nneećććee mmemmišševič kod konna, otttaacc reeekaaooo ode u europuuudiego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
Don Juan je tu,budi miran ! Da hoce poceti sezona,sve ce lakse biti !!LARS1921 je napisao/la:nneećććee mmemmišševič kod konna, otttaacc reeekaaooo ode u europuuudiego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
Memisevic je izjavio da mu je drag Zeljo ali da ostaje u Radniku.diego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
e neka si im rekao mene oni uopste ne interesuju ove godine samo da istok naprave ja sam prezadovoljanSWRA_1921 je napisao/la:Kakva ba crna pojacanja, Saric, Ahmetovic, Balić i Hodzic... Realno prosjek igraci i ni jedan od njih trenutno kod nas ne bi imao mjesta.
Navodno ce Memisevic raskinuti ugovor i preci kod njih,moze biti ovo sto FKZ1921 kaze da imaju neki tal,oni su bar poznati po tome !!Leon_Professional je napisao/la:Memisevic je izjavio da mu je drag Zeljo ali da ostaje u Radniku.diego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
Ne znam sta se desava sa Slobodom, ali Ordagic i Veselinovic su pravi igraci, mada prica se da ce Ordagic sljedece godine u Sarajevo, a mi strasno popunjeni na tom mjestu.
Mogu reci da je fina politika kod kona, samo sto ce oni imati remont ekipe i valja to uigrati a i trener im je los. Mada zahajcali su se postenski sa pojacanjima, bit ce zanimljivo sljedece sezone.
Ocekujem ja i od nas jos pojacanja jer napisase neki dan "tek smo poceli".
Sretno Kosticu, tezak posao je pred tobom
Kad smo kod tog vrapca u ruci...situacija sa Cimirotom...kad je prelazio na Kosevo, uz neko sitno obestecenje dogovoreno 50% od iduceg transfera...poslije bukvalno par mjeseci jave se ovi iz Leotara kazu hitno nam trebaju pare i za 30.000 maraka prodaju svoja prava na tih 50%...za godinu i nesto su se hvatali za glavu.FKZ1921 je napisao/la:Jos nije realno da neko u nasoj ligi kupi igraca koji je pod ugovorom...A Memisevic jeste pod ugovorom. Predpostavljam da je taj igrac tezak cca 150000-180000 eura. Tesko ce to ko platiti. Moze se odigrati varijanta da se klubovi tale prilikom naredne prodaje,ali i za to moraju postojati odredjeni preduvjeti. Nasi klubovi su uglavnom u situaciji da im pare trebaju odmah...A i skloni smo filozofiji:bolje vrabac u ruci...
Ma ako je tako treba ga pustiti ! Mozemo li znati kolko nude za njega?neko je napisao da su to male pare !!baxuz87 je napisao/la:Memija ima problem u glavi. Dečko je potpuno psihički pao. Pokušalo se radit s njim, ali..
Ni široki ne vidim u konkurencijidiego1921 je napisao/la:-
VALA BAS. Ako ga je Karic mogao motivisat, onda mogu i jaChWilla je napisao/la:ko je pokušao kad sad dolazi potpuno nova struka? vidjeli smo gdje su prispjeli i sa ostalima, motivisan i spreman je bio onaj kome je zadnji voz i ko je zbog toga sam sebe spremio i motivisao...