ne treba se ogranicaaiti ni u kojem slucaju nikakvim brojem. mislim da treba krenuti u kampanju na vrijeme i ubrzati proces izdavanja kako bi se smanjile guzve. mozda da se razmisli o nekoj akciji u smislu, ulaz na prvu utakmicu sezone besplatan uz clansku kartu ili slicno.FKZ1921 je napisao/la:Svaka isprika za mali broj clanova je suvisna. Ali se neke analize moraju raditi. Ono sto se moze uzeti kao neko opravdanje,tajming za uclanjenje nije bio bas povoljan. Clanske se vezu za sezonu i sve do sad uplacene clanske vrijede do kraja sezone,odnosno do 6. mjeseca ove godine. Dakle,po zavrsetku sezone idemo u novu kampanju za clanske. To bi trebalo marketinski osmisliti i pokusati ciljati neku cifru...Recimo 6000 clanova. Mozda da se cilja neki rekord s clanskim,ne znam u kojoj sezoni smo imali najvise clanskih...Mozda cijeloj prici s clanskim dati neku temu,odnosno,konkretnu namjenu za pare skupljene po ovom osnovu. Sdumati sta pametno...vrbanjusa je napisao/la:Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Baš sam nešto razočaran u ovaj broj članova.
takodjer, mislim da se mora napraviti iskorak u tehnickom smislu jer je suludo svake godine izdavati nove kartice sa novim brojevima.