možda i nema, možda.ChWilla je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:11 pmja ti kažem kao i jutros, da ne znam da ima zainteresovanih, osim istih onih zbog kojih, i unatoč kojim su senada morali i zovnuti da vadi klub iz ekonomskog kolapsa. možda bi to volio i senad i cijela uprava da ima, možda je njima do očiju svega ovoga. ali mislim da nema.
a to bi bila propast. jer oni su dokazali da pare ne mogu donijeti. a treba ih više nego tad kad su oni "osvajali" titule. navodnici zato što ih je osvajao amar, a oni bili nuspojave. senad nikad ne bi došao da su oni mogli donijeti pare, da nisu iskopali rupu pod klubom. jer ne može biti više različit od njih.
Pa znaci ako nema sanse da Amar dodje zasto onda svi ne odustanu sa pricom daj Amara. Treba neko napraviti intervju sa Amarom i da se to zavrsi za sva vremena.Durgo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:18 pmKralju, jel ti stvarno mislis da ce doci Amar?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:15 pmSamo Amar umjesto Slobe, nikakvi Adzemi, Zebe i ostali. Samo da je bezveze sve ovo jeste. Jedva cekam 5 i da vidim sta ce biti
Pa ljudi dragi, Amar nece doci (na zalost svih nas) i prestanite da se ponasate k'o djeca...
Ako ode Krcma, mi nemamo riješenje... opet ce doci novi Krcma pa ce mu se je.bati majka... pa ce otici... pa doci novi Krcma i tako u krug dok ne budemo -15 bodova u zaostatku.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!KONTINUITET!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eh to bi bila kapitulacija. Ispadamo kao neki nizerazredni klub.
Ja ne znam kako ne mozes ne samo ti nego i ostali da shvatite da se kontinuitet NE gradi sa neznalicom na klupi. Da mi imamo kvalitetnog trenera i da smo upali u rezultatsku krizu, u toj situaciji sam za kontinuitet. Ne znam kako ne mozes da shvatis da trener pojma nema i da je skoro u svemu pogrijesio, donosio odluke koje su van svake pameti. I onda mi nije jasno zbog cega ga slijepo branite?Durgo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:18 pmKralju, jel ti stvarno mislis da ce doci Amar?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:15 pmSamo Amar umjesto Slobe, nikakvi Adzemi, Zebe i ostali. Samo da je bezveze sve ovo jeste. Jedva cekam 5 i da vidim sta ce biti
Pa ljudi dragi, Amar nece doci (na zalost svih nas) i prestanite da se ponasate k'o djeca...
Ako ode Krcma, mi nemamo riješenje... opet ce doci novi Krcma pa ce mu se je.bati majka... pa ce otici... pa doci novi Krcma i tako u krug dok ne budemo -15 bodova u zaostatku.
Ne branim ja brate nikoga, ali dokle vise ovako? Atmosfera je ***** i medju igracima a boga mi i medju navijacima. Ja ne znam sta vise hoce nasi, nama da dodje Zidane ne bi valjao. Danas bi na presu trebao biti i kapiten pa da i on primi koje pitanje.Brkoo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:28 pmJa ne znam kako ne mozes ne samo ti nego i ostali da shvatite da se kontinuitet NE gradi sa neznalicom na klupi. Da mi imamo kvalitetnog trenera i da smo upali u rezultatsku krizu, u toj situaciji sam za kontinuitet. Ne znam kako ne mozes da shvatis da trener pojma nema i da je skoro u svemu pogrijesio, donosio odluke koje su van svake pameti. I onda mi nije jasno zbog cega ga slijepo branite?Durgo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:18 pmKralju, jel ti stvarno mislis da ce doci Amar?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:15 pmSamo Amar umjesto Slobe, nikakvi Adzemi, Zebe i ostali. Samo da je bezveze sve ovo jeste. Jedva cekam 5 i da vidim sta ce biti
Ma ne bi.. ali taj bi imao vremena i mir minimalno sezonu.samo_kulturica je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:29 pmVi ste majke mi moje ludi ako mislite da bi ih i Amar doveo u red prije početka proljeća najranije
Pa bila je presica, fino kaze Miske pricali smo, ne mozemo se naci... nece Amar doci, ne uklapa se u ovu strukturu i to je to...SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:25 pmPa znaci ako nema sanse da Amar dodje zasto onda svi ne odustanu sa pricom daj Amara. Treba neko napraviti intervju sa Amarom i da se to zavrsi za sva vremena.Durgo je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:18 pmKralju, jel ti stvarno mislis da ce doci Amar?SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pon jul 30, 2018 2:15 pmSamo Amar umjesto Slobe, nikakvi Adzemi, Zebe i ostali. Samo da je bezveze sve ovo jeste. Jedva cekam 5 i da vidim sta ce biti