Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jul 29, 2018 9:25 pm

Jesu se uzdigli, valja ih spustit :D
Željezničar ante portas !

AdmirA
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:25 pm

Krcma, vrijeme je!
IDITE PI. KE!

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:26 pm

Nastavak uzasne igre nabij izbij pa sta bude nece ovaj do 5 kola ...
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

ellaxaz
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:26 pm

Idemo sad.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

fcz
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:27 pm

Igra dostojna 1. lige federacije. Krcma, samaraj ovo u svlacionici, vadi Zajma i ubacuj Zeca, eventualno ubaciti jos Hajdara umjesto nekoga jer se zna potuci.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

dzidzikovac
Kontakt:

Poceli smo okej, kofol pokusali vise preko krila da napadamo valjda se spremajuci za revans na kipru, jedino to objasnjava zasto igraju blagi i vranjes skupa da iskustvom pokusaju presjecati napade sredine, ali to nije uspjelo protiv iznenadjujuce dobrog celika. U po frke je ta taktika preko krila pala u vodu i pocelo je silovanje lopte koje je dovelo do katastrofalnog poluvremena. UKRATKO
- Nema plana B
- Blagojevic ispod svojih mogucnosti igra danas
- Vranjesu se zahvaliti i ostavit ga u Zenici
- Paviceva slabija partija nego inace ali opet svaka cast za borbu ima ga svuda na terenu.
- Krcma ima 45 minuta da me uvjeri da je ciljano doveden u Zelju, dosad se pokazao kao katastrofalan takticar sto je protiv ekipe ranga Celika nedopustivo.

storm_raider
Kontakt:

Sad cemo ovo dobiti 2:0. Ispuhace oni brzo. HAJDE LJUBAVI MOJA!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

dzidzikovac
Kontakt:

Poceli smo okej, kofol pokusali vise preko krila da napadamo valjda se spremajuci za revans na kipru, jedino to objasnjava zasto igraju blagi i vranjes skupa da iskustvom pokusaju presjecati napade sredine, ali to nije uspjelo protiv iznenadjujuce dobrog celika. U po frke je ta taktika preko krila pala u vodu i pocelo je silovanje lopte koje je dovelo do katastrofalnog poluvremena. UKRATKO
- Nema plana B
- Blagojevic ispod svojih mogucnosti igra danas
- Vranjesu se zahvaliti i ostavit ga u Zenici
- Paviceva slabija partija nego inace ali opet svaka cast za borbu ima ga svuda na terenu.
- Krcma ima 45 minuta da me uvjeri da je ciljano doveden u Zelju, dosad se pokazao kao katastrofalan takticar sto je protiv ekipe ranga Celika nedopustivo.

exbabilon
Kontakt:

Joj koliko smo tanki, pa nista naprijed da napravimo...
Zajmovicu kad tebe Bevab strpa u dzep, upucaj se. Pavic isprepadan, prvom do sebe ne moze dodat, smiri lave, nije Marakana.

Celik spusta loptu, kombinuju Jamak, Sisic, Salcinovic...a kod nas se sve svodi da je Veca izbije. Tuzno brate, o nekoj tituli pricamo.

PlaviVlak
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:28 pm

Zajima lijevo, Zeca umjesto Veselog na desnu, Hajdar ili Saban umjesto Vranjesa i bice odmah velika razlika na terenu.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

MrkiMedo
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:29 pm

Ako nista, stoperski par Bakrac-Rodin ce biti odlican. Dobri su momci svaka cast, a volio bih fkt Sehica umjesto Keme jer opet nemamo jednu stranu u igri.
Zajmovic nula, izvadi ga i ohladi ga malo. Eto utakmice sa Zrinjskim pa i derbi, dozivajte se sto prije ljubim vas

Zeljo
Kontakt:

Pravo lose igramo prema naprijed, kad god imamo priliku za kontru mi usporimo maksimalno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

Leon_Professional
Kontakt:

Znate i sami da u ovakvim okolnostima mi se povucemo i na seljacku igru ne uzvratimo na pravi nacin.
Od Tuzle do Zenice.
Mi ne znamo udarat ocito, al ne znamo ni smirit levate nekom pas igrom i lacanjem.

Nekako sam ubjedjen da cemo pobjediti. Mene je atosfera i cjelokupna tekma obradovala, igra se na obje strane. Steta sto nije pao gol vec pa da bude jos bolje.

Valter
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:30 pm

Ne zna se ko je neuigranija ekipa Željo ili Čelik, samo što ovi za sad imaju više želje i muda.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

samo_kulturica
Kontakt:

Zaka je napisao/la:
ned jul 29, 2018 9:28 pm
Zajima lijevo, Zeca umjesto Veselog na desnu, Hajdar ili Saban umjesto Vranjesa i bice odmah velika razlika na terenu.
Hajd ti produzi ugovor da ne seru s ovim polu-krilima :D
:zeljeznicar1: :titula: :zeljeznicar1:

Miske mašina.
Rastjerati klanove momentalno!
Mehremić će igrati u repki.
Oda legendo - u pamet.

PlaviVlak
Kontakt:

Takodjer, ovima izaći malo visočiji presing nekoliko puta odmah bi dali gol. Ovaj mladi štoper im je prepadnut, a ovaj drugi prespor. Inteligencija i znanje bekova je svima poznata.
Stari nick: Zaka.

Biće Željo opet šampion!

Ndare

ned jul 29, 2018 9:31 pm

Dokaz da ove provincijske furde i mogu igrati u provincijskim klubovima. Livaja i Bevab napaljeni na dokazivanje kako su nasi ih podcjenili i igraju i sto znaju i ne znaju a kod nas su ko iz mjedenice bili. Seljacki mentalitet i nafurana mrznja gori su nego ista. Evo Zeba ni komentar ne moze dati od projektila sa tribina. Ovi igraju kao da su im skorpioni iz srbije dosli a protiv SB i svinjskog bice fer play i kulturica.
To je neka moja lična odluka, a ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam, jer vi to vrlo dobro znate. Ali ako ništa drugo, i ono jedino što mogu da učinim za taj grad pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava.

Masinovodja
Kontakt:

Znao sam da ce biti ovakve reakcije i komentari,zato sam danas i spustao ocekivanja ovih nerealnih koji izgleda prate ovu ligu od jucer.Pa mi kad smo se sa newcastlom nadigravali,dolazili smo ovdje i gubili 3-0 bez suta na go.Kazem vam ovo je gostovanje gdje je bod kao kuca i dobro se pomolite da do njega i dodjemo.
Konkurenciji ce takodjer bod biti premija,zivi bili,pa vidjeli :)
Ovi koji tjeraju trenera nek se stide,fuj!

Leon_Professional
Kontakt:

MrkiMedo je napisao/la:
Ako nista, stoperski par Bakrac-Rodin ce biti odlican. Dobri su momci svaka cast, a volio bih fkt Sehica umjesto Keme jer opet nemamo jednu stranu u igri.
Zajmovic nula, izvadi ga i ohladi ga malo. Eto utakmice sa Zrinjskim pa i derbi, dozivajte se sto prije ljubim vas
Sehic i Osmanovic su na tribinama.

shzna
Kontakt:

ned jul 29, 2018 9:32 pm

Ohladiti sabane golom, bas su ss nafurali, i onda trica do kraja tekme.
1987

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

Prijava