jeste, bas takoAjzea je napisao/la:Misimovic, cini mi se, iznimno postuje Amara.
Koji gospodin, koji mangup.. Nema okolisanja, vec jasno, glasno i precizno reci sto je na umu. On se time, ocigledno i vodi.
"Vukotic je to odradio diplomatski, to mu je uostalom i u opisu posla, a ja cu direktno.."![]()
Tako nekako rece, mrsko mi je traziti ponovo da ga tacno citiram.
Hvala Bogu pogledao nas je pa nece kod nas danima razmisljam koji ce nam ***** ovaj levat...shzna je napisao/la:"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.
Imamo ljudske gromade u upravi, i bukvalno i metaforički.
nisi jediniKapiten je napisao/la:daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati
Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi.pile87 je napisao/la:Hvala Bogu pogledao nas je pa nece kod nas danima razmisljam koji ce nam ***** ovaj levat...shzna je napisao/la:"Istina je, imao sam korektne i konkretne razgovore sa čelnicima Željezničara, ali na kraju dogovor nije postignut. Nismo se mogli dogovoriti oko uslova, odnosno dužine ugovora i financijskih detalja. Željezničaru želim sve najbolje u narednoj sezoni, a posebno bih se zahvalio Dejanu Nikoliću na profesionalnosti", rekao je Ivetić, koji će vjerovatno karijeru nastaviti van BiH.
Imamo ljudske gromade u upravi, i bukvalno i metaforički.
I meni, ali mi se žale ljudi da im ne može hahaarelinho je napisao/la:Sreca jos mi je video otvoren u tabu pa mogu pogledati.![]()
Pa vjerovatno imamo drugacije poglede na fudbal igrace i sta ti ja znam... ali na kraju mi je drago da nije dosao kod nas otprilike slican igrac Mladenovicu sto je bio...bar ja to tako vidim.shzna je napisao/la:Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi.
Slicno mislimopile87 je napisao/la:Pa vjerovatno imamo drugacije poglede na fudbal igrace i sta ti ja znam... ali na kraju mi je drago da nije dosao kod nas otprilike slican igrac Mladenovicu sto je bio...bar ja to tako vidim.shzna je napisao/la:Ne možeš meni to govoriti, meni je to jedan od gotivnijih i boljih igrača iz naše lige, mislim da bi nam bio prvi izbor na beku, ali šta da se radi.
Bolje što nisi, ja sebi ne mogu još doći. Nemam riječi, kojima bih mogao opisati ovakvog čovjeka. Nevjerovatno. Ovakvi se rađaju jednom u 100 godina. GRANDE MISKEKapiten je napisao/la:daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati
Cuj bolje. Haj me jos prcajteavlami97 je napisao/la:Bolje što nisi, ja sebi ne mogu još doći. Nemam riječi, kojima bih mogao opisati ovakvog čovjeka. Nevjerovatno. Ovakvi se rađaju jednom u 100 godina. GRANDE MISKEKapiten je napisao/la:daj ba sta je ovo obrisan video ???? nisam stigao preslusati