Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

diego1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 6:01 pm

Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:04 pm

diego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
nneećććee mmemmišševič kod konna, otttaacc reeekaaooo ode u europuuu

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:05 pm

I oni ce svu krivicu prebaciti na opcinu Tuzla, Kanton i slicno. Meni bi bilo drago kada bi smo mi doveli Kostica njhovog.
P.S. svidja mi se ovo zatisje pred buru :ganja:

diego1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:06 pm

LARS1921 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Uzeti Veselinovica i Kostica ostali nam ne trebaju ! Navodno Memisevic ide kod kona,zna li neko nesto o tome ?
nneećććee mmemmišševič kod konna, otttaacc reeekaaooo ode u europuuu
Don Juan je tu,budi miran ! Da hoce poceti sezona,sve ce lakse biti !! :zeljeznicar1:

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:11 pm

Jos nije realno da neko u nasoj ligi kupi igraca koji je pod ugovorom...A Memisevic jeste pod ugovorom. Predpostavljam da je taj igrac tezak cca 150000-180000 eura. Tesko ce to ko platiti. Moze se odigrati varijanta da se klubovi tale prilikom naredne prodaje,ali i za to moraju postojati odredjeni preduvjeti. Nasi klubovi su uglavnom u situaciji da im pare trebaju odmah...A i skloni smo filozofiji:bolje vrabac u ruci...

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:12 pm

Memisevic je izjavio da mu je drag Zeljo ali da ostaje u Radniku.
Ne znam sta se desava sa Slobodom, ali Ordagic i Veselinovic su pravi igraci, mada prica se da ce Ordagic sljedece godine u Sarajevo, a mi strasno popunjeni na tom mjestu.
Mogu reci da je fina politika kod kona, samo sto ce oni imati remont ekipe i valja to uigrati a i trener im je los. Mada zahajcali su se postenski sa pojacanjima, bit ce zanimljivo sljedece sezone.

Ocekujem ja i od nas jos pojacanja jer napisase neki dan "tek smo poceli".
Sretno Kosticu, tezak posao je pred tobom :zeljeznicar1:

SWRA_1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:16 pm

Kakva ba crna pojacanja, Saric, Ahmetovic, Balić i Hodzic... Realno prosjek igraci i ni jedan od njih trenutno kod nas ne bi imao mjesta.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:16 pm

Memija ako ima imalo soli u glavi vrijeme provedeno igrajući i trenirajući poziciju lijevog krila može super iskoristiti kada se vrati na poziciju desnog beka. Ja sam vidio da se trudio i da je pokazao volju za igranjem ali i da nije za krilne pozicije, pogotovo lijeve jer desnu može pokrivati solidno, ne baš najbolje ali solidno što nije problem jer je jako dobar na bekovskoj poziciji i nje bi se trebao držati u ovoj sezoni ako misli o svojoj karijeri jer je u godinama kada bi morao da pokaže kvalitet, ili ga ima ili nema. Ja da imam imalo uticaja na njegovu karijeru ja bih mu savjetovao još sezonu i pol u Želji, tako da ostane poslije sezone da odigra evropske utakmice i tu baci malo svjetla na svoje igračko umjeće. Ekipa u Želji bi trebala biti kompaktna i stabilna, treninzi bi trebali biti bolji i jači, uslovi rada su iz dana u dan sve bolji i on u Želji može još puno napredovati i kao takav onda otići u neki bolji klub u kojem bi imao daleko bolje uslove i primanja. Ja bih mu savjetovao da mu je bolje da sada radi još više na sebi i da preskoči prvu ponudu i proba da se izbori za pažnju daleko jačih klubova.
イビチャ・オシム

Choks
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:18 pm

Juče sam čitao intervju sa Memiševićem u sportu . Rekao je da ne favozira niti jedan drugi klub , ali da mu je Željo draži od malenih . Još je rekao da će vjerovatno igrati evropske utakmice , a onda ko zna sve je moguće .

CARSONIO
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:18 pm

SWRA_1921 je napisao/la:Kakva ba crna pojacanja, Saric, Ahmetovic, Balić i Hodzic... Realno prosjek igraci i ni jedan od njih trenutno kod nas ne bi imao mjesta.
e neka si im rekao mene oni uopste ne interesuju ove godine samo da istok naprave ja sam prezadovoljan :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

diego1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:19 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Memisevic je izjavio da mu je drag Zeljo ali da ostaje u Radniku.
Ne znam sta se desava sa Slobodom, ali Ordagic i Veselinovic su pravi igraci, mada prica se da ce Ordagic sljedece godine u Sarajevo, a mi strasno popunjeni na tom mjestu.
Mogu reci da je fina politika kod kona, samo sto ce oni imati remont ekipe i valja to uigrati a i trener im je los. Mada zahajcali su se postenski sa pojacanjima, bit ce zanimljivo sljedece sezone.

Ocekujem ja i od nas jos pojacanja jer napisase neki dan "tek smo poceli".
Sretno Kosticu, tezak posao je pred tobom :zeljeznicar1:
Navodno ce Memisevic raskinuti ugovor i preci kod njih,moze biti ovo sto FKZ1921 kaze da imaju neki tal,oni su bar poznati po tome !! :mrgreen:
Neko nedavno napisa da je Hadzija rekao tek smo poceli,nadam se da ce tako biti ! Ordagic je Husarin igrac,pisalo se nekad davno da nasi nece s njim da imaju posla,haj znaj sta je istina ! Uglavnom bice interesantna sezona,4 dosta jake ekipe.Mislim da Sloboda i Radnik nece vise biti ozbiljni kandidati za evropu,al eto bolje da sacekamo,kod nas pravila ne vaze ! :ganja:

salemprolic
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:20 pm

FKZ1921 je napisao/la:Jos nije realno da neko u nasoj ligi kupi igraca koji je pod ugovorom...A Memisevic jeste pod ugovorom. Predpostavljam da je taj igrac tezak cca 150000-180000 eura. Tesko ce to ko platiti. Moze se odigrati varijanta da se klubovi tale prilikom naredne prodaje,ali i za to moraju postojati odredjeni preduvjeti. Nasi klubovi su uglavnom u situaciji da im pare trebaju odmah...A i skloni smo filozofiji:bolje vrabac u ruci...
Kad smo kod tog vrapca u ruci...situacija sa Cimirotom...kad je prelazio na Kosevo, uz neko sitno obestecenje dogovoreno 50% od iduceg transfera...poslije bukvalno par mjeseci jave se ovi iz Leotara kazu hitno nam trebaju pare i za 30.000 maraka prodaju svoja prava na tih 50%...za godinu i nesto su se hvatali za glavu.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

Lampard
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:21 pm

Ma meni samo nije jasno šta ljudi imaju protiv Zahirovica, odigrao je odličnu polusezonu za igrača koji nije prošao pripreme. Razbijao je sredinu i pokrivao pola odbrane, ne može niko nadoknadit Bogičevićeve izlete u napad. Za to sigurno nije kriv, sve sam tekme pogledao i realno najbolje je izgledao za svoju poziciju. Helem cudan smo mi mentalitet, a njegova pozicija je malo nezahvalna s obzirom da te raja pljuje šta god da uradiš tj. strašno odigras odbranu kazže raja nisi napad i obrnuto. Kako god Zahirovica zadržat treba kako god znamo.

baxuz87
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:22 pm

Memija ima problem u glavi. Dečko je potpuno psihički pao. Pokušalo se radit s njim, ali..
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

diego1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:25 pm

baxuz87 je napisao/la:Memija ima problem u glavi. Dečko je potpuno psihički pao. Pokušalo se radit s njim, ali..
Ma ako je tako treba ga pustiti ! Mozemo li znati kolko nude za njega?neko je napisao da su to male pare !!

Simply Blue
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:27 pm

Do sad smo doveli ako se ne varam 5 igrača i čim kone dovedu nekog odmah daj i nama šta. Što će nam Ordagić kad smo već tu puni ko šibica, neka ljudi dovedu ono što nam stvarno fali(a ne fali nam puno) i mirna Bosna.
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:28 pm

ko je pokušao kad sad dolazi potpuno nova struka? vidjeli smo gdje su prispjeli i sa ostalima, motivisan i spreman je bio onaj kome je zadnji voz i ko je zbog toga sam sebe spremio i motivisao...
gradi željo boli te *****

LARSSON
Kontakt:

diego1921 je napisao/la:-
Ni široki ne vidim u konkurenciji

fk1921

Ko ce docekat 22 juli, satra se...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 08, 2016 6:30 pm

ChWilla je napisao/la:ko je pokušao kad sad dolazi potpuno nova struka? vidjeli smo gdje su prispjeli i sa ostalima, motivisan i spreman je bio onaj kome je zadnji voz i ko je zbog toga sam sebe spremio i motivisao...
VALA BAS. Ako ga je Karic mogao motivisat, onda mogu i ja :ganja:
Edit : doduse mene zna 15 godina mozda bi to presudilo :DD:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u sri jun 08, 2016 6:32 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava