Ha ya, znaju oni šta valja jbg kasno je sad pričati (((diego1921 je napisao/la:Godison stoper je otisao u Zrinjski ,a brat mu nije neki igrac !
Fala Irfo, nisam to upratio

Ha ya, znaju oni šta valja jbg kasno je sad pričati (((diego1921 je napisao/la:Godison stoper je otisao u Zrinjski ,a brat mu nije neki igrac !
hajd da mu onda vjerujemoHurmasica je napisao/la:Jeste, trenirao ga je u Krkigodrina je napisao/la:tog italijana je kostic vec trenirao je li ?? dobro on ga poznaje ako mi ne
valjda nije jesic pa da dovodi ublehe, joj ne moze nama ici sve fino da jebbe rak raka
tamam se skuckali i onda nema steve, blagoja, vece...stopere ne znamo
ma niko ne spominje tog spanca mozda lik bas razvali a nije da ne bi trebao
Ma gdje će ko sa Jocom, priželjkivali ga ovdje dvije godine unazad a kad je došao... bolje da nijegodrina je napisao/la:hajd da mu onda vjerujemoHurmasica je napisao/la:Jeste, trenirao ga je u Krkigodrina je napisao/la:tog italijana je kostic vec trenirao je li ?? dobro on ga poznaje ako mi ne
valjda nije jesic pa da dovodi ublehe, joj ne moze nama ici sve fino da jebbe rak raka
tamam se skuckali i onda nema steve, blagoja, vece...stopere ne znamo
ma niko ne spominje tog spanca mozda lik bas razvali a nije da ne bi trebao
a jbt kako taj zrinjski vazda u tisini rade, i super ekipu sklapljaju..amin da su se zajebbali sa nikolicem...samo da ne bude joco 2 pu pu pu
Stevo i Kemo outsuper1 je napisao/la:Evo vam prve postave protiv komsinica
1-fejzic
2-s.stevanovic
3-dino bevab
4- kemal osmankovic
5- kosoric
6-secerovic
7-memija
8-radinovic
9-lendric
10-bekric
11-nikolic
![]()
Jel' to bez lijevog krila ili je Lendra na krilu?super1 je napisao/la:Evo vam prve postave protiv komsinica
1-fejzic
2-s.stevanovic
3-dino bevab
4- kemal osmankovic
5- kosoric
6-secerovic
7-memija
8-radinovic
9-lendric
10-bekric
11-nikolic
![]()
Metaleege, tako valjda nekakoGrbavica je napisao/la:Vidjećemo 16. jula ko će mijenjati Blagojevića protiv ovih iz Jajca. Kako se oni zovu na našem uopšte? Metaleg? Metaleh? Metaleđ?
Cim super stavlja kemu od Jahica ocito nista.super1 je napisao/la:105 strannica sto nema dade...trazite nasu djecu a kemo out....
Bacio se u menadjerske vodeAsharaK je napisao/la:Gdje je Dado
**** nas, nismo mi bitni, bitno je sta Miske misli.super1 je napisao/la:105 strannica sto nema dade...trazite nasu djecu a kemo out....
Miske nije Zeljo niti ce ikad biti. Iako mislim da si ironicno napisao ne volim to cuti nikako.ž'21 je napisao/la:**** nas, nismo mi bitni, bitno je sta Miske misli.super1 je napisao/la:105 strannica sto nema dade...trazite nasu djecu a kemo out....