Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

za_zivot_cijeli
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 4:28 pm

FKZ1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Baš sam nešto razočaran u ovaj broj članova.
Svaka isprika za mali broj clanova je suvisna. Ali se neke analize moraju raditi. Ono sto se moze uzeti kao neko opravdanje,tajming za uclanjenje nije bio bas povoljan. Clanske se vezu za sezonu i sve do sad uplacene clanske vrijede do kraja sezone,odnosno do 6. mjeseca ove godine. Dakle,po zavrsetku sezone idemo u novu kampanju za clanske. To bi trebalo marketinski osmisliti i pokusati ciljati neku cifru...Recimo 6000 clanova. Mozda da se cilja neki rekord s clanskim,ne znam u kojoj sezoni smo imali najvise clanskih...Mozda cijeloj prici s clanskim dati neku temu,odnosno,konkretnu namjenu za pare skupljene po ovom osnovu. Sdumati sta pametno...
ne treba se ogranicaaiti ni u kojem slucaju nikakvim brojem. mislim da treba krenuti u kampanju na vrijeme i ubrzati proces izdavanja kako bi se smanjile guzve. mozda da se razmisli o nekoj akciji u smislu, ulaz na prvu utakmicu sezone besplatan uz clansku kartu ili slicno.

takodjer, mislim da se mora napraviti iskorak u tehnickom smislu jer je suludo svake godine izdavati nove kartice sa novim brojevima.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

cikazubo
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:31 pm

pintol_TM87 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:U ove dvije utakmice ćemo vidjeti jel Ćelavom bitnija zarada od 200k e + ili klupa kosookih,ustvari ne mogu ih više ni tako zvat ni sami ne znaju čiji su :kafa:
koja teorija zavjere, ti izgleda imas komplekse prema njima..
sloboda je favorit i osvojit ce..
i prestanite vise o njima, sudijama i o glupim teorijama koje nemaju veze ni s cim..
Fakat je red da prestanete vise, cuj danas cemo vidjet na cemu je Ćelo a ljudi u finalu kupa, i ne zaboravite da smo mi bod ove godine uzeli u mecevima sa Celom, prestanite vise s raznim teorijama, stvarno je mucno slusat stalno, koji god sudija se spomene nikom ne valja, al bas koji god, svaki je sudac po zadatku, svaki je bar jednom nekog ostetio, kad god ne pobijedi favorit odma je prodato, namjesteno itd..

Plavo - Bijeli

sri maj 11, 2016 4:34 pm

FKZ1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Samo 3822 člana kluba, sramotno majke mi. Nakon svih pozitivnih dešavanja mi ne možemo nagurati bar na 5000.
Svaka isprika za mali broj clanova je suvisna. Ali se neke analize moraju raditi. Ono sto se moze uzeti kao neko opravdanje,tajming za uclanjenje nije bio bas povoljan. Clanske se vezu za sezonu i sve do sad uplacene clanske vrijede do kraja sezone,odnosno do 6. mjeseca ove godine. Dakle,po zavrsetku sezone idemo u novu kampanju za clanske. To bi trebalo marketinski osmisliti i pokusati ciljati neku cifru...Recimo 6000 clanova. Mozda da se cilja neki rekord s clanskim,ne znam u kojoj sezoni smo imali najvise clanskih...Mozda cijeloj prici s clanskim dati neku temu,odnosno,konkretnu namjenu za pare skupljene po ovom osnovu. Sdumati sta pametno...
Clanska treba da vrijedi 365 dana, a ne do 6 mjeseca.

Sta sa onima sto se uclane u maju mjesecu?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Okolele
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:43 pm

FK Željezničar obavještava svoje članove o novom, pogodnijem sistemu članstva

http://fkzeljeznicar.ba/fk-zeljeznicar- ... tva/20141/" target="_blank
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:44 pm

Moj prijedlog bi bio da u toku ljetne pauze kada zavrsimo sve radove oko stadiona organizujemo jednu jaku Evropsku utakmicu, npr. Sturmom ili nekim drugim klubom u kojem imaju uticaja nase legende.

Na taj nacin bismo otvorili renovirani stadion, klub bi dodatno zaradio tako da se izlazak na evropsku scenu ne bi toliko ni osjetio.

Dovoljno je da odigramo dvije tri jake utakmice kao pripremne, ali da protivnicu budu dosta dobri i neka na svakoj utakmici bude po 10-15 hiljada navijaca i eto fine zarade.

Dobro nama navijacima a dobro i Klubu
Alea iacta est!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:45 pm

Nisam skonto oko clanstva?
Željezničar ante portas !

Plavo - Bijeli

sri maj 11, 2016 4:48 pm

Okolele je napisao/la:FK Željezničar obavještava svoje članove o novom, pogodnijem sistemu članstva

U rekordnom vremenu su me poslusali. Pogledaj post iznad svog :palacgore:
BOG BOSNA I BOSNJACI

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 11, 2016 4:50 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
Okolele je napisao/la:FK Željezničar obavještava svoje članove o novom, pogodnijem sistemu članstva

U rekordnom vremenu su me poslusali. Pogledaj post iznad svog :palacgore:
Čitaju forum izgleda.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jaozinho22

sri maj 11, 2016 4:51 pm

AsharaK je napisao/la:Nisam skonto oko clanstva?
Imat ces i aktivne i pasivne clanove... i ko se novi bude uclanjivao ako se uclani u maju clanska ce mu trajat do maja slijedece godine a ne do jula te godine...
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

sajo10
Kontakt:

sri maj 11, 2016 4:51 pm

AsharaK je napisao/la:Nisam skonto oko clanstva?
Mozda me ova suncanica udarila pa nisam dobro skonto ali mislim da se clanska vazi godinu dana (365 dana) to je od datuma kad se uclanis. A ne da vazi do jednog specificnog datuma u godini naprimjer do jula mjeseca ili slicno.

Neandertalac

sri maj 11, 2016 5:08 pm

FKZ1921 je napisao/la:
Nemas sta dumati.
Dovedes brku, lijevo krilo, stopera beton, nastavis po planu sa stadionom i najavis titulu dominatno.
5000 clanskih plus prosjek gledalaca od minimalno 5000.
Nikakva mudrost, raja se zazelila trofeja.
Željeznicar za život cijeli!

Whisperer

sri maj 11, 2016 5:12 pm

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
Nemas sta dumati.
Dovedes brku, lijevo krilo, stopera beton, nastavis po planu sa stadionom i najavis titulu dominatno.
5000 clanskih plus prosjek gledalaca od minimalno 5000.
Nikakva mudrost, raja se zazelila trofeja.
potpiss za svakuuuuuu , hladno najvitt borbuu za tituluu , jos ako ko peti odemo u evropu
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Dolina
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:23 pm

Blagojevic je nas trenutno najstandardniji igrac i usudit cu se reci onaj bez koga se (trenutno) ne moze. Napravio je veliku glupost a nije mu prva. Garantujem zivotom da da bi proslu tekmu hladno dobili da je on igrao. Ovakav tip igraca sebi ne smije dopustati onakve izlete, pogotovo sto je brigu o njegovoj karijeri preuzeo klub. Ostali smo bez dva bitna igraca pogotovo ako nam rezultati danas i u nedjelju budu isli u korist. Super smo prosli sa kaznama, kako je moglo.
Vecu treba malo i klub ohladiti da malo uvidi neke stvari. Cak mislim da je Fejzic trenutno spremniji od njega sto se glave tice. Kod njega mi se svidja sto non stop pravi pritisak na nasu odbranu, ne da im mira, rasporeduje ih kako njemu odgovara. Od Vece ne mozes glasa cuti. Nekad je Guso najglasniji igrac bio na terenu, nikom mira nije dao.
Za Vecu ima vremena i neka se malo uhaviza ako je pametan jer od njega i Memije se ocekuje da za dobre novce odu.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:35 pm

KrajPrice online, baci kakvu finu vijest :D

KrajPrice
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:43 pm

LARS1921 je napisao/la:KrajPrice online, baci kakvu finu vijest :D
Lijevo krilo :)
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:47 pm

KrajPrice je napisao/la:
slika

Jel se zna otprilike kada, ne moras govorit ko je :D

Elegant
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:49 pm

Sta bi od ove inspekcije danas, ima li kakva obavjest ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Vrag

sri maj 11, 2016 5:50 pm

Dialiba

KrajPrice
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:51 pm

LARS1921 je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:
slika

Jel se zna otprilike kada, ne moras govorit ko je :D
Hoce uskoro, ja sam cuo i za stopera.
Ovo krilo nije iz Bosne :)
Ne znam ime jos uvijek.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri maj 11, 2016 5:52 pm

Hvala :)

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava