Od svih koji si došli njemu bih se najviše obradovao...fk1921 je napisao/la:@Storme imal istine da Jahic dolazi?
Jaha je na odmoru trenutno...ali blizu su.blueheart je napisao/la:Od svih koji si došli njemu bih se najviše obradovao...fk1921 je napisao/la:@Storme imal istine da Jahic dolazi?
imaju li ova dvojica neko preneseno značenje?storm_raider je napisao/la:![]()
Blagojevic, Kjosevski i ko još?exbabilon je napisao/la:Sva prica oko loseg dovodjenja kad su stoperi u pitanju bi pala u vodu kad bi Jahic potpisao... Hajde uprava, hajde Sanele!!!
Jos ne mogu vjerovati da nam dva najbolja igraca i standardni golman nece igrati na derbiju, koja kurata sreca...
Miro stevanovic :/Elegant je napisao/la:Za samopuzdanje i start sa tri boda pobjediti iSarajevo, prava prilika za Kostica i novajlije da se na startu pokazu !
Vecu i Blagojevica mozemo nadnoknaditi.
Po ovome ne igra,ako sam ja dobro shvatio ?SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ipak igra Miro?
Ne... Zuti se ne prenose ali se kazna prenosi koliko sam ja skontao.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ipak igra Miro?
Apsurdistan definitivno. Kao da je ta kazna nastala jer je krao kifle u pekari, a ne jer je dobijao zute kartone..TheSvenderMan je napisao/la:Ne... Zuti se ne prenose ali se kazna prenosi koliko sam ja skontao.SIMA_SIMAU je napisao/la:Znaci ipak igra Miro?
Sent from my iPhone using Tapatalk