Ja o tom Jovičiću trubim več odavno. Kaže njegov čača da je navijač Želje od malih nogu. Zovite malca.... i sa Kemom imamo stopere budučnostiOmar500 je napisao/la:I to atomskacikazubo je napisao/la:Jel neka bomba ili fakat ?south side je napisao/la:Izgleda Subić blizu poptpisa.![]()
Sta ovaj Jovicic uradi, to nije humano hahaha
Bogicevic je katastrofalno spor...hajde sto je spor, al kad pocne one nekakve duge dijagonale izmisljati.exbabilon je napisao/la:Mi mozemo i moramo bolje od toga da nam Hodza i Bogi budu 2. i 3. izbor na stoperu, nebitno u kojem redosljedu. Solidni stoperi za nase lige i nista vise. Gledati godine tu nije kljucno, obojica su poprilicno spori, a iako je mladji Hodzurda, ni njega ko ni Bogija nikad nikom ne mozemo prodati. Tako da mislim da je jedan od njih visak, pa koji god, a Aco iako nije imao bas sjajne zadnje utakmice, znamo koliko moze i on ce doci na svoje kad tad. Tu je i Kemo i krajnje je vrijeme da on pocne dobijati minute. Znaci top stoper, Aco, Kemo i jedan od ove dvojice, koji ce pristati da bude 4. izbor koji ulijece u slucaju nuzde. Hodza to nece, a za bolje od toga nije..
Eto vidiš ko da sam znao. DObar je mali fakat. NIje džaba i u mladoj mada znamo kako se tamo zna upasti, ali ono što je igrao bio je odličan. Treba reći ovom KOstiću da ga pogleda. Jedan iskusni, jedan mladi stoper i to je to.Model1964 je napisao/la:Ja o tom Jovičiću trubim več odavno. Kaže njegov čača da je navijač Želje od malih nogu. Zovite malca.... i sa Kemom imamo stopere budučnostiOmar500 je napisao/la:I to atomskacikazubo je napisao/la: Jel neka bomba ili fakat ?![]()
Treba nafatati ove djece po Bosni makar mi skupljali za plateponosannavas je napisao/la:Eto vidiš ko da sam znao. DObar je mali fakat. NIje džaba i u mladoj mada znamo kako se tamo zna upasti, ali ono što je igrao bio je odličan. Treba reći ovom KOstiću da ga pogleda. Jedan iskusni, jedan mladi stoper i to je to.Model1964 je napisao/la:Ja o tom Jovičiću trubim več odavno. Kaže njegov čača da je navijač Želje od malih nogu. Zovite malca.... i sa Kemom imamo stopere budučnostiOmar500 je napisao/la: I to atomska![]()
ponosannavas je napisao/la:Ma moramo imati nekoliko mladih pored ovih naših iz omladinskog pogona koje ćemo dovesti i kojima ćemo dati šansu. To mora procijeniti neko kompetentan. REcimo ovaj Jovičić, MIćo, pa onaj Jakupović isto iz RUdara, Redžić i Fedor (šta bi sa njim na kraju), Bureković, Popović, Trkulja golman, Livančić iz VIteza, ZEc i Jašarević iz Travnika, PEco iz Veleža i onaj neki mali ALikadić ili sl.
Kažem opet nisam stručnjak ali od ovih koje sam geldao onako i naprvu mi djeluju dobro moraju biti dva ili tri za koja stručnjaci mogu reći da bi mogla biti top. Da ne spominjem da ima i mlađih u juniorima ovih nekih lošijih ekipa. Uvijek se nađe jedan.
EDIT: Eno onaj neki Abdurahma Beširović. Izgleda brat odo onog DIne ili šta već najbolji strijelac juniorske lige. Nije bezveze najbolji strijelac a još ako uzmemo da mu nije neka ekipa u kojoj igra mogao bi biti vrh
koliko kocki mi imamoKrajPrice je napisao/la:Ljudi jos jedna kocka je bacena
Karaš ti nas baskaKrajPrice je napisao/la:Ljudi jos jedna kocka je bacena
Mogle bi se ovdje bombe poceti bacatiKrajPrice je napisao/la:Ljudi jos jedna kocka je bacena
Nemoj se sikirati po tom pitanju, Memisevic je puno mladi i brzi, dostojno će ga zamjeniti aBdboju dao si nebu... je napisao/la:Bogicevic je katastrofalno spor...hajde sto je spor, al kad pocne one nekakve duge dijagonale izmisljati.exbabilon je napisao/la:Mi mozemo i moramo bolje od toga da nam Hodza i Bogi budu 2. i 3. izbor na stoperu, nebitno u kojem redosljedu. Solidni stoperi za nase lige i nista vise. Gledati godine tu nije kljucno, obojica su poprilicno spori, a iako je mladji Hodzurda, ni njega ko ni Bogija nikad nikom ne mozemo prodati. Tako da mislim da je jedan od njih visak, pa koji god, a Aco iako nije imao bas sjajne zadnje utakmice, znamo koliko moze i on ce doci na svoje kad tad. Tu je i Kemo i krajnje je vrijeme da on pocne dobijati minute. Znaci top stoper, Aco, Kemo i jedan od ove dvojice, koji ce pristati da bude 4. izbor koji ulijece u slucaju nuzde. Hodza to nece, a za bolje od toga nije..
Vjerujem da kod M.K. taj nacin igre nece proci.