Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

smurf_
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 6:04 pm

Leon_Professional je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:MA bit ce ljudi dok se uplouduje, dok ja to sve uradim to ce biti gotovo. Ali bgm video je za "repeat" , kakva ljudina i kako sasu sve u facu svima bez ikakve diplomatije.. :klanjase2: :klanjase2:

Koliko se raje okupi na forumu :rofl: :rofl: :rofl:
nemoj ti ukidat taj video za svaki slucaj
Ja skinuo video za svaki slucaj :kafa:

Sad nauci ko pjesmicu. Ako ne bude video brzo, ti da se snimis kako recitujes. To umjesto bana. I ne da recitujes nego da glumis, hocemo potpuni ugodjaj

avlami97
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:05 pm

Elegant je napisao/la:Ja sam stigao sve pogledati, stavrno svaka cast covjeku sta sve naprica ! Sve je rekao za pare, igrace, stab, upravu, medije, kamate, stadion, generalno infrastrukturu. :klanjase2:

U svakom slucaju imamo genijalne ljude u klubu koji ce kroz par godina ako sve bude islo prema planu dici sve na jedan novi nivo.
....analiza svake tekme tima stranih stručnjaka...i onaj dio o svlačionici. Miske je car, kan, kralj, šah...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

dell21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:05 pm

Par stranica gluposti ccc

phily
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:06 pm

Ajzea je napisao/la:Ne shvatam bas ovo oko investicije u Zelju u iznosu od 9.000.000KM. Moze li mi neko strucniji pojasniti? Unaprijed zahvalan.
:rofl:
ajzea ne zajebavaj posten narod.....
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

EdisMulalic
Kontakt:

avlami97 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Ja sam stigao sve pogledati, stavrno svaka cast covjeku sta sve naprica ! Sve je rekao za pare, igrace, stab, upravu, medije, kamate, stadion, generalno infrastrukturu. :klanjase2:

U svakom slucaju imamo genijalne ljude u klubu koji ce kroz par godina ako sve bude islo prema planu dici sve na jedan novi nivo.
....analiza svake tekme tima stranih stručnjaka...i onaj dio o svlačionici. Miske je car, kan, kralj, šah...
Stavljajte, ne vadite... Nama sto nismo pregledali :rofl1: :rofl1:

SWRA_1921
Kontakt:

Koje pišanje po ovim pametnjakovićima koji seru oko 100 stvari u klubu, počevši od sportskog segmenta, stadiona, izbora trenera, poslovanja, itd. :palacgore: :palacgore: Covjek je dao odgovore na sva pitanja koja se ovdje stalno vrte. Doživotni mandat što se mene tiče, sve dok su ovakvi na čelu kluba :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:07 pm

Kaze Miske da su poslije svake utakmice angazovali konsultante iz Slovenije da vide kako da osvjeze ekipu na najbolji nacin. Evropa je bila zadani cilj sa igracima koji nije ispunjen. Ostali su samo da naprave stadion i novi model sefa strucnog staba. Ako ko ima da moze bolje neka dodje. Mi jedini placamo poreze i doprinose. U startu smo u podredjenom polozaju u odnosu na ostale ali cemo i dalje nastaviti raditi ovako. Sve sto je strucni stab trebao da ima on je imao. Tako nije bilo u vrijeme Amara Osima. Ne postoji nijedna odluka u sportskom segmentu koja nije donesena u skladu sa konsultacijama. Oni koji smatraju da klub moze funkcionisati bez da ista osvaja ti mogu napustiti klub. OP najvazniji segment kluba, pitao sve trenere sto nisu imali komunikaciju sa šefom OP. Citav OP treba dozivjeti apsolutnu rekonstrukciju prema javnom konkursu. Nije bilo nijednog dokumenta o OP sve clanarine primane gotovinski. Treba zakupiti terene u Novom Gradu da omladinska skola ima vrhunske uslove za rad. Lesnik je 8 godina vodio akademiju Maribora i znamo sta trebamo uraditi da napredujemo. Imamo kontrolisane prihode, svaki transfer transparentan. Menadzeri ne zele sa nama komunicirati ali ima onih koji zele. Za svakog trenera ima paket prava i obaveza. Ne moze svaki strucni stab imati autonomiju u dovodjenju igraca. Lendric nije bio izbor ovog strucnog staba jer je bio izbor ove strukture ljudi u klubu i poslovna odluka. Razgovara se na temu Mujagica i Zerica koji su krucijalni za napredak kluba. Nijedan sef strucnog staba nije smijenjen bez seta razgovora i uputa. Situacija medju igracima je bila uzasno losa. Voljni motiv je bio poljuljan. Nudjene su im premije po svakom igracu koje su bile vece od Azmirovih. A lose je bilo zato sto je sve bilo poljuljano u sportskom segmentu. Ponovo su imali sastanak nema veze o sportskom rezultatu ali se nista nije desilo. Nema potrebe da se ko prikljucuje klubu u svrhu licne promocije. Nijedna marka nije otudjena iz klubu. Kako moze Zeljo funkcionisati bez rada na infrastrukturi? Nismo zaboravili one kule koji ce biti dodatna vrijednost klubu u sljedecih 15 godina. Odustali smo od toga za sada jer nikada ne bi bio napravljen stadion onako kako je napravljen. Taj stadion koji je drzava trebala da pravi ne bi bio nas nego u vlasnistvu drzave. To je otprilike u prvih 15ak minuta govorio :D @DonJuan akoBogda brate :D

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

avlami97
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Ne shvatam bas ovo oko investicije u Zelju u iznosu od 9.000.000KM. Moze li mi neko strucniji pojasniti? Unaprijed zahvalan.
...kako ne kontaš. To je prva od četiri faze...
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

rodrigo87
Kontakt:

Allahu hvala ti za ovog covjeka, i generalno za ovu strukturu ljudi u klubu! Da su zivi i zdravi 1000 godina !!!!

iggy2377

ned jun 19, 2016 6:08 pm

Ima li link za video ?

Grbavica
Kontakt:

Nisam dobro razumio odakle su ovi investitori što će graditi kule? Je li reče Katar ili mi se učinilo?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Plava Porodica
Kontakt:

Nisam bio vazdan.
Dođem kući,za milo čudo upalim fb prije foruma,to dok kafa ne prokuha kad prva objava od jednog druga Miske sa skupštine.Hvala dragom Bogu pa stigoh pogledati.Kako oštro,temperamentno,svih stvari se dotakao i bukvalno popišao po svima.Kakav si ti gospodin Misimoviću..ja ne mogu dati milju maraka,ali mogu oko 100 Km izvrnuti ako bude mogućnost i za Jug,pa makar na dvije godine.
Dalje uletim na forum,raspisali ste se pravo,prvo što sam se ismijao komentarima od jutros,pa o ručku i doručku,pa i @joazinhu budali..
Ali samo da se nadovežem na jednu temu.
Za mene Stana je donedavno bio jedan od najdražih igrača.Uvijek je srcem igrao za klub,i drago mi je bilo zimus kad smo ga vratili,zaslužio je,pa makar za rotacije.I dalje bih imao slično mišljenje,da se do prije par dana nije nešto desilo čim je za mene zatvorio vrata ovome klubu kako on pa tako da mi i rođeni otac igra za Želju.
Prvo svega treba biti profesionalac,pravi sportaš da bi nešto napravili više,neki korak naprijed.@Stormu sam to pisao na pm.
Pošto on to nije,doviđenja druže,sretno u karijeri daljnjoj i hvala ti za sve..ko što reče @chwilla mi svi volimo Želju,ali ne igramo.
I što se tiče Ivetića,ne znam,ne bi bilo loše da smo ga doveli,kvalitetan je igrač,ali ispred Husića on meni ne bi igrao nikada.

Nego šta je sa ovim gostima?
Jel to neko iftar pravi?
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

rios
Kontakt:

Svake reforme se bolne,cesto budu ne shvacene u pocetku,budi se sumnja kod ljudi,bojazan,strah,skepticizam,ali ako su osnove te reforme prave i dobronamjerne onda se uvijek na kraju izadje na zelenu granu.
U sustini,moj neki zakljucak nakon sto sam odgledao obracanje gospodina Misimovica,je da mi upravo prozivljavamo reformu,i u poslovnom i u sportskom segmentu.Cilj je sada politika realnog poslovanja,uz skladu sa zakonom i zakonskim obavezama,transparentno,profesionalno i odrzivo.
Na kraju mi na um pada ona Gandijeva prvo ce ti se rugati,potom cete ignorisati,onda ce se boriti protiv tebe,zatim ces pobjediti.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Elegant
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:09 pm

EdisMulalic je napisao/la:
avlami97 je napisao/la:

Stavljajte, ne vadite... Nama sto nismo pregledali :rofl1: :rofl1:
Postavit ce mislim cijeli snimak skupstine pa ces vidjeti ne lozim ja raju, ali fakat je sve rekao sto sam nabrojao.

Cak je rekao i za utakmice Kupa protiv Slobode sta su radili, situacija u svlacionici sta su neki trazili, i ovo za strucnjake i analize, bez dlake na jeziku, Također dug od preko 3.000.000 KM koji moramo platit kad tad.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u ned jun 19, 2016 6:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:10 pm

Oko stadiona:

Četvrtina budzeda je odvojena za istok, ostalo ce se naci, ili ce preko onih 500 stolica po 1000KM ili neki drugi nacin. Kad bude falilo novca, iz uprave ce neko posuditi.

Kaze da su pare od gradnje mogli u igrače uloziti ali nisu htjeli

Uglavnom kaze i za transparentnost, da se dosta radi i zbog sponzora jer gledaju jel sve uredno nebitno jel klub u plusu ili u minusu nego da je sve crno na bijelo, i da u narednom periodu se nadaju da ce biti sponzora ne samo iz bih nego i iz regije

malta071
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:10 pm

sofronije je napisao/la:86 sretnika je ovo pogledalo :)
Ja i jos 85 njih :DD:

Salu na stranu ovaj govor moraju pogledati svi i nadam se da ce. Toliko toga je objasnjeno u nekih 25 minuta a tice se stvari o kojim mi ovdje mjesecima raspravljamo. Samaranje svih koji pokusavaju da unesu nemir i jacanje pravih navijaca. Predstavljanje vizije, procesa, koji uzima vremena naravno. Objasnjenje za sve failove i naravno preuzimanje odgovornosti.
Niko nema ovakve ljude u upravi i samo mozemo biti ponosni na njih.

@ za zivot cijeli i od mene jedna minimalno

zubanovic89
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:11 pm

Ideja za istok je odlicna, trebalo bi je najaviti zvanicno par mjeseci prije nego fakat budu potrebne pare, npr ako se krece sa izgradnjom iduci mjesec imamo para za jednu fazu, zna se da ce nam faliti para u maju da ljudima kazu sad od januara mozete rezervisati svoje mjesto, i onda ja mogu ne jest nista 3 mjeseca i skupit pare :ganja:

Leon_Professional
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:11 pm

Ljudi mi moramo shvatiti da pravimo stadion i da se borimo za titulu. To jedan Arsenal nije mogao, a da li cemo mi to cemo vidjeti ali radi se u tom smjeru. Svaka cast ljudima u upravi na svemu.. Ne znam ko je u stanju da radi ovo sto oni rade, a i vidjeli smo jer su svi dali "Da" i niko se nije javio da moze ih zamjeniti i sjesti na njihovo mjesto a Miske je javno rekao, "Ako neko misli da moze bolje, evo nek sjede ali ljestvica je visoko postavljena." :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jun 19, 2016 6:13 pm

ima li ujutru treninga zna li iko i kada je ? izvinite sto mjenjam temu :) :)
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

iggy2377

ned jun 19, 2016 6:14 pm

LARS1921 je napisao/la:Oko stadiona:

Četvrtina budzeda je odvojena za istok, ostalo ce se naci, ili ce preko onih 500 stolica po 1000KM ili neki drugi nacin. Kad bude falilo novca, iz uprave ce neko posuditi.

Kaze da su pare od gradnje mogli u igrače uloziti ali nisu htjeli

Uglavnom kaze i za transparentnost, da se dosta radi i zbog sponzora jer gledaju jel sve uredno nebitno jel klub u plusu ili u minusu nego da je sve crno na bijelo, i da u narednom periodu se nadaju da ce biti sponzora ne samo iz bih nego i iz regije
Lars da link da pogledamo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava