Bio sam na utakmici sad u Zenici, na zapadu.Toliko se busamo u prsa da smo ponasanjem bolji mi iz glavnog grada, iz metropole..a nismo vjerujte mi kad vidim sta se sve pisalo i ko je sve pisao(vrlo bitno),pa i samo ponasanje tokom utakmica, u pet deka smo sa smogovcima nazalost.
Evo procitao sam sve i jedan komentar i ponosan sam na sebe jer moras biti kapacitet da to sve "u cugu" procitas a da ti glava ne eksplodira.
Sto se tice same utakmice dvije stvari su mi najvise zapale za oko:prva je da je bio evidentan neki strah kod nasih igraca pri cemu su se pravile kardinalne greske.Druga je da smo toliko nekoordinirano igrali i postavljali se,da vranjes,blagojevic ,curjuric i krpic dosta puta masu jedni drugima rukama ko biva sto nisi ovdje ili ondje , znaci da nisu znali u kojim pravcima ni da se krecu,sto je zalosno buduci da su iskusni igraci al eto..
Mislim da ne treba dalje silovati ovu situaciju, covjek je podnio neopozivu ostavku i vec je proslost.
Mi kao klub MORAMO poceti uzimati pouke i podici se na jedan veci nivo u sportskom segmentu.Sve ostalo sto se radi u Klubu je fantazija.Potreban je jos jedan covjek tipa Misimovica ali dakle u sportskom smislu, da je sposoban i mudar to ponijeti. Neko je također pisao o samom principu dovođenja igraca..mora se i tu u buducnosti posvetiti veca paznja jer cinjenica je da je dolazilo dosta igraca bez ikakvog kriterija i igrackog pokrica,da ih ne nabrajam sada..
Uglavnom, nista nije tragicno specijalno(a mozda sam i ja previse navikao na turbulentne situacije

) ako se uzmu pouke i ako se krene u konkretno rjesavanje problema..to nece biti ni lahko , ni brzo ali je najbitnije da se krene i ne staje.
Nasem dobrom Odi zelim dobar posao da napravi, najiskrenije ne sumnjam da ce to i uraditi aBd.
A mi navijaci, iz glavnog grada, iz Šehera.. pokusajmo prvo i sebe malo poboljsati prije nego pocnemo svijet oko sebe.Zivi i zdravi mi bili i za ŽELJU navijali.