Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ublehas
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jun 13, 2016 9:08 pm

storm_raider je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Hajde da ne pretjeramo s tim impresijama sa prvih treninga...Odvadite malo! Realno je da ocekujemo neka poboljsanja u trenaznom procesu,u odnosima,u redu i disciplini,pravilnom vrednovanju rada i kvaliteta igraca...Ali da bas ocekujemo neku revoluciju,ne vidim da je to realno.
Eh sad,i neko realno poboljsanje bi trebalo biti dovoljno da budemo prilicno ozbiljniji nego prosle sezone. A ako u spanjolcu,Husicu,Radinovicu,Secerovicu i Pozderu stvarno imamo pojacanja,mozda budemo i ozbiljan kandidat za sam vrh tabele.
Uvijek odmjeren, uvijek oprezan. Neka, treba to balkanskoj ludoj glavi. :palacgore:
Ja bi prije rekao uvijek realan. :palacgore:

Mi smo (mislim na sve Bosance) šampioni da brzo poletimo, a još brže padnemo. Ako se nedo Bog potrefe neki loši rezultati 90% raje će jebati i Kostića i njegove moderne metode treninga...

exbabilon
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:10 pm

FKZ1921 je napisao/la:Hajde da ne pretjeramo s tim impresijama sa prvih treninga...Odvadite malo! Realno je da ocekujemo neka poboljsanja u trenaznom procesu,u odnosima,u redu i disciplini,pravilnom vrednovanju rada i kvaliteta igraca...Ali da bas ocekujemo neku revoluciju,ne vidim da je to realno.
Eh sad,i neko realno poboljsanje bi trebalo biti dovoljno da budemo prilicno ozbiljniji nego prosle sezone. A ako u spanjolcu,Husicu,Radinovicu,Secerovicu i Pozderu stvarno imamo pojacanja,mozda budemo i ozbiljan kandidat za sam vrh tabele.
A pusti i ti nekad ljude da pisu i komentarisu, da se obraduju, niko nije napisao koliko vidim da smo plasticnim zivim zidom dosli nadomak trenaznom procesu kakav je u najvecim svjetskim klubovima, ljudima je drago sto se koliko toliko ulozilo u nesto sto smo do sada gledali samo na tv-u, valjda raji dozlogrdilo da samo vracamo dugove nekih raniji garnitura. Uzivaju u radovima na stadionu, uzivaju u ovim nekim sitnim buumovima, dres, itd. Ne znam zasto uvijek ti imas potrebu da spustas loptu i eto svima otvaras oci kako ovo nije revolucija. Nije, ali je pomak. Meni dosta.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:11 pm

ublehas je napisao/la: Ja bi prije rekao uvijek realan. :palacgore:

Mi smo (mislim na sve Bosance) šampioni da brzo poletimo, a još brže padnemo. Ako se nedo Bog potrefe neki loši rezultati 90% raje će jebati i Kostića i njegove moderne metode treninga...
k'o što su za plišeka govorili nastavnik fizičkog...
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:18 pm

exbabilon je napisao/la:
A pusti i ti nekad ljude da pisu i komentarisu, da se obraduju, niko nije napisao koliko vidim da smo plasticnim zivim zidom dosli nadomak trenaznom procesu kakav je u najvecim svjetskim klubovima, ljudima je drago sto se koliko toliko ulozilo u nesto sto smo do sada gledali samo na tv-u, valjda raji dozlogrdilo da samo vracamo dugove nekih raniji garnitura. Uzivaju u radovima na stadionu, uzivaju u ovim nekim sitnim buumovima, dres, itd. Ne znam zasto uvijek ti imas potrebu da spustas loptu i eto svima otvaras oci kako ovo nije revolucija. Nije, ali je pomak. Meni dosta.
Nista lose rekao nije, stavise, u pravu je u potpunosti. Realan i odmjeren, druga je stvar sto se mi vinemo u nebesa za svaku pozitivnu stvar, bilo kakav vid napretka.. Mislim, definitivno je da je ogroman pomak u odnosu na nesto sto smo imali priliku ranije vidjeti, ali dzaba sve moderne metode treninga ukoliko to ne bude profunkcionisalo na terenu. Raduje, i veca je mogucnost da se to odrazi na teren, ali kao sto kolega rekao, ne letimo.. Uostalom, hvala Bogu pa imamo nekog ko ce nas argumentima spustiti na zemlju, poletim i ja s vremena na vrijeme a ne bi trebao.

ChWilla
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:22 pm

modernizacija rada nema alternativu. kako van terena, još i više na terenu. čim izađemo odavde vidi se koliko je sve to kako se radi kod nas neadekvatno. možda ne uspije odmah, možda ne uspije nikako sa ovim ljudima, to niko ne može znati. ali se mora početi raditi kako se radi vani.
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:26 pm

ChWilla je napisao/la:modernizacija rada nema alternativu. kako van terena, još i više na terenu. čim izađemo odavde vidi se koliko je sve to kako se radi kod nas neadekvatno. možda ne uspije odmah, možda ne uspije nikako sa ovim ljudima, to niko ne može znati. ali se mora početi raditi kako se radi vani.
Ma to bez daljnjeg. Moramo sav **** usmjeriti na one vrhunske europske klubove i iskopirati apsolutno svaki potez, ili bar improvizovati ono sto oni rade. Resurse maksimalno iskoristiti..

Blueworld21
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:27 pm

A gdje se nećeš zaletit kad je do juče hidic kao kondicioni trener neke vježbe fudbalske pokazivao i nadgledao... Niko nije rekao da ćemo sa ovim biti prvaci svemira, ne naprotiv puno je posla ispred, drugi način takmičenja i svašta nešto, ali da su se konačno stekli uslovi za napredak makar u trenaznom procesu to moramo priznati...

exbabilon
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:28 pm

@ajzea
Ne kazem ja uopce da on nije upravu, ali ne vidim vala ni potrebu da se spusta lopta jer nisam vidio ni to da je neko aman poletio. Raji je drago, komentarisu, pricaju, niko od ovog nije napravio svjetsko cudo pa da se moramo spustiti na zemlju. Ako i trebamo mozda, indikativno je da uvijek isti frajer otvara oci i spusta na zemlju, jedno vrijeme sam svoje misljenje znao modifikovat kada on napise da nesto nije bas tako sjajno, ali malo pocinje umarati kada uvijek isti frajer spusta na zemlju, sta god da se desi... Zna znanje, kvalitetno pise, ali eto...moje misljenje.

LARSSON
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:30 pm

Treba se sloziti i sa jednim i sa drugim, ne vidim da je iko najavio pišanje po ligi radi čunjeva, plasticnog zida, suplemenata i slicno. Nego da se vidi da se radi u odnosu na prije i poboljsanja.

Veteran1965
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:38 pm

Sve danas viđeno je dimenzija više u odnosu na sve predhodne godine, bar što se početka priprema tiče. Izgleda to dosta profesionalno,svi angažovani, kako igrači tako i struka. A čini mi se da je velika većina igrača ponovo od slova "A" krenula, pa dosta toga ne kontaju. Treneri uvijek tu uz igrače, da pojasne, pomognu, ali i zagalame. Puno igrača, a falila su još četvorica. Žao mi što će jedna tekma( protiv Olimpika) biti reper za pojedine momke da li će ostati ili ići...premalo i trebaće mnogo sreće...možda i propustimo nekoga u toj velikoj gužvi...Ja sam možda očekivao i nešto više raje jutros, ali jbg valjda radni dan, radi većina.
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Samo 5% i ni stolice više!!!!

iggy2377

pon jun 13, 2016 9:42 pm

iggy2377 je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Bio sam i jutros i maloprije na treningu. Ovo je neka nova dimenzija izgleda kluba, treninga i konačno profesionalizma. Najbitnije je da igrači shvate da sa ovakvim načinom treniranja mogu da napreduju i nesto novo nauče jer se danas vidilo da neke vježbe prvi put vide a pogotovo ovi naši koji su prošli omladinski pogon. I Kosta i Lesnik dovoljno autoritetni, studiozni i bas sam pozitivno iznenadjen. Uglavnom gledajući onu novu opremu za trening drugačiji vid treninga i zahtjeve za nabavku iste i suplementa dobro smo mi ikad ikome u Evropi i GO dali a kamol dobili... Bit će ovo beton
Drug ovo je 15 dimenzija jutros trening i popodne nasi kao da su prvi put vidjeli loptu nemogu da vjerujem hajd ovi nasi iz bih vec ovi sto su vani bili.Meni ovo izgleda kao da djete od godinu dana ucis da hoda. A ovo je milina gledati trening jos kad pofataju nasi i naravno prihvate bit ce ovo extra.
Sto ce reci da su i oni dosadasnji nekakvi rezultati, od Newcasle-a, do Serifa bili na cisti talenat, inspiraciju ili inat. Tek sada se moze vidjeti, kako se radi u prosjecnom europskom klubu, a sudeci po svemu - tek cemo vidjeti.
Iskreno bilo je i smjesnih situacija ali nisam bas zelio puno da komentarisem jer sam bio u drustvu Stavanovica i Zebe ali eto nadat se da ce brzo pohvata

iggy2377

pon jun 13, 2016 9:46 pm

Drug vjerovatno si bio na treningu i vidio si koliki je nasima trebalo da pofataju ali vjeruj mi ovo prikazano od Kostica i pomocnika je petnesta dimenzija za nase igrace

iggy2377

pon jun 13, 2016 9:52 pm

LARS1921 je napisao/la:Treba se sloziti i sa jednim i sa drugim, ne vidim da je iko najavio pišanje po ligi radi čunjeva, plasticnog zida, suplemenata i slicno. Nego da se vidi da se radi u odnosu na prije i poboljsanja.
Upravo tako niko nije spomenuo titulu itd vec se samo prica o novinama u trenaznom procesu za jebeni plasticni zid je trebalo 20 godina i da ga naruci slovenac tj da kaze i napise spisak opreme sto mu treba

Plavi orkestar
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:55 pm

Ima ona izreka okolo gladac a unutra jadac.U slucaju našeg stadiona ta izreka ide kontra,okolo jadac a unutra gladac.Bio danas i sve vidjeo.Puši se iz buregdzinice kao da gume lozi,onaj dio što je izbacio pokriven nekakvom bjelom folijom a po njoj zakovane nekakve letve...i skoro tako svi poslovni prostori.Strancu prvi susret sa našim stadionom izgleda zastrašujuce.Uprava mora dio svojih snaga usmjeriti u rješavanje onog ciganluka ispred stadiona.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

gavran
Kontakt:

pon jun 13, 2016 9:57 pm

Dolazi golman,Kinez :kafa: ,Jahic,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Format
Kontakt:

pon jun 13, 2016 10:00 pm

Cuj Kinez golman il je golman pa Kinez

Plava Porodica
Kontakt:

pon jun 13, 2016 10:01 pm

Vala ja ono što sam jutros vidio,dodavanja brza i tečna na dva dodira oko 4 čunja,gubili se ko da se prvi put susreću s lopotom. :mrgreen:
Galamio ih dobrano Kostić.
Vrijeme je bilo da popravimo uslove treniranja,a kako će se to izraziti na igrače,koliko će biti uspješno,to ćemo vidjeti kroz sezonu.
Ali svaka novina kopirana od ozbiljnijih klubova,je lijepa stvar, čisto da se malo odmaknemo od naše realnosti i našeg mentaliteta što se tiče sporta.
I ne vidim potrebu da se oko ovoga vodi neka rasprava,a dosta lijepih stvari se dešava, i konkretnije su za analizu nas laika, a ovo navedeno ranije je ''problem'' stručnog štaba i fudbalera.

P.s. kinez lijevo krilo..ne bi bilo loše,brzi su..
Jahić??
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

storm_raider
Kontakt:

pon jun 13, 2016 10:06 pm

ublehas je napisao/la:
Uvijek odmjeren, uvijek oprezan. Neka, treba to balkanskoj ludoj glavi. :palacgore:
Ja bi prije rekao uvijek realan. :palacgore:
Nazovi to kako hoces, treba i toga. Spustiti loptu na zemlju i korak po korak.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

pon jun 13, 2016 10:08 pm

[video]https://www.youtube.com/watch?v=fmaIuTz8h2A[/video]
odobrio storm, da se ne ljute sa 1921 stavio sam u desc dole :D

1921.ba
Kontakt:

pon jun 13, 2016 10:10 pm

Plava Porodica je napisao/la:E čuj uprava nam se hvatala za glavu radi 30 milja za opremu, pa bolje da su Vukomanoviću kancelariju napravili :lol:
Pa i imaće Kostić kancelariju :palacgore:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava