Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:10 pm

Hurmasica je napisao/la:Da, pare su posuđene prije Evrope, moja greška isto.. a i klub je to sam naveo:

Na ime ugovora o pozajmici na transakcijski račun FK Željezničar je uplaćen iznos od 502.590,04 KM. Nakon finansijske stabilizacije Kluba, te planiranih i ostvarenih prihoda u 2015. godini, shodno odredbama ugovora izvršen je povrat prethodno navedenih novčanih sredstava isključivo na transakcijski račun zajmodavaca.

http://media.fkzeljeznicar.ba/2015/12/P ... godina.pdf" target="_blank
Eto ga, enigma je razrijesena. :)

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:11 pm

Euharistije je napisao/la:
Pa ja sam dusman kluba po vasem, samo jer pitam i jer me interesuje kao navijaca, klasicno spinovanje i kacenje kamena oko vrata, ja sam Koldzo, Violina i ostali , po vasem ne smijes nista ni pitati, ukazati ili konstatovati odmah etiketiranje, ispade da vlada jednoumlje tipa ako ne mislis ko mi onda si protiv nas, sta ima?
Nisi ti drug violina, pogotovo ako si u stanju napisati dvije recenice sam bez icije pomoci. Ali postavljas pitanje na pogresnom mjestu ovo nije uprava kluba niti neko ima te inforamacije iz prve ruke niti treba da ima. Znaci stadion Grbavica plavi salon i bilo koga da sretnes iz kluba sigurno ce odgovoriti na tvoja pitanja bez imalo dvoumljenja samo se lijepo predstavi da si navijac Zelje. Ako budes imao bilo kakav problem evo nudim se da odem sa tobom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:12 pm

Hurmasica je napisao/la:Da, pare su posuđene prije Evrope, moja greška isto.. a i klub je to sam naveo:

Na ime ugovora o pozajmici na transakcijski račun FK Željezničar je uplaćen iznos od 502.590,04 KM. Nakon finansijske stabilizacije Kluba, te planiranih i ostvarenih prihoda u 2015. godini, shodno odredbama ugovora izvršen je povrat prethodno navedenih novčanih sredstava isključivo na transakcijski račun zajmodavaca.

Vala ako se ova tema nije prepričavala na forumima jedno 100 puta ja ne znam šta je. Dovoljno je samo malo pratiti i sve će biti jasno.
Samo treba citati a ovaj se ocigledno pravi blesav jer je naveo da mu je izvor informacija zvanicna..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Omar500
Moderator
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:12 pm

pile87 je napisao/la:
Pa ja sam dusman kluba po vasem, samo jer pitam i jer me interesuje kao navijaca, klasicno spinovanje i kacenje kamena oko vrata, ja sam Koldzo, Violina i ostali , po vasem ne smijes nista ni pitati, ukazati ili konstatovati odmah etiketiranje, ispade da vlada jednoumlje tipa ako ne mislis ko mi onda si protiv nas, sta ima?
Nisi ti drug violina, pogotovo ako si u stanju napisati dvije recenice sam bez icije pomoci. Ali postavljas pitanje na pogresnom mjestu ovo nije uprava kluba niti neko ima te inforamacije iz prve ruke niti treba da ima. Znaci stadion Grbavica plavi salon i bilo koga da sretnes iz kluba sigurno ce odgovoriti na tvoja pitanja bez imalo dvoumljenja samo se lijepo predstavi da si navijac Zelje. Ako budes imao bilo kakav problem evo nudim se da odem sa tobom.
Oplakao sam na ovo :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:13 pm

ali to vam je bukvalno tačno, znali biste da ste ikad vidjeli makar i SMS od violine...
gradi željo boli te *****

salemprolic
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:14 pm

Blago tebi Euharistije kad pored izbora novog trenera, razvoja komplet sportskog dijela razmisljas o jedinoj stvari koja je dovedena do pod konac, finansijama.
Ja evo 10 noci zaredom sanjam nove trenere, jutros Avdu Kalajdzica sanjam da je postavljen za sefa strucnog staba, probudio se u goloj vodi, ovaj se uhvatio karata od Evrope. Aferim druze.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

ChWilla
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:14 pm

i sa njim u paketu pika ćemalović za šefa omladinskog pogona :rofl:
gradi željo boli te *****

Ajzea
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:15 pm

Pa naravno da je bukvalno tacno, imali smo svi priliku vidjeti njegov komentar na statusu Eldara Hasanovica.
Ono sto je takodjer jasno, jeste da ovo nije ni Nerminka. Kod njega imamo priliku vidjeti zarez. :kafa:

Nema potrebe da se nastavlja polemika oko ovoga, zatrazio je odgovore, dobio je iste.

Euharistije
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:17 pm

Vala ako se ova tema nije prepričavala na forumima jedno 100 puta ja ne znam šta je. Dovoljno je samo malo pratiti i sve će biti jasno.
Hvala druze na odgovoru, najkonkretniji odgovor, to je sve sto sam trazio i sto me je interesovalo, a pojedinci neka se stide jer su poletili ko lesinari

vrbanjusa
Kontakt:

Nikog nisam etiketirao niti prozvao dušmanom kluba (čak ni @ponosannavas kad smo se svađali oko Adisa :ganja: )
Ali činjenica da lik dođe i bukvalno sa prvim postom počne na drzak način tražiti neke odgovore pa i napadati ljude koji mu fino i kluturno odgovore je u najmanju ruku sumnjivo. Da se fino i kulturno (kakvi smo svi ovdje) obratio i pitao, vjerovatnu bi mu ja prvi fino i kluturno odgovorio. Ovako samo traži konflikt i način kako će nekog pljucnuti.
Ima 1000 načina da saznaš ono što te interesuje, ima google i pucaj.
21 10 4

Petrović Slavko

nookey
Kontakt:

pinki je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Svako ko traži odgovore oko finansija kluba na forumu i to nekim specifičnim tonom tj zahtjeva odgovore u najmanju ruku je sumnjiv. Hajde da to uradi neko ko se registrovao kad i svi mi ali odjednom uletiš kao padobranac i tražiš fin. izvještaj kluba je smješno.
Jednostavan način da saznaš odgovore na svoja pitanja je odeš u klub, poneseš 200.000 KM, kažeš hoću da budem sponzor, pokažite mi knjige. I saznaš fino sve detalje. Ne mora čak ni ovoliki iznos biti, može puno manje.
haha tako je
po mom mišljenju jesi, a pratiću te da vidim jesam li u pravu, inače gledam u grah ali sad sam na poslu pa nisam siguran ... :kafa:

FKZ1921
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:18 pm

Ako neko poselami i pozdravi,ako kaze da je navijač Želje,ako kaze da mu je izvor informacija klupska steanica i fb stranica...a onda postavi pitanja koja su postavljena,ništa ni s cim se ne slaže...U najmanju ruku,pohlupani su lončići.

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:19 pm

Hvala druze na odgovoru, najkonkretniji odgovor, to je sve sto sam trazio i sto me je interesovalo, a pojedinci neka se stide jer su poletili ko lesinari
Pa vala sam si kriv kazes da ti je zvanicana glavni izvor informacija a ovo taze vijest, sam si sebi kontradiktoran.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

delinjo
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:21 pm

Omar500 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Oplakao sam na ovo :rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
i ja stare mi :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

teteac8684
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:21 pm

Pitanje samo, čija zvanična??? :rofl:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet maj 26, 2016 2:23 pm

ponosannavas je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:ponosannavas ja se upotpunosti slazem s tobom..Daleko od toga da su oni puno bolji od nas,al sam primjetio juce da imaju par pojedinaca pogotovo prema naprijed,a izgledaju mi bolje na terenu..Sto se tice ove generacije kadeta , upravu si kad kazes da su izgubili titulu cim su ovi nasi otisli na prvenstvo u 17 i to mene najvise brine,3 igraca fale odmah druga ekipa..Kod pitara je to drugacije,imaju vise igraca,pokupili su sve sto valja od ove djece i manje se primjeti nedostatak nekih igraca,na kraju su uzeli titulu..Prvi derbi kadeta na kosevu ove sezone sam vidio da nije velika razlika,dobili su nas 4-1,mi vodili 1-0 i imali par zicera, na kraju nas ljudi kazne,ne znaju ni oni sami kako su dobili !! Oni su juce pobijedili al je Partizan bio bolji,uglavnom ne mislim da je tolka razlika kao sto se prica,mislim da moramo vise dobrih omladinaca dovoditi sa strane,sigurno ce naletiti neki novi Mujagic..Sto se tice ovog turnira mislim da je Zvezda daleko najjaca i da ce na kraju uzeti turnir,mislim da Dinamo nije poslao najbolju ekipu ovih mladji kadeta..Sto se tice tog malog iz Partizana sto spominjes,to je Dusan Vlahovic,mali je 2000 god,igra spica,ljevak,dosta jak,prebacen je u prvi tim i ulazi skoro svaku tekmu.O njemu sam pricao poslije njihovog derbija,Partizan je gubio a njihov trener ga gura u vatru u 60 min,kod nas bi mu jebali sve..Misljenja sam ako je neko talenat da mora dobiti sansu, da se ne gledaju godine i da ces prije ili kasnije dobiti dobrog igraca,kao sto smo mi Amira !! :shisha:
NE znam baš ni koliko je dobro imati tu širu bazu za svaku generaciju. Ne možeš ti izbaciti deset igrača iz jedne generacije, nego njih par max pet i to da se udaraš u guzicu. Da mi im dao adekvatan broj tekmi sl trebaš imati podeetak igrača i svakog godišta koje guraš i kombinuješ. Ako imaš po desetak onda ti najbolji mladji kadeti igraju i za starije i brže napreduju. Ma uglavnom kompleksno je to sve. Nije baš ni ovako jednostavno kako izgleda. Evo sljedeć godine je 98/99 juniori. Ja mislim da uz Mujagu i Žeru koji će igrati jače tekme i možda onog Hajdarevića potrebno gurnuti sve 99 jer su talentovani. Guraš njih sa starijima da igraju, a imaš Mujagu i Žeru koji ti prave prevagu da rezultat ne trpi. I to samo na jačim tekmama sa pitarima i još par ekipa. Tako ova dvojica dobijaju desetak tekmi sigurnih plus priliku u prvom timu itd itd. Ako naprave rezultat onda ti je najtalentovanija generacija u ligi prvaka i opet mogu igrati i ova dvojica trojica 98 za njih jer je takvo pravilo. TO su kombinacije i varijacije, ali krajni cilj mora biti prvotimac kojeg možeš tušnuti. Što se mene tiče nek i rezultat trpi zbog toga. Evo mi smo npr bili prvaci sa 95/96 i koga imamo iz 95? Dadu i Vecu. Ali iz 96 Memiju, Dinu, Hroša, ALihodžića, Šehu, Midžića koji se tu vrte. Računamo na njih. Što? GUrali ih i sa starijima.
Ma da dvojicu izbacis iz svake generacije kao sto su Hajradinovic, Gojak, Hadziahmetovic, Bajic, Kjosevski i slicno. Znaci svaka generacija 2-3 ovakva i ja prezadovoljan

Sent from my C5303 using Tapatalk

nookey
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:24 pm

teteac8684 je napisao/la:Pitanje samo, čija zvanična??? :rofl:
Mozda malonogometnog kluba :)

vrbanjusa
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:25 pm

I ne kontam zašto neko uzme neki nik a na kraju posta se potpiše imenom i prezimenom? Da bi rekao nisam ja Violina ja sa Mirso :ganja:
21 10 4

Petrović Slavko

pile87
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:26 pm

vrbanjusa je napisao/la:I ne kontam zašto neko uzme neki nik a na kraju posta se potpiše imenom i prezimenom? Da bi rekao nisam ja Violina ja sa Mirso :ganja:
Pa gdje si Mirso KUĆO :shisha:
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

damirfile
Kontakt:

čet maj 26, 2016 2:27 pm

Nećemo zezati nikoga , neko je pokusao odgovoriti neko nije dali je zadovoljan ne znam. Ali tu je forum pa nek nastavi komentarisati i pitati vidjećemo čiji je heheh

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava