Ovo je bilo u mladjim danima...sad sam samo na janjetiniMATORI je napisao/la:salemprolic je napisao/la:mula je napisao/la:

Ovo je bilo u mladjim danima...sad sam samo na janjetiniMATORI je napisao/la:salemprolic je napisao/la:mula je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Šef je tražio mrežu na pomoćnom da se treninzi ne mogu gledati...
mogu li ja doći da slušam, neću gledati tita miAjzea je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Šef je tražio mrežu na pomoćnom da se treninzi ne mogu gledati...![]()
![]()
![]()
![]()
Jesu, imas stream na ss.ba Sad ja upalio, koliko je rezultat?irfo je napisao/la:jesul poceli mladi protiv maribora?
ovaj ce nam i na utakmice zabraniti da dolazimoAjzea je napisao/la:FKZ1921 je napisao/la:Šef je tražio mrežu na pomoćnom da se treninzi ne mogu gledati...![]()
![]()
![]()
![]()
To drugo. Sigurno za koju god abdIzlija je napisao/la:Prvo nek navijači skontaju šta hoće. Hoće li da prate klub koji se takmiči i poredi sa Đerzelezom, Vratnikom, Pofalićkim i sličnim kantonalcima ili hoće klub koji se takmiči na evropskoj sceni sa Atletikom, Borusijom, Interom i sličnim klubovima. Ako hoće kantonalni nivo neka fino napišu pismo i pošalju u klub da se zna. Da se ljudi ne troše i bezveze ne ulažu svoje vrijeme koje će neko popi*ati i popljuvati.
Hadzijalagic je napisao/la:Na istoku su doveli na nulu dio od sjevera pa do mjesta gdje je bila lokomotiva.. Na ostatku nije do kraja poravnato.. Zna li neko zasto?
Kod mene stream ne moze da mrdne, je li kod tebe sve dobro ide?Hadzijalagic je napisao/la:1:0 za maribor
Kod mene odlican 4kLeon_Professional je napisao/la:Kod mene stream ne moze da mrdne, je li kod tebe sve dobro ide?Hadzijalagic je napisao/la:1:0 za maribor
Ma bjezi tamoHadzijalagic je napisao/la:Kod mene odlican 4kLeon_Professional je napisao/la:Kod mene stream ne moze da mrdne, je li kod tebe sve dobro ide?Hadzijalagic je napisao/la:1:0 za mariborNa stadionu sam
Ma radice se citava donja etaza.. Ovo sto su otkopali vjerovatno je dovoljno da se pocne raditi pa ce posle kopati ostatak.. Ovako bi bila tribina do centra..dell21 je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:Na istoku su doveli na nulu dio od sjevera pa do mjesta gdje je bila lokomotiva.. Na ostatku nije do kraja poravnato.. Zna li neko zasto?
Vjerovatno će se taj dio i raditi u ovoj prvoj fazi.
Kad bi im znao imena mogao bi i dati ocjenuforum1312 je napisao/la:De nek nam neko napise , ovaj stream ne radi nikako. Detalje ako moze iz prvog poluvremena , ko se pokazao a ko ne .. LP
Aha , Hvala! Nema veze bitan je ukupan dojam , mozda si po brojevima vidio jer sam ja poceo gledati i taman se uzivio i prekinulo.. Hvala na informacijamaHadzijalagic je napisao/la:Kad bi im znao imena mogao bi i dati ocjenuforum1312 je napisao/la:De nek nam neko napise , ovaj stream ne radi nikako. Detalje ako moze iz prvog poluvremena , ko se pokazao a ko ne .. LPMi ko napadali a Maribor se ko branio.. Ponisten nam je gol zbog malog ofsajda i imali smo jos jednu sansu.. Bolji smo ali nije neka utakmica. Maribor dao gol posle nase greske.. Petljali smo u 16..