Jug će biti otvoren. Raja zbog kiše, traži da se otvori sjever, ali ja ga ne bih otvarao prije početka prvenstva. Neka nas dočeka uglancan.Neandertalac je napisao/la:Je li vi to ozbiljno da ce tekma sutra biti zatvorena za javnost?

Jug će biti otvoren. Raja zbog kiše, traži da se otvori sjever, ali ja ga ne bih otvarao prije početka prvenstva. Neka nas dočeka uglancan.Neandertalac je napisao/la:Je li vi to ozbiljno da ce tekma sutra biti zatvorena za javnost?
Slažem se Rios!!!rios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Medjutim,iako cete me mozda napasti,ja bih opcenito razmislio o odigravanju ove utakmice sutra.
Kisa ce padati,sve su prilike,cijelu noc i sutra cijeli dan bez prestanka.Teren ce biti maximalno natopljen,pitanje je da li takav teren moze pruziti uslove za odigravanje priajteljske utakmice u kojoj se zele probati razne stvari,igrati fudbal generalno..
Drugo,po takvom terenu rizik od povreda je veliki,a nama bi povreda,nedo Bog,bilo kojeg igraca koji bi nastupio odnijelo vise nego sto bi nam ova utakmica donijela.
I na kraju i sam teren bi bio vjerovatno istrosen,imali bi 7 dana da ga popravimo do derbija,ali opet rizikujemo da neki tragovi ostanu.
Ne znam,zazeljli smo se svi utakmica,svi jedva cekamo da gledamo Zelju,ali treba sagledati objektivno stanje.Siguran sam da ce to uprava i strucni stab i uraditi i donijeti odluku koja je najbolja za ekipu.
Sta vi mislite?
+1 drugovi.tm8782 je napisao/la:Slažem se Rios!!!rios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Medjutim,iako cete me mozda napasti,ja bih opcenito razmislio o odigravanju ove utakmice sutra.
Kisa ce padati,sve su prilike,cijelu noc i sutra cijeli dan bez prestanka.Teren ce biti maximalno natopljen,pitanje je da li takav teren moze pruziti uslove za odigravanje priajteljske utakmice u kojoj se zele probati razne stvari,igrati fudbal generalno..
Drugo,po takvom terenu rizik od povreda je veliki,a nama bi povreda,nedo Bog,bilo kojeg igraca koji bi nastupio odnijelo vise nego sto bi nam ova utakmica donijela.
I na kraju i sam teren bi bio vjerovatno istrosen,imali bi 7 dana da ga popravimo do derbija,ali opet rizikujemo da neki tragovi ostanu.
Ne znam,zazeljli smo se svi utakmica,svi jedva cekamo da gledamo Zelju,ali treba sagledati objektivno stanje.Siguran sam da ce to uprava i strucni stab i uraditi i donijeti odluku koja je najbolja za ekipu.
Sta vi mislite?
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Aha. Hvala.avlami97 je napisao/la:Jug će biti otvoren. Raja zbog kiše, traži da se otvori sjever, ali ja ga ne bih otvarao prije početka prvenstva. Neka nas dočeka uglancan.Neandertalac je napisao/la:Je li vi to ozbiljno da ce tekma sutra biti zatvorena za javnost?Kišobran u ruku i lakapo. Mislim da se i Kostić obradovao ovoj kiši.
Ma jbg ukinuti i treninge da se neko ne povrijedistorm_raider je napisao/la:+1 drugovi.tm8782 je napisao/la:Slažem se Rios!!!rios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Sta vi mislite?
Utakmica je ranije dogovorena i mislim da će se odigrati. Ni prva ni zadnja koja će se igrati u ovakvim i lošijim uslovima. Nisu balerine i baš bi ova kiša mogla pokazati neke nove stvari koje interesuju stručni štab.tm8782 je napisao/la:Slažem se Rios!!!rios je napisao/la:Sjever otvoriti svakako.
Sta vi mislite?
Jeste, nema ga godinu dana najmanjeNeandertalac je napisao/la:Off.
Sta bi sa Saidom, povrijedjen, nije?
Gledaj mašinakrajisnik87 je napisao/la:Nek je sa srecom Bekricu.
A ni Tiago se nije proslavio nakon ženidbePlava Porodica je napisao/la: Gledaj mašina![]()
Fina mlada. Tuce neka je sa srećom, ali mojne ko Đelmić samo u 1 gol trpati. Otkako se oženio,taj gol nije nama od koristi bio