Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:53 pm

Neandertalac je napisao/la:
Bgmi jarane, ja za te dogovore ne znam, ono sto znam je da trenutno nezadovoljstvo igrackog kadra ovom ponudom ne sluti na dobro.
Koji su planovi u slucaju odbijanja pojedinih da ima se smanje zagarantovana primanja. Imaju ugovori, ne mozes preko toga, bar ne ako ne zelis da pita bude skuplja od tepsije.
konkretno znam da sa Bekricem postoji takav dogovor...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Euharistije
Kontakt:

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:53 pm

Imate par postova iznad, u kojem sam dao do znanja da vjerujem da pare nisu odmah dosle od UEFA-e za takmicenje, ali tu su pare od karata, rate od transfera i dr. prihodi, naravno uz sve ostale rashode i troskove

chile
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:54 pm

Jeste se u zadnje vrijeme pitarizovali...
Udjes na forum i imas osjecaj da si na njihovoj temi od prije godinu dvije.
Smirite malo dozivljaj, ok ima dosta omladine kojima je dosadno... otvorite novu temu za chat ili se nadjete na kafi pa udri.
Uglavnom od 50 postova se max 1-2 mogu vezati za temu i nesto procitati.
I ja zaspamah ali morao sam [WHITE SMILING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

nookey
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:56 pm

chile je napisao/la:Jeste se u zadnje vrijeme pitarizovali...
Udjes na forum i imas osjecaj da si na njihovoj temi od prije godinu dvije.
Smirite malo dozivljaj, ok ima dosta omladine kojima je dosadno... otvorite novu temu za chat ili se nadjete na kafi pa udri.
Uglavnom od 50 postova se max 1-2 mogu vezati za temu i nesto procitati.
I ja zaspamah ali morao sam [WHITE SMILING FACE]

Sent from my Plavo Sokocalo
a nema se brate šta pročitati dok se ne desi nešto novo, ovo je samo presipanje iz šupljeg u prazno i sve u krug...

Neandertalac

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:57 pm

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Bgmi jarane, ja za te dogovore ne znam, ono sto znam je da trenutno nezadovoljstvo igrackog kadra ovom ponudom ne sluti na dobro.
Koji su planovi u slucaju odbijanja pojedinih da ima se smanje zagarantovana primanja. Imaju ugovori, ne mozes preko toga, bar ne ako ne zelis da pita bude skuplja od tepsije.
konkretno znam da sa Bekricem postoji takav dogovor...
Hajde, da vidimo. 3,5 godine, na onu platu. Strasno. Daj Boze da si u pravu.
Sad je hvatanje za glavu sta sa njim.
Željeznicar za život cijeli!

DR.HOUSE
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:57 pm

Euharistije je napisao/la:Imate par postova iznad, u kojem sam dao do znanja da vjerujem da pare nisu odmah dosle od UEFA-e za takmicenje, ali tu su pare od karata, rate od transfera i dr. prihodi, naravno uz sve ostale rashode i troskove
PARE SU POSUDENE PRIJE SVEGA TOGA evo da fino mozes procitati da ne profulis i vracene su od te zarade sto ti spominjes
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

MATORI
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:08 pm

Euharistije, KB80, Mirso ili ko si već -
Nikad nisam prije osjetio tako brz i intenzivan smrad iz postavljenih pitanja kao
kod vas dvojice, trojice, oice...oice...

kb80
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:12 pm

MATORI je napisao/la:Euharistije, KB80, Mirso ili ko si već -
Nikad nisam prije osjetio tako brz i intenzivan smrad iz postavljenih pitanja kao
mene ne guraj tamo...
navedi smrad koji sam ostavio ...

Euharistije
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:16 pm

Mozete pisati i misliti sta hocete, ali ja u ovu upravu i ljude u klubu nemam niti mogu imati povjerenja, pocev od Siljka pa nadalje.
Ako cemo konkretno o Siljku, covjek je sve do poslije rata bio na nekoj funkciji u Sipad Komercu, gdje je 1997. klepio 50.000 DM i zbog toga imao i sudjenje, a u Quatru je dobio otkaz zbog maliverzacija sa nekim masinama za automehanicare, i kao takav je dosao u klub, ko garantuje da takve stvari ne radi ili nece raditi i kod nas?
Uostalom zasto je dobio poziv za sudjenje u slucaju ubistva rahmetli Mirze Rascica, to on nesto zna? nebi ga dzabe pozvali, i to ga je tuzilastvo pozvalo, i kada je dolazio svi u klubu znajuci ko je i sta je su bili protiv njegovog dolaska koliko se sjecam po pricama.

Sa druge strane prica o nekoj stabilizaciji kluba evo vec cetvrtu zaredom meni iskreno ne pije vode, para ima a ustvari se prikazuje kao da para nema, sada slijedi i snizavanje placa igracima, pojedinci prikazuju kao da se dva miliona maraka posudilo a ne pola miliona, pa je sve sto je doslo od para otislo je kao na vracanje dugova.

Ako cemo jos o nekim stvarima onda da napomenem da jedan Dinamo nabavi stolicu za 3.90 eura a Zeljo posto je Zeljo za 6.50 eura, iskreno se bojim da ce jos mnogo negativnih stvari izaci na vidjelo, pojedinci i sada sa izgradnjom stadiona ugradjuju sebe, postali smo ko komsije, na svaku negativnu vijest odmah reaguje zvanicna sa clankom i "pozitivnim" pricama da umiri navijace, i evo na kraju sada su i svi radovi na istoku stali, malo bager, malo kamion, slikaj za javnost i dosta :ne:

Hurmasica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:18 pm

slika
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ublehas
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:Ne odlucuje on, vec ga ta klauzula obavezuje da pregovore obavi prvo sa nasim klubom. Ukoliko ga uslovi novog ugovora ne zadovolje, ne mora prihvatiti potpis.
Ovo +1 je najveća glupost u istoriji ugovora. Šta znači obavezuje ga da pregovara? Ako neće da pregovara, niko ga ne može natjerati. Uvijek može tražiti 50.000 mjesečno i gotovo.

MATORI
Kontakt:

MATORI je napisao/la:Euharistije, KB80, Mirso ili ko si već -

Evo ponavljam opet - samo ti nastavi...

Ajzea
Kontakt:

Dokazi to sto si napisao o Siljku. Dalje nisam ni citao, to kada mi dokazes, procitat cu i ostalo.

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:19 pm

Euharistije je napisao/la:Mozete pisati i misliti sta hocete, ali ja u ovu upravu i ljude u klubu nemam niti mogu imati povjerenja, pocev od Siljka pa nadalje.
Ako cemo konkretno o Siljku, covjek je sve do poslije rata bio na nekoj funkciji u Sipad Komercu, gdje je 1997. klepio 50.000 DM i zbog toga imao i sudjenje, a u Quatru je dobio otkaz zbog maliverzacija sa nekim masinama za automehanicare, i kao takav je dosao u klub, ko garantuje da takve stvari ne radi ili nece raditi i kod nas?
Uostalom zasto je dobio poziv za sudjenje u slucaju ubistva rahmetli Mirze Rascica, to on nesto zna? nebi ga dzabe pozvali, i to ga je tuzilastvo pozvalo, i kada je dolazio svi u klubu znajuci ko je i sta je su bili protiv njegovog dolaska koliko se sjecam po pricama.

Sa druge strane prica o nekoj stabilizaciji kluba evo vec cetvrtu zaredom meni iskreno ne pije vode, para ima a ustvari se prikazuje kao da para nema, sada slijedi i snizavanje placa igracima, pojedinci prikazuju kao da se dva miliona maraka posudilo a ne pola miliona, pa je sve sto je doslo od para otislo je kao na vracanje dugova.

Ako cemo jos o nekim stvarima onda da napomenem da jedan Dinamo nabavi stolicu za 3.90 eura a Zeljo posto je Zeljo za 6.50 eura, iskreno se bojim da ce jos mnogo negativnih stvari izaci na vidjelo, pojedinci i sada sa izgradnjom stadiona ugradjuju sebe, postali smo ko komsije, na svaku negativnu vijest odmah reaguje zvanicna sa clankom i "pozitivnim" pricama da umiri navijace, i evo na kraju sada su i svi radovi na istoku stali, malo bager, malo kamion, slikaj za javnost i dosta :ne:
Odlicno si ovo saznao sa zvanice :rofl1: Da ti odmah kazem da mi popusis ***** jel valja da skratimo pricu
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

fk1921

E ovo je vec postalo ofirno :rofl: :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

DR.HOUSE
Kontakt:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :klanjase2: ma bravo nek si ti nama dosao ovdje otvoriti oci evo ja ti sve vjerujem hajmo sad u sportsko da se borimo protiv ovih :skoljka: :skoljka: :skoljka: :skoljka: :cigara: :cigara:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

ChWilla
Kontakt:

da, stvarno neobično da te pozovu kao svjedoka kad se desi ubistvo u nekretnini u vlasništvu pravnog lica gdje si direktor...
gradi željo boli te *****

Grbavica
Kontakt:

čet maj 26, 2016 3:20 pm

Ma ovo opet onaj što je drugog maja protestovo ispred opštine. Moj Haračiću pa zar je do toga došlo...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

Dugo mu je i trebalo da se otkrije :rofl1: :rofl1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

sofronije
Kontakt:

hahaha Pile.... :rofl:
:zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.

Prijava