Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?
Kad dolazi Španac?
Ma jok, uprava ga dovela pa će ga Kostić na treningu pitati koju poziciju igra.AsharaK je napisao/la:Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?
Kad dolazi Španac?
AsharaK je napisao/la:Uredu, nije ga Kostić tražio, naša uprava je htjela igrača koji, kako kažete, je rezerva u Radniku. Možda je Violina bio u pravu kad je rekao da ova uprava Želji želi sve najgore?
Kad dolazi Španac?
Iskreno nisu se puno zadržali na pomoćnom terenu, obavili su tu neke vježbe, malo rad sa loptom i onda su se prebacili na glavni koliko sam vidio trčali su oko terena u grupama. Vidjećemo ga u narednim danima, onako na prvu prespreman jeAsharaK je napisao/la:Jel ko gledao trening, kakav je amigo?
čuj prespreman, ma to on nama da zamaže oči. e moja upravo, dovela si rezervnog igrača Brisbanea i igrača koji je jedva odigrao par utakmica u Sevilji. On da je šta valjao, potpisao bi onaj predugovor sa Real Madridom. Odlazite!Hurmasica je napisao/la:Iskreno nisu se puno zadržali na pomoćnom terenu, obavili su tu neke vježbe, malo rad sa loptom i onda su se prebacili na glavni koliko sam vidio trčali su oko terena u grupama. Vidjećemo ga u narednim danima, onako na prvu prespreman jeAsharaK je napisao/la:Jel ko gledao trening, kakav je amigo?
I ja evo citam komentare i ibretim se. Klasicni pitarluk...jos evo moderator sebi postavlja pitanje jel violina upravu? E tuge AllahuEdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
Zar ti nisi izgino?EdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
Pričao je sa Kostićem, Stanom i Đermanovićem, pretpostavljam da znaElegant je napisao/la:Španac zvat cemo ga "Javi" ce sigurno da se zalaze, jer njemu je ovo prilika da ozivi karijeru isto kao i Stevanovic, tako da njega dobro racunajte.
Samo da se uklopi u mentalitet i zivot ovdje, vjerovatno prica engleski pa nece biti problema.
Ma ko i neki moderator!fk1921 je napisao/la:I ja evo citam komentare i ibretim se. Klasicni pitarluk...jos evo moderator sebi postavlja pitanje jel violina upravu? E tuge AllahuEdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
Jesamstorm_raider je napisao/la:Ma ko i neki moderator!fk1921 je napisao/la:I ja evo citam komentare i ibretim se. Klasicni pitarluk...jos evo moderator sebi postavlja pitanje jel violina upravu? E tuge AllahuEdisMulalic je napisao/la:Momak jos ni stigao nije u Sarajevo, vi ste ga vec otpisali i posrali. Klasicni pitarluk. Uvijek smo najbolje i prolazili sa ovakvim, da kazem manje poznatim igracima. Pustite momka nek nesto odigra, da ga vidimo, pa sudite onda. Sigurno je malo jeftiniji, a šlifa ima. Vrijedi probati
Nije moguce da si se upecao na to...![]()
http://www.transfermarkt.com/panagiotis ... ler/132730storm_raider je napisao/la:"Cekajuci Grka"