Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 4:50 pm

pile87 je napisao/la:Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
Memija ima Ugovor do 2019. godine. Mislim da je bio žrtva taktike i da će na desnom beku opet pokazati evropski kvalitet. Zašto? Zato što na desnom krilu imamo Bosketa, koji je u Grčkoj igrao poziciju desnog beka i ima naviku da se vraća nazad. Ranije se Memijin igrač na desnoj strani rijetko kada vraćao da pomogne odbrani, Mislim da Memiju ne treba prodavati jer ima sve predispozicije da postane ekstra igrač.

Imamo dosta zadnjih veznih igrača i nekoga bi se trebali riješiti. ja bih se najprije otarasio Zahe, jer me je on najviše razočarao. Valjda zato što je odigrao 1-2 dobre utakmice, a stigao je sa reputacijom najvećeg pojačanja i uz to ima vjerovatno jednu od većih, ako ne i najveću platu.

Na pozicijama prave desetke imamo Bekrića, Dadu i Žerića. Bekrić je odigrao toplo-hladno, dok je Dado bio cijelu polusezonu povrijeđen. Zbog imperativa rezultata, žera nije ni dobio pravu šansu. Na toj poziciji smo deficitarni i ako neko mora ići, onda sam za to da ode Zaha, a ne Tuce.

Na Zahinoj poziciji smo prebukirani.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:51 pm

Ne mogu reci da znam nesta posebno oko lopte...Ali to sto znam i kako ja vidim,Memija u svakom segmentu koji se kod igraca vrednuje,ima prednost nad Sinisom. Koliko god bi neko sad ponudio za Memiju(i nakon lose sezone),to je opet bar duplo vise nego ce neko ponuditi za Sinisu.

exbabilon
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:52 pm

Nek trener procjeni i izvaga. Ako misli da su Sinisa i Memija u 5 deka, onda prodat Memiju za tih par stotina hiljada eura i bar malo ublaziti neigranje Evrope. Rezerva Sinisi nek onda bude Stanic. Ja bih tu prodaju cak malo i isforsirao ako treba.

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:53 pm

pa dobro, njemu je 20 a ovom 27. sa 27 se ikakva odšteta dobije za igrača iz naše lige samo ako baš razvali i prekuca. ali slažem se i mimo toga da bi trebao imati prednost.
gradi željo boli te *****

iggy2377

sri jun 08, 2016 4:53 pm

FKZ1921 je napisao/la:Tema je zadnjih par dana dosla sebi...
Igracka krizaljka...Nikakvih ponuda nema ni za koga...osim opet nesta za Memiju.
Plan je ovakav...okupljanje 13.06.,radice se u Sarajevu do 18.06. U subotu,18.06. ce se igrati sa Olimpikom.Nakon toga selekcija. Dakle,sef ima 6 dana rada sa ekipom,plus utakmica,plus ovo sto su do sad pregledali i sto ce pregledati utakmica,da odluci koja 24 igraca plus tri golmana ce ciniti tim z a narednu sezonu.
Nakon utakmice sa Olimpikom,ide se ili na Igman(obici ce se teren)ili na Kupres...
Zavrsni dio priprema u Sloveniji.
Svaka ti cast na konkretnim info

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:55 pm

exbabilon je napisao/la:Nek trener procjeni i izvaga. Ako misli da su Sinisa i Memija u 5 deka, onda prodat Memiju za tih par stotina hiljada eura i bar malo ublaziti neigranje Evrope. Rezerva Sinisi nek onda bude Stanic. Ja bih tu prodaju cak malo i isforsirao ako treba.
ne znam, ja to kao i kolega vidim potpuno obratno. ne prodaje se kad je cijena pala. da je njemu 23,5, i ja bih isto rekao, ovako se ona sigurno može vratiti uz samo jednu dobru polusezonu.

exbabilon
Kontakt:

sri jun 08, 2016 4:58 pm

ChWilla je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Nek trener procjeni i izvaga. Ako misli da su Sinisa i Memija u 5 deka, onda prodat Memiju za tih par stotina hiljada eura i bar malo ublaziti neigranje Evrope. Rezerva Sinisi nek onda bude Stanic. Ja bih tu prodaju cak malo i isforsirao ako treba.
ne znam, ja to kao i kolega vidim potpuno obratno. ne prodaje se kad je cijena pala. da je njemu 23,5, i ja bih isto rekao, ovako se ona sigurno može vratiti uz samo jednu dobru polusezonu.
Moze se vratiti, bar s Memijom imamo taj luksuz da ga jos godinu mozemo cuvati i cekati povoljan trenutak, povoljniji nego sto je trenutno. Taj povoljniji trenutak ipak moze jedino doci ako on bude standardan na desnom beku, 25+ utakmica u toku sezone...ako trener ne misli da on zasluzuje da igra toliko, onda ga bolje prodati za koliko bilo nego vuc ga po klupi ili jos gore gurati na lijevo krilo recimo.

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 08, 2016 4:59 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ne mogu reci da znam nesta posebno oko lopte...Ali to sto znam i kako ja vidim,Memija u svakom segmentu koji se kod igraca vrednuje,ima prednost nad Sinisom. Koliko god bi neko sad ponudio za Memiju(i nakon lose sezone),to je opet bar duplo vise nego ce neko ponuditi za Sinisu.
I sa ovim se mogu sloziti. I dobra je stvar sto svi imaju iste startne pozicije kod novog trenera. Po meni sigurno mjesto ima Kjosa, Koske, Miro i Lendra svi ostali je moraju zasluziti. Samo sto niko ne moze znati kako ce se ponasati Memija i hoce li na bolje ili na gore i to je razlog sto bi ga sad prodao jer velike su sanse da necemo nista uzeti ako ostane. Memija nema problem sa igrackim kvalitetama ima sa glavom a za godinu nece nik biti interesantan jer nece biti mlad po nekim mjerilima menadzera. Uostalom da ne letimo pred rudu sacekajme rasplet to je ipak samo moje misljenje.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u sri jun 08, 2016 4:59 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:01 pm

FKZ1921 je napisao/la:Ne mogu reci da znam nesta posebno oko lopte...Ali to sto znam i kako ja vidim,Memija u svakom segmentu koji se kod igraca vrednuje,ima prednost nad Sinisom. Koliko god bi neko sad ponudio za Memiju(i nakon lose sezone),to je opet bar duplo vise nego ce neko ponuditi za Sinisu.
Isti sam i isto vidimo ovu stvar oko Memije. Ja i dan danas mislim da će Memija dogurati možda i najdalje od svih ovih naših mladića. DO njega je.

FKZ1921
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:10 pm

Zahirovic nam je primjer da ne dizemo euforiju ni oko koga ko se u narednom periodu pojavi koa novi igrac u klubu. Pa makar to bio i sam Edin Dzeko(pa dobro,mozda bi Edin mogao biti izuzetak :DD: ). Koga god klub dovede,dobrodosao...Ali niko ne bi trebao dobiti bjanko naklon od navijaca. Naklon da,ali samo ko i kad ga zasluzi u nasem dresu,na terenu.
Ne ciljam ni na sta,mislim opcenito...Skloni smo oko anonimusa dici frku,nasjesti na neki gest,finu pricu i sl...Trebamo tu biti suzdrzaniji,realniji,umjereniji...

teteac8684
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:15 pm

FKZ1921 je napisao/la:Zahirovic nam je primjer da ne dizemo euforiju ni oko koga ko se u narednom periodu pojavi koa novi igrac u klubu. Pa makar to bio i sam Edin Dzeko(pa dobro,mozda bi Edin mogao biti izuzetak :DD: ). Koga god klub dovede,dobrodosao...Ali niko ne bi trebao dobiti bjanko naklon od navijaca. Naklon da,ali samo ko i kad ga zasluzi u nasem dresu,na terenu.
Ne ciljam ni na sta,mislim opcenito...Skloni smo oko anonimusa dici frku,nasjesti na neki gest,finu pricu i sl...Trebamo tu biti suzdrzaniji,realniji,umjereniji...
:palacgore:

exdomorocki
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:16 pm

Daj da rjesimo pitanje kondicionog trenera.Kad bi tu uboli vise bi se obradovao tom poslu nego oko igraca.
A cini mi se da ima tendencija ka tome.
> JA IMAM JEDNOG BOGA A NA KLUPI SINA NJEGOVOGA <

mirzza
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:25 pm

Pa što ga Sablja uguši na proljeće?
Da nije to radio, Memija bi digo kup u Japanu.

Elegant
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:31 pm

Ne bih ja Zahirovica i Memiju jos otpisao, vidjet cemo kako ce Kostic da ih postavi tokom priprema.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:46 pm

Elegant je napisao/la:Ne bih ja Zahirovica i Memiju jos otpisao, vidjet cemo kako ce Kostic da ih postavi tokom priprema.
malo ruzna rijec.. to ostalo stoji :DD:

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:55 pm

exbabilon je napisao/la: Moze se vratiti, bar s Memijom imamo taj luksuz da ga jos godinu mozemo cuvati i cekati povoljan trenutak, povoljniji nego sto je trenutno. Taj povoljniji trenutak ipak moze jedino doci ako on bude standardan na desnom beku, 25+ utakmica u toku sezone...ako trener ne misli da on zasluzuje da igra toliko, onda ga bolje prodati za koliko bilo nego vuc ga po klupi ili jos gore gurati na lijevo krilo recimo.
neće njega ni tad niko uzeti zbog onoga što će biti u tom trenutku, nego sa nadom da od njegovih fizičkih kvaliteta može napraviti još boljeg igrača. hajmo reći floskulu - pravog evropskog. da mu opet malo skoči cijena može biti dovoljna i jedna polusezona, jer je sad srozana, i ispod onoga kakva bi trebala biti uz dosad pokazane mane...

Kapiten
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:56 pm

Treba sjesti i popricati s Kerimom, vidjeti kako on razmislja. I ja mislim da bi on mogao eksplodirati u ovoj sezoni s Bosketom ispred sebe i da bi onda naredno ljeto bilo savrseno za njegov transfer.
To je rizik, naravno, kao i sve, ali mislim da bi nam se isplatilo ukoliko ta ponuda koju imamo sada nije bas jaka.

Dotakao bih se jos i konkurencije.
Ovo je, po meni, dobra stvar sto komsije uzese igrace Slobodi. To, realno, nisu neka pojacanja boli glava, a kada pogledas da ce im otici i Benko...to je za nas dobra stvar, svakako.
S druge strane Husrefov tim je dobrano oslabljen. Njemu je Saric bio veoma vazan igrac, kao i Kostic ( vjerovatno ce ih i on napustiti). Husref ih je znao dobro uklopiti i napravio dobar tim s njima. Da li ce to Hurtic moci ? hm. I Ahmetovic je tu, smetnuh...

@FKZ1921, hvala na informacijama :palacgore:
Jos 10 dana do Olimpika :mrgreen:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:57 pm

Kapiten je napisao/la:Treba sjesti i popricati s Kerimom, vidjeti kako on razmislja. I ja mislim da bi on mogao eksplodirati u ovoj sezoni s Bosketom ispred sebe i da bi onda naredno ljeto bilo savrseno za njegov transfer.
To je rizik, naravno, kao i sve, ali mislim da bi nam se isplatilo ukoliko ta ponuda koju imamo sada nije bas jaka.

Dotakao bih se jos i konkurencije.
Ovo je, po meni, dobra stvar sto komsije uzese igrace Slobodi. To, realno, nisu neka pojacanja boli glava, a kada pogledas da ce im otici i Benko...to je za nas dobra stvar, svakako.
S druge strane Husrefov tim je dobrano oslabljen. Njemu je Saric bio veoma vazan igrac, kao i Kostic ( vjerovatno ce ih i on napustiti). Husref ih je znao dobro uklopiti i napravio dobar tim s njima. Da li ce to Hurtic moci ? hm. I Ahmetovic je tu, smetnuh...

@FKZ1921, hvala na informacijama :palacgore:
Jos 10 dana do Olimpika :mrgreen:
**** to, eno njihovi pisu da im azmir ode sutra , treba uzet bilo šta

ChWilla
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:58 pm

ja mislim da je ovo 16. put da azmir "stvarno ovaj put" ide iz slobode u zadnjih godinu i po...

LARSSON
Kontakt:

sri jun 08, 2016 5:59 pm

mozda je covjeku doslo iz guza u vugla :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.

Prijava