3 igrača, ono ništa posebno, ali naginje na pravu stranu. Nekad početkom juna kad sa mu slao neke slike iz Sarajeva, ono raja, naša mjesta i fazoni, pošaljem mu sliku svoje uplatnice za stolice i članske. Pita lik kakva je uplatnica može li se šta uplatiti i sad. Kažem jaro jbg gotova akcija. Reče mi maloprije da dolazi u ponedjeljak u Sarajevo, odmah ga rezerviram za vani, kaže on može ali preko dana, hoću i ja da izvadim člansku... Volim ga ko brata, ali sad mi je draži jedno 10000 puta.
Ovo mi je drago da se polako razvija taj osjećaj porodice i kod ljudi koji nisu toliko vjerni, niti gube živce sedmično zbog Želje. Ovo je znak da fakat radimo prave stvari. :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

krajisnik87
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:39 pm

Nek je sa srecom Bekricu.
slika
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:44 pm

slika

Zapad izgleda nevjerovatno dobro :klanjase2:

slika

Takodjer, ove reklame sa istoka su fino legle na juznu tribinu, ako mene pitate.
I da, neko je spomenuo Esu Ibrahimovica, rekao je u intervjuu da je Zeljeznicar svake sedmice isao u neko mjesto u BiH i zbog toga je imao, izmedju ostalog, veliki broj navijaca. Postoji par gradova gdje imamo puno podrske, tu kad se organizuje utakmica, omoguciti ljudima i da kupe nesto iz fan shopa, mozda da se i uclane i sl. Napraviti lijepu fudbalsku predstavu. Bilo bi lijepo za pocetak kada bi u godini dana odigrali 4-5 takvih gostovanja. Stvarno odlican prijedlog, jer nemaju svi priliku gledati Zeljeznicar.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:46 pm

krajisnik87 je napisao/la:Nek je sa srecom Bekricu.
slika
Gledaj mašina :karanje:
Fina mlada. Tuce neka je sa srećom, ali mojne ko Đelmić samo u 1 gol trpati. Otkako se oženio,taj gol nije nama od koristi bio :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rios
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:48 pm

Pretpostavljao sam da ce misljenja biti podjeljena.
Ne znam,ja sam se vodio onom da izbjegnes ono sto eventualno mozes izbjeci,posebno u predsezoni.Treninge mozes organizovati tako da izbjegnes duel igru igraca,nagle sprintove,brze promjene pravaca i sve ono sto bi moglo dovesti do povrede uzrokovane losim terenom i vremenom.Ionako ce vec za dan dva vrijeme biti bolje.
Onda i to sta mozes zapravo i vidjeti i odigrati po takvom terenu,pa ostecenje glavnog terena..
Ali eto,vjerovatno ce se i igrati.Moze dati Bog pa sutra umanji kisa,mozda i stane skroz..Nek odluce Kostic i uprava,znaju bolje od nas svakako.
Zadnja izmjena: rios, dana/u pet jul 15, 2016 7:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

GoodisonPark
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:50 pm

Valjalo bi da otvore sjever a mišljenja sam da sutra svakako nećemo mnogo toga vidjeti. Neće Kostić sigurno nuditi na tacni sve adute ni blizu a ne bi ni valjalo da budemo realni, bolje da raja ostane malo uskraćena u "nebitnoj tekmi" pa da na derbiju pokažemo bar većinu onoga što su trenirali, ma vjerujte samo nek trči cijela ekipa i ja ću biti zadovoljan. Strah od povreda je prisutan uvijek pogotovo u ovim uslovima a i teren bi se mogao poprilično uzorati jer se dosta kiše prolilo. Kako god bilo da bilo, 5:0 - euforija, 0:0 - strah, možda 1:0 ili 2:0 uz cvrstu igru i dobru motoriku bi bio najbolji rezultat pred derbi.

Samiru neka je sretno i berićetno ;)
Spoiler:
Kolko sam ga branio ovde mogao me i u svatove zvati :mrgreen: :lol:
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

Hurmasica
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:50 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

pet jul 15, 2016 7:52 pm

Samire, neka je sa srecom!

Mlada, ostavi nesto i za pitare.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Elegant
Kontakt:

pet jul 15, 2016 8:00 pm

Ako sutra bude pljustala kisa kao sto upravo pada bolje i odgoditi utakmicu svejedno je prijateljska, prvenstveno radi kliskog terenna i ne daj Boze povreda pa i samog stanja terena - da derbi doceka uredan.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Eisenbahner1921
Kontakt:

pet jul 15, 2016 8:18 pm

Plava Porodica je napisao/la: Gledaj mašina :karanje:
Fina mlada. Tuce neka je sa srećom, ali mojne ko Đelmić samo u 1 gol trpati. Otkako se oženio,taj gol nije nama od koristi bio :cigara:
A ni Tiago se nije proslavio nakon ženidbe
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

pet jul 15, 2016 8:28 pm

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava