Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hare79
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 24, 2016 11:51 am

Kakve je sad ovo istočna tribina, iz jednog dijela???

rodrigo87
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki.. :r
Mslm da nije tako, manje tekmi blsgoje ima od vece
Da da, do mene je... Mislim da Blagoje ima jos protiv kona da odragi, a Veca jos tri, ako se ne varam.

nookey
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:Znaci bez Blagojevica i Vece na Sarajevo Olimpic i Siroki.. :r
samo Derbi

Omar500
Moderator
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:52 am

Blagoje odsustvuje prvu tekmu ja msm, a Veca tri? Ili kako vec, ja sam se pogubio. A sta je ovo, kone, Olimpic, Siroki, Sloboda hahaha. Vracaj ligu na 16 klubova :ganja:
Idemo na 10 poena!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

smurf_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:52 am

fk1921 je napisao/la:
Blagoje nema samo prvu, a Vece prve tri

zubanovic89
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:53 am

Željezničar – Sarajevo
Olimpic – Željezničar
Željezničar – Široki Brijeg
Sloboda – Željezničar
Željezničar – Vitez
Željezničar – Zrinjski
Čelik – Željezničar
Željezničar – Krupa
Mladost – Željezničar
Željezničar – Metalleghe
Radnik- Željezničar

Bice ludilo :rofl1:

godrina
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:53 am

Ma nije los raspored, ako ce bit pojacanja neka to bude u ovoj sedmici. Bez blagpjevica na pocetku, jbg kone nemaju nikako vezni red.
Treba nam dobar stoper.
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ajzea
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:54 am

Znaci ove godine i imaju sansu da nam osutaju na gol.

Neka ga pusi malooo Sarajevooo, namaa je Zeljo svetinjaa jedinaaaa :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:54 am

rodrigo87 je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:
Da da, do mene je... Mislim da Blagoje ima jos protiv kona da odragi, a Veca jos tri, ako se ne varam.
Veca 3,Blagoje 1..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

exbabilon
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:55 am

Uh, bez Blagojevica ne derbi, ne svidja mi se to nikako... inace, s finansijske strane, prvo kolo derbi, trece kolo kuci Siroki...klub ce hajrovati lijepu svotu novca na samom pocetku. A i mi kukamo da smo pozelili, pa bujrum, prve tri tekme u Sarajevu. Kosticu nek je sretno, otvaranje sezone je pakleno.

Plava Porodica
Kontakt:

HVALA ALLAHU NA DERBIJU,A ***** SVE USPUT ZA OVAJ RASPORED
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

delinjo je napisao/la:
pinki je napisao/la:Bitno je da je Amar digao ljestvicu...
Isto tako je digao i sa Svrakom, Čolićem, Kvesom, Jamakom i ostalim...
Amar je imao taj peh da nije imao ove ljude u klubu i da nije bilo novaca kao sto ih sada ima ...e sad zamisli njegove rezultate i njegova pojacanja uz ovu upravu ...to bi bilo nesto savrseno ...jednostavno mi smo se u ono vrijeme krpili ....da je ova uprava bila siguran sam da bi sada imali skroz renoviran stadion i igrali grupe el...ok to se ne moze garantovati ali sve vodi jedno ka drugom ....sta bi bilo kad bi bilo cuvena nasa :ganja:
Sve stoji @delinjo, ali poneta je, ako sam dobro skontao, zbog @neandertalca, koji recimo, kudi sad Kostća jer smo potencijalno od Dade zijanili 200.000, a hvali Amara, a zaboravlja da je Amar sa tim nerealnim dizanjima cijana nekim našim igračima izgubio milion minimum, eto da ne pretjerujem a možda i više s obzirom na cifre koje se potežu i koje su se potezale onda, a koje su nam navodno nudili za Svrake, Adiloviće, Jammake, Čole, GOjaka, Hajradinovića i sl, a nijednog nismo prodali. Amaru kapa do poda za sve. VOlio bi fakat kad bi on bio u Želji čitav život, ali ovo su mu greške, po meni ili nisu greške jer ne znamo faktičko stanje stvari. Ali sad se kudi uprava zbog Dade ili zbog TOmića, a ni ovdje ne znamo cijelu priču ni zvaničnu info, a AMar je tad kao dobro dizao cijene.

shzna
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:57 am

10 bodova iz prva 4 kola je fantazija. Nadam se da tome težimo.
1987

Ajzea
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:58 am

shzna je napisao/la:10 bodova iz prva 4 kola je fantazija. Nadam se da tome težimo.
Ne tezimo. Tezimo ka dvanaest bodova. Gazi !

smurf_
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:58 am

shzna je napisao/la:10 bodova iz prva 4 kola je fantazija. Nadam se da tome težimo.
Nadam se da tezimo 12, a 10 nek bude optimalno, 9 eto u najgorem slucaju

rodrigo87
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:59 am

Naloziti Ugljesu protiv kona prvo kolo, pojest ce ih... Jos im je duzan od onog fighta u BL proslu poluzenu :shisha:

cala
Kontakt:

pet jun 24, 2016 11:59 am

E ako ovaj istok naprave do kraja godine treba im svima statue dici ispred stadiona, citavoj upravi.

Funk
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:00 pm

Ovo je dodatni motiv Kosticu za pripreme :D

delinjo
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:00 pm

ponosannavas je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
pinki je napisao/la:Bitno je da je Amar digao ljestvicu...
Isto tako je digao i sa Svrakom, Čolićem, Kvesom, Jamakom i ostalim...
Amar je imao taj peh da nije imao ove ljude u klubu i da nije bilo novaca kao sto ih sada ima ...e sad zamisli njegove rezultate i njegova pojacanja uz ovu upravu ...to bi bilo nesto savrseno ...jednostavno mi smo se u ono vrijeme krpili ....da je ova uprava bila siguran sam da bi sada imali skroz renoviran stadion i igrali grupe el...ok to se ne moze garantovati ali sve vodi jedno ka drugom ....sta bi bilo kad bi bilo cuvena nasa :ganja:
Sve stoji @delinjo, ali poneta je, ako sam dobro skontao, zbog @neandertalca, koji recimo, kudi sad Kostća jer smo potencijalno od Dade zijanili 200.000, a hvali Amara, a zaboravlja da je Amar sa tim nerealnim dizanjima cijana nekim našim igračima izgubio milion minimum, eto da ne pretjerujem a možda i više s obzirom na cifre koje se potežu i koje su se potezale onda, a koje su nam navodno nudili za Svrake, Adiloviće, Jammake, Čole, GOjaka, Hajradinovića i sl, a nijednog nismo prodali. Amaru kapa do poda za sve. VOlio bi fakat kad bi on bio u Želji čitav život, ali ovo su mu greške, po meni ili nisu greške jer ne znamo faktičko stanje stvari. Ali sad se kudi uprava zbog Dade ili zbog TOmića, a ni ovdje ne znamo cijelu priču ni zvaničnu info, a AMar je tad kao dobro dizao cijene.
slazem se sa tobom !!! Amar je zelio da bude prvi covjek koji ce podici transfere u nasoj ligi na jedan veci nivo ali nije uspio...i on je sam bio svjestan da Svraka npr nije vrijedio para koje je trazio...medjutim bila je takva situacija da je bio u izlogu...igrao za repku zabio par golova za repku....ovdje kao vezni puno golova zabijao zahvaljuci Nyemi i Amar je zelio to iskoristiti ....nije uspjelo...ko zna da smo uspjeli sa Svrakom mozda bi sada prodavali igrace za malo vece pare....mada ko god da je kupio Svraku u tom periodu vratio bi ga za pola godine jer ono je krampa da se ne lazemo ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

pet jun 24, 2016 12:01 pm

Idemo po "tripl dabl" sa konama hehe.. :shisha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

Prijava