@pile ma ja to zbog njihove neozbiljnosti kazem
Evo i ja se takodjer javljam kao dobrovoljac. Samo nek nam obezbijede materijal, ostalo cemo mi.MU'MIN T.M. je napisao/la:Ako neko može da predloži Upravi kluba da se onaj zid na jugu ofarba u plavu boju (prije je bila varijanta plavo-žuta, zid i stepenice).
Mislim da to ne bi koštalo mnogo, a moglo bi se odraditi u sklopu ovog "šminkanja" stadiona (wc, led, krov i sl.).
Nek uprava kupi plavu boju i četke/valjke, a formaši u subotu i nedelju na stadion. Kad bi se skupilo 10+ ljudi, mogao bi se fin posao uraditi, čišćenje juga, farbanje, druženje i podizanje atmosfere za 28.02.2016.Sve to bi bilo medijski popraćeno (koliko toliko), i time bi uputili još jedan poziv svima da dođu na utakmicu.
Traba pokazati dušmanima kako se voli klub.
Ako su problem pare, evo ja halalim petobu![]()
P.S. Nakon skoro 10 i više godina, dimna će da gori na Jugu.
Drago mi je da si s nama. Pozdrav svima koji su se priključili. U svemu zajedno. Volim te Željo.Avanes je napisao/la:Gutten tag![]()
Da se i ja prijavim. Nisam pisao više od pola godine, dobio trajni ban anamo.ba zbog gluposti i normalnog pitanja vezano za ignorisanje našeg kluba i od tad sam im dao tarabu.
Lijepo vam je ovdje, baš nešto lijepo
Aldin izvrsio hakerski napad i usput banovo administratoretm8782 je napisao/la:Admin?
Nešto vam od jutoros nije ok sa forumom, ne broji prijavljene clanove...u dnu stranice...
i ja sam. Pogotovo za marketing, ljepljenje plakata i slicno, dobrovoljac sam no.1Fatić Nermin je napisao/la:Evo i ja se takodjer javljam kao dobrovoljac. Samo nek nam obezbijede materijal, ostalo cemo mi.MU'MIN T.M. je napisao/la:Ako neko može da predloži Upravi kluba da se onaj zid na jugu ofarba u plavu boju (prije je bila varijanta plavo-žuta, zid i stepenice).
Mislim da to ne bi koštalo mnogo, a moglo bi se odraditi u sklopu ovog "šminkanja" stadiona (wc, led, krov i sl.).
Nek uprava kupi plavu boju i četke/valjke, a formaši u subotu i nedelju na stadion. Kad bi se skupilo 10+ ljudi, mogao bi se fin posao uraditi, čišćenje juga, farbanje, druženje i podizanje atmosfere za 28.02.2016.Sve to bi bilo medijski popraćeno (koliko toliko), i time bi uputili još jedan poziv svima da dođu na utakmicu.
Traba pokazati dušmanima kako se voli klub.
Ako su problem pare, evo ja halalim petobu![]()
P.S. Nakon skoro 10 i više godina, dimna će da gori na Jugu.
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk
Što se tiče Širokog samo bih volio Hodžurdu umjesto Bogija i Tiaga umjesto Stane.Hadzijalagic je napisao/la:Aldin izvrsio hakerski napad i usput banovo administratoretm8782 je napisao/la:Admin?
Nešto vam od jutoros nije ok sa forumom, ne broji prijavljene clanove...u dnu stranice...
Za Želju danas od prve minute igraju: Kjosevski - S. Stevanović, Kosorić, Bogičević, Kramarić - Zolotić, Blagojević, Bekrić, M. Stevanović, Stanić - Lendrić.
To bii trebalo biti to i za prvenstvo.. Tiago i Memija jedino mogu uskociti.. Osam igraca koji jesenas nisu bili tuplus promjena na golu..
Upravo, Tiago ima bolje driblinge i bolji je općenito u ofanzivi, ali defanziva šteka, gdje je Stanić neumoran.vrbanjusa je napisao/la:Iako je Tiago opasniji igrač od Stanića, mislim da će Stana dobiti priliku protiv Širokog iz razloga bolje defanzive. Vjerovatno i Bogi prije Hodžurde samo zbog iskustva.