Memija ima Ugovor do 2019. godine. Mislim da je bio žrtva taktike i da će na desnom beku opet pokazati evropski kvalitet. Zašto? Zato što na desnom krilu imamo Bosketa, koji je u Grčkoj igrao poziciju desnog beka i ima naviku da se vraća nazad. Ranije se Memijin igrač na desnoj strani rijetko kada vraćao da pomogne odbrani, Mislim da Memiju ne treba prodavati jer ima sve predispozicije da postane ekstra igrač.pile87 je napisao/la:Mi brzo zaboravljamo ja se sjecam kako je memija nakon evrope ispadao i kako je dobro odigrao u evropi. Stevanovic je doveden da Memija ne moze birati utakmice i po meni je u ovom trenutku bolji. Ako ce cekati da Memija pokaze jel raspolozen ili nije i ako prodaja zavisi od toga ja sam.za to da ga odmah prodamo. To sam i govotio na pocetku kada je Dinamo ponudio 200 000 eura ja bi ga dao bez razmisljanja.
Imamo dosta zadnjih veznih igrača i nekoga bi se trebali riješiti. ja bih se najprije otarasio Zahe, jer me je on najviše razočarao. Valjda zato što je odigrao 1-2 dobre utakmice, a stigao je sa reputacijom najvećeg pojačanja i uz to ima vjerovatno jednu od većih, ako ne i najveću platu.
Na pozicijama prave desetke imamo Bekrića, Dadu i Žerića. Bekrić je odigrao toplo-hladno, dok je Dado bio cijelu polusezonu povrijeđen. Zbog imperativa rezultata, žera nije ni dobio pravu šansu. Na toj poziciji smo deficitarni i ako neko mora ići, onda sam za to da ode Zaha, a ne Tuce.
Na Zahinoj poziciji smo prebukirani.