Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Elegant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 01, 2016 4:34 pm

Damir Sadikovic ide na posudbu, Stanic i Bogicevic otpisani zajedno sa Djermanovicem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CARSONIO
Kontakt:

pet jul 01, 2016 4:36 pm

storm_raider je napisao/la:@Neandertalac, dobrodosao nazad. Nas si.

Generalno odlicni upisi danas od svih, sa postovanjem, odmjereni. Uzivanje vas je citati, za sada cu se drzati sa strane i samo citati.

Idemo Boske, ti si sljedeci da potpises!
Boske i jos neko :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Jaozinho22

pet jul 01, 2016 4:38 pm

boccaccio je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:nije samo u pljuvanju stvar. svaki pitar po definiciji ne voli želju, ali nije to. on namjerno umotava i podvaljuje neistine i nama i njima, lažne glasine i to.
To naravno ne znači da ne trebamo biti civilizirani i razgovarati na ružan način . Pa mene je pokušao oblatiti žestoko na onom forumu, podvaljujuci i spinujuci ,pokušavao je navesti ostale pitare da se okrenu protiv mene, ali nije uspio jer su ljudi vidjeli u sekundi u čemu je stvar. Baš je bio maliciozan. Ja opet nemam problema da se raspisem s njim i zapravo me jako zanima sta misli, što se mene tiče uvijek je dobrodošao u raspravu,njegove namjere su jasne ali me ne zanimaju dok god imamo kulturan dijalog. Radi se o pametnoj osobi koju ni na koji način ne treba potcijeniti. A mislim da i on poštuje protivnike. Može se tu razviti zdrava priča. Ko ne misli da treba, neka preskoci i gotovo.
Moje mišljenje je da je on plaćen za to što radi pogotovo kod Kosookih.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

pet jul 01, 2016 4:42 pm

Generalno odlicni upisi danas od svih, sa postovanjem, odmjereni. Uzivanje vas je citati, za sada cu se drzati sa strane i samo citati.

E hvala puno.

Smijem li staviti u potpis da svi koji se ne budu slagali sa mojim stavovima imaju pravo da me vrijedjaju a ja nemam pravo da se branim.
Hoces da ti napravim kompilaciju pogrdnih stvari i uvreda koje su mi izrecene ovde i niko nije bio banovan, dok sam ja zbog ukazivanja momku da ispada glup jer mi replicira ne da bi diskutovao, vec samo onako da zapocne kavgu bio banovan. I to momka ciji sadrzaj smajlija u postovima prelazi preko 50% sto nam donekle govori o njegovoj zrelosti.
Ili primjer drugog forumasa; ex domorocki@ koji Alipasinu@ kaze, citiram; jebali te drugovi u dupe raspalo, a i dalje je tu, nije banovan.

O trolanju, chatanju, spamanju, svemu osim ne temi nekom drugom prilikom. Ah da, i to je zabranjeno.
Smajliji nisu, i dzaba su, samo trpaj.

Ovo shvati kao dobronamjernu kritiku jer se nekada izgubi smisao citanja stranica i stranica `gluposti` i jos, ima sigurno dobrih forumasa koji ne zele da ih `svako` pokusava usutkati na neprimjeren nacin kada napisu nesto sto se nekome ne svidja ili nije u `trendu`, a pogotovo čoporativno. U shvrhu jos kvalitetnijeg pisanja.
Daleko od toga da nisam za zahebanciju i dobru salu, pa Sarajlijica sam, samo mora biti neka granica.

A inace, i love u all i respect za posao koji obavljate.
:shisha: :ganja: :rofl: :klanjase2: :palacgore:
Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u pet jul 01, 2016 4:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željeznicar za život cijeli!

Model1964

pet jul 01, 2016 4:43 pm

Glede,unatoc....:-)
Amarove izjave
Dodao bih ovoj diskusiju svoje misljenje:-)
Poznavajuci ga , mogu tvrditi da je jednostavno rekao da je sada vrijeme za duplu :-) , da se na taj nacin pospjesi rad uprave oko organiziranja i moderniziranja kluba.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

fanaticZeljin
Kontakt:

pet jul 01, 2016 4:49 pm

CARSONIO je napisao/la:

Boske i jos neko :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:
Nikad vise insajdera nismo imali :mrgreen:
Srcu draga, boja PLAVA !

storm_raider
Kontakt:

pet jul 01, 2016 4:49 pm

Neandertalac je napisao/la:

E hvala puno.

Smijem li staviti u potpis da svi koji se ne budu slagali sa mojim stavovima imaju pravo da me vrijedjaju a ja nemam pravo da se branim.
Hoces da ti napravim kompilaciju pogrdnih stvari i uvreda koje su mi izrecene ovde i niko nije bio banovan, dok sam ja zbog ukazivanja momku da ispada glup jer mi replicira ne da bi dislutovao vec samo onako da zapocne kavgu bio banovan. I to momka ciji sadrzaj smajlija u postovima prelazi preko 50% sto nam donekle govori o njegovoj zrelosti.
Ili primjer drugog forumasa; ex domorocki@ koji Alipasinu@ kaze, citiram; jebali te drugovi u dupe raspalo, a i dalje je tu, nije banovan.

O trolanju, chatanju, spamanju, svemu osim ne temi nekom drugom prilikom. Ah da, i to je zabranjeno.

Ovi shvati kao dobronamjernu kritiku jer se nekada izgubi smisao citanja stranica i stranica `gluposti` i jos, ima sigurno dobrih forumasa koji ne zele da ih `svako` pokusava usutkati na neprimjeren nacin kada napisu nesto sto se nekome ne svidja ili nije u `trendu`, a pogotovo čoporativno. U shvrhu jos kvalitetnijeg pisanja.
Daleko od toga da nisam za zahebanciju i dobru salu, pa Sarajlijica sam, samo mora biti neka granica.

Takve potpise nemoj stavljati, necemo pretjerivati. :)

Posalji mi u pp, posljednjih dana sam malo rjedje tu, da ne zacatavamo temu, Sto se tice malo chatovanja ovdje, to smo svjesno dopustili, pauza je duga, ne igramo Europu, ljudi "poludise" bez Zelje. Neka se malo "ispusu", naravno sve u normalnim granicama.

Svi mi imamo svoje privatne poslove, obaveze i ovo radimo na cisti entuzijazam i ljubav prema Zelji. Sto je najbitnije, nismo potkupljivi i realizovani smo. Sve ostale upite, molim te (i svi ostali) direktno mi se javi/te u pp da ne bismo zacatavali temu o necemu za sto nije predvidjena, ako sam nesto ja licno propustio, ili moderacija, rijesit cemo. Ja ih guram da rade i vise nego sto realno mogu, zapostavljaju neke privatne stvari i trebamo jedni drugima pomoci. Drzimo zdrav i normalan nivo medju nama, ne moramo se slagati, ali postovati moramo. To je jedino pravilo, a veoma je jednostavno. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ublehas
Kontakt:

pet jul 01, 2016 4:53 pm

Elegant je napisao/la:Damir Sadikovic ide na posudbu, Stanic i Bogicevic otpisani zajedno sa Djermanovicem.
:pljesak:

Neandertalac

pet jul 01, 2016 4:58 pm

storm_raider je napisao/la:

E hvala puno.

Hoces da ti napravim kompilaciju pogrdnih stvari i uvreda koje su mi izrecene ovde i niko nije bio banovan, dok sam ja zbog ukazivanja momku da ispada glup jer mi replicira ne da bi dislutovao vec samo onako da zapocne kavgu bio banovan. I to momka ciji sadrzaj smajlija u postovima prelazi preko 50% sto nam donekle govori o njegovoj zrelosti.

Ovi shvati kao dobronamjernu kritiku jer se nekada izgubi smisao citanja stranica i stranica `gluposti` i jos, ima sigurno dobrih forumasa koji ne zele da ih `svako` pokusava usutkati na neprimjeren nacin kada napisu nesto sto se nekome ne svidja ili nije u `trendu`, a pogotovo čoporativno. U shvrhu jos kvalitetnijeg pisanja.

Posalji mi u pp, posljednjih dana sam malo rjedje tu, da ne zacatavamo temu, Sto se tice malo chatovanja ovdje, to smo svjesno dopustili, pauza je duga, ne igramo Europu, ljudi "poludise" bez Zelje. Neka se malo "ispusu", naravno sve u normalnim granicama.

Svi mi imamo svoje privatne poslove, obaveze i ovo radimo na cisti entuzijazam i ljubav prema Zelji. Sto je najbitnije, nismo potkupljivi i realizovani smo. Sve ostale upite, molim te direktno mi se javi u pp da ne bismo zacatavali temu o necemu za sto nije predvidjena, ako sam nesto ja licno propustio, ili moderacija, rijesit cemo. :)
Jos ova i kraj, kada je vec ta `pauza` faza, valjda smijemo i mi sebi oduska dati, tj, Ja.

Zasto ne javno, nema nista u lose u tome, uostalom javno je ozvaniceno da sam banovan.
Ova nasa mini prepiska moze samo pomoci u `evouliranju` svih nas i samog foruma.
Znaci ne shvati ovo kao da se ja nesto zalim ili kukam samo dajem na uvid cinjenicno stanje iz moje perspektive. Naravno i vi kao i svi, imate svoje; zasto/zato, to cijenim i postujem, ne bitno da li se slazem.

Toliko na tu temu, hvala na razumijevanju i vasem vremenu, i sam takodje imam obaveze te takodje pisem jer volim Zelju. Naravno, vas doprinos kroz razne stvari je daleko veci.

Svako dobro.

Hadzijalagic
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:03 pm

Nego, hoce li se zakopati temelji istoka do pocetka prvenstva?

I kad ce godisnje?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

boccaccio
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:07 pm

Ja sam odmah obrisao post od domorockog, i taj post je bio neprimjeren, a pošto sam ja takav da nikog ne banujem, to nisam uradio tada. Ne bi ni tebe banovao,obrisao bi ti post. Tvoja primjedba je u redu. Ljudi smo,grijesimo,gledamo da nemamo duple arsine, nastojacemo da greške svedemo na najmanji mogući nivo. Ja najmanje imam pravo da pišem u ime moderacije, jer zaista ništa ne radim po tom pitanju,ali ovi momci rade lavovski dio posla. Mora biti propusta nekad. I kad moderacije misli da radi pravu stvar,uvijek će neko biti nezadovoljan. Hajde da se držimo i da razmjenjujemo mišljenja na jednom finom nivou i argumentovano . Koliko god je to moguće. Nema potrebe da se bilo kad i bilo ko banujem kad je tako. Ipak,nekad su neke sankcije potrebne da se malo smiri neka upaljena baklja. To moderatori procjenjuju i neka ostane tako.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:13 pm

Hvala na konstruktivnim upisima i pohvalama, bice nekada teze, nekada lakse, ali takav je zivot, zar ne? To sto je javno objavljeno da si banovan je jer smo duzni to da uradimo, buduci da ima ljudi sa kojima se dopisujes i diskutujes. Sve ostalo mi javi na pp, molicu te, cisto jer tema nije predvidjena za pisanja o forumasima, vec o Zelji.

Naravno, svi smo tu zbog Zelje i on je jedino bitan. Meni je cast sa ovim momcima (sada ce Izliji biti drago sto sam ga tako nazvao :mrgreen: ) saradjivati. Treba kritikovati, osnovano i dobronamjerno naravno kada za to ima osnove. Bilo je tu svakakvih ataka na ovaj forum, cak i na neke clanove od raznih vanjskih i unutrasnjih faktora. Sve smo rijesili, zavrsili i vidjeli su da ne mijenjamo stav da odrzimo nezavisnost.

Trebamo imati strpljenja, mi sada rastemo kao klub i drustvo unutar ili oko kluba. Svima je ovo novo, a ljudi rijetko kada promjene prihvataju dobro. Podrzimo ih, nije im jednostavno nimalo u ovoj drzavi raditi ovo sto rade. Mnogo je teze imati uredjen klub, svoj stadion i sve procese koji dolaze uz to (placanje procesa, administrativne obaveze, regulacije, plate, itd.) Sportski segment mora biti posljedica toga, a i bit ce. Polako samo, podrzimo ih, bilo je i bice ponovo raznih napada, kao sto je nedavno i bilo, cak i ovdje na forumu.

Sve upite, kritike ili pohvale vezane za moderaciju ili administraciju uputite direktno meni ili postavite na dio foruma predvidjen za to. Ovdje se drzimo unutar price o Zelji, a ona je velika, tj. "golema". :mrgreen:

Sto se tice uloge @boccaccio-a, on je "lice foruma", jedan pocasni clan cije prisustvo uljepsava imidz. Da me ne shvati pogresno, ne lice foruma kao Ana Mirjana Racanovic, vec kao Ivica Osim. 8-) :mrgreen: :zeljeznicar1:

A sada, nakon kracih reklama, ponovo Zeljo igra...

rios
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:17 pm

@Neandertalac
Zaboravih maloprije da ti pozelim dobrodoslicu nazad :palacgore:

Inace,puno pisemo,analiziramo,pravimo neke najave kako bi trebao izgledati nas tim u novoj sezoni,ali nisam primjetio puno diskusije oko jedne pozicije - desnog beka.
Nisam ni ja pisao nista iskren da bude,ali evo sad cu napisati par rijeci.
Mozda i najneizvjesnija borba z amjesto u timu ce biti na toj poziciji izmedju Memije i Sinise.Iako se mozda na prvu cini da se radi o dva slicna igraca,meni su oni poprilicno razliciti.
S jedne strane je Kerim kao primjer modernog beka,lagan na nogama,prodoran i veoma upotrebljiv u napadu,posebno u formaciji 3-5-2 gdje se u fazi napadanja lahko moze transformisati u krilo.
Sa druge trane je Sinisa koji mi je onako klasicni desni bek,ostar i britak u startovima kako su to nekad bekovi bivali,nekada i pretjerano agresivan sto mi se ne svidja jer moze skupo kostati ekipu.Nekako mi se cini da nije bek koji ce pod svaku cijenu kretati u ofanzivu,cekat ce i vagati da li je povoljan trenutak ili ne.
Eh sad,i jedno i drugo ima neke svoje prednosti.Dosta ce ovisiti i o igri koju bude trazi i postavio Kostic.Npr.,ako to bude formacija 4-4-2 onda je za pretpostaviti da ce igra biti direktna,brza i okomita na gol.U takvim situacijama ne znam koliko bi bekovi imali vremena za tranziciju iz defanzive u ofanzivu,posebno jer brza i okomita igra nosi sa sobom rizik da brze predas loptu protivniku,ali i da bi krila daleko vise dolazila u situaciju da se napada upravo preko njih,bilo centarsutevima bilo direktnim sutevima.U tom slucaju bi bek morao vise paziti na defanzivu nego ofanzivu,sto bi opet znacilo da bi Sinisa mozda bio blizi starteru ako uzmemo kao tacno ono sto sam za njega napisao.
Opet,u formaciji 3-5-2 pa i 4-3-3 i 4-5-1 i u situaciji gdje ekipa trazi igru sa velikim brojem pasova i posejdom lopte,beku se otvara vise prostora za pridodavanje i ucestvovanje u samoj ofanzivi,sto zbog toga sto se posjedom lopte tvoj protivnik vraca na svoju polovini i samim tim suzava manevarski prostor za krilo i otvara potreba za jos jednim igracem na boku,sto zbog toga sto se krila ili krilni napadaci transforisu po potrebi u veznjake ili napadace pa se onda po logici stvari bek transforime u krilo.Ako uzememo da kao tacno ono sto sam napisao za Memiju onda je on bolje rjesenje u takvim situacijama.
Vidjet cemo,licno sam blizi Memiji zbog mladosti i zbog toga sto mozemo u buducnosti dobiti i beka reprezentativnog kalibra,ali svakako da na kraj price treba igrati onaj ko donosi Zelji vise koristi na terenu.
Oprostite sto pametujem,iznio sam samo svoje razmisljanje koje ne mora biti tacno uopste,nego eto.. :DD:
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Tryg
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:18 pm

1921.ba je napisao/la:@Velahavle

već si prije ubačen brate, jer si se prijavio :mrgreen:

ostali.... malta071, mahalac_14 i ellaxaz, upadate odmah i time smo popunili 4 divizije sa po 12 igraca

Amerigo i pintol_TM87 prvi ste na listama čekanja ukoliko neko odustane :mrgreen:
Jesil dobio ima mjesec poruku od mene nije valjda da me nisi ubacio ? :D
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Model1964

pet jul 01, 2016 5:20 pm

storm_raider je napisao/la:
E hvala puno.

Svi mi imamo svoje privatne poslove, obaveze i ovo radimo na cisti entuzijazam i ljubav prema Zelji. Sto je najbitnije, nismo potkupljivi i realizovani smo. Sve ostale upite, molim te direktno mi se javi u pp da ne bismo zacatavali temu o necemu za sto nije predvidjena, ako sam nesto ja licno propustio, ili moderacija, rijesit cemo. :)
Jos ova i kraj, kada je vec ta `pauza` faza, valjda smijemo i mi sebi oduska dati, tj, Ja.

Zasto ne javno, nema nista u lose u tome, uostalom javno je ozvaniceno da sam banovan.
Ova nasa mini prepiska moze samo pomoci u `evouliranju` svih nas i samog foruma.
Znaci ne shvati ovo kao da se ja nesto zalim ili kukam samo dajem na uvid cinjenicno stanje iz moje perspektive. Naravno i vi kao i svi, imate svoje; zasto/zato, to cijenim i postujem, ne bitno da li se slazem.

Toliko na tu temu, hvala na razumijevanju i vasem vremenu, i sam takodje imam obaveze te takodje pisem jer volim Zelju. Naravno, vas doprinos kroz razne stvari je daleko veci.

Svako dobro.
Sve je ovo ok, osim
.Cinjenice nisu jedne tvoje jedne moje. Ti pises o svom videnju problema a svoje argumente nazivas cinjenicama. U tome se cesto i zucno razilazimo. Cinjenica je cinjenica, nesto egzaktno, lako za dokazivanje..... :-)

1921.ba
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:20 pm

Tryg je napisao/la:Jesil dobio ima mjesec poruku od mene nije valjda da me nisi ubacio ? :D
Brate fkt nema od tebe poruka u inbox ako na to mislis ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Tryg
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:24 pm

Ma nemam pojma ni za sta je lista, al ubaci me 8-)
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Neandertalac

pet jul 01, 2016 5:27 pm

ublehas je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Damir Sadikovic ide na posudbu, Stanic i Bogicevic otpisani zajedno sa Djermanovicem.
:pljesak:
Da je Dado igrac Borca, Radnika, Zrinjskog ili nekog drugog naseg kluba, mi bi ovde vjerovatno citali;
Standardni mladi reprezentativac sa preko 80 nastupa za svoj klub, izuzetne duge lopte, jak u skoku, zna asistirati, dobar tehnicar, sa topom u nozi zna biti jako opasan van sesnaesterca.
Treba reci Misketu da ga zaganja, do povrede bio jedan od najboljih u svom timu, ali ako prodje pripreme moze nam pravo valjati i jos je jako mlad, Kostic voli i zna sa mladima, sigurno bi mogli zaraditi na njemu.

A sada aplauz jer ide. I da, za Stanica smo se uvalili nesto novca, pripreme Olimpiku, i jos al sigurno uvalit cemo se u raskid.

Samokazem#.

Moderatori.
Sve ok, podvlacim jos jednom, shvatam i vidim vas trud i neupitne dobre namjere.
Da ne duljimo ;)

Model@ Halali, ali tvoj post cu iskoristiti kao pokaz.
Npr egzaktno je da si ti sada bez ikakve potrebe replicirao, nepozvan i ne vezano za temu, cak te se ne tice.
Malo poltronski nastrojen jer stajes na stranu administratora a kontra dokazanog, kako god me vec pojedini znaju nazivati.
Dalje, argumenti i cinjenice su postovi, vec sam pitao je li zeli da mu napravim kompilaciju, a znas to i ti, samo sto ti nije bitno. A ovo o cemu pisem je lako dokazivo, ako te zanima udjes na korisnikove postove i provjeris, da ne zamaramo masu vise nego sto jesmo u ovih par postova.
I sada npr, ja i ti udjemo u diskusiju koja veze nema sa temom.
Eto, malo sam ti objasnio sta god si vec htio reci a malo iskoristio, jos jednom nadam se da ces mi oprostiti.

Ps, predugacak bi post bio da sam te citirao, ali je tu iznad, vide svi.

storm_raider
Kontakt:

pet jul 01, 2016 5:30 pm

Inace, @jovanmaksimovic je odradio statistiku za igrace. Vise: viewforum.php?f=64" target="_blank

Kao i inace, veoma interesantno!

Model1964

pet jul 01, 2016 5:32 pm

Tryg je napisao/la:Ma nemam pojma ni za sta je lista, al ubaci me 8-)
Za odstrel :-)

@n
HALALIM TI IAKO NISI U PRAVU :-)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava