Što se printa tiče, kod mene standardno ide broj 12 i natpis MANIJAK
Davno sam se odlucio za taj, jer manijaci trebaju biti 12.igrac
Nek kuca negdje drugo ako može, ovo je Željin forum
Zašto neko nije Željovac ako ne želi o tome da čita na Željinom forumu? Ništa nije ružno rečeno, samo da ovo nije mjesto za takvo nešto i to je to. Lijep pozdrav i sve najboljeLendric Ivan je napisao/la: ↑ned jul 08, 2018 1:23 amUpravu ste drugovi, iz zezancije sam to napisao, al ipak bolje je citati svakodnevno kukanje , pljuvanje i tjeranje uprave, pisanje na sve sto su uradili i rade , ipak je ovo Zeljin forum a sve manje Zeljovaca. Lijep pozdrav, nastavite gdje ste stali![]()
Da smo mi na Balkanu normalan narod nebi nista lose bilo sto navijamo za susjednu drzavu....ovdje je neki drugi problem u nama svima...ja iskreno volim sto je Hrvatska u polufinalu jer imam mnogo raje po Kiseljaku i srednjoj bosni sto navijaju za Zelju...i znam da su dobra raja dolazila su prije uvjek na utakmice pa postojao je i u Kiseljaku kafic Zeljo drzao ga neki hrvat ali sada ne zasto zato sto ih je zatrovao Covic svojom politikom o ugrozenosti isto kao i nas Bake i SDA..u Zagrebu je druga prica pitajte nekoga splicanina zagrebcana kada igra Bosna za koga navija pa cete vidjeti odg.i smisao ovoga sto sam napisao....
Sticajem okolnosti da zivim na zapadu gdje isto neke od susjednih drzava ucestvuju na svijetskom prvenstvu, apsolutno je ne zamisljivo da njihov komentator na drzavnoj televiziji navija otvoreno za neku od tih drzava. Isto tako ljudi, boli njih briga hoce li njihove komsije dalje proci ili ne. Mozda ce formalno reci da eto zele da im komsije prodju dalje ali nista vise od toga. To je po mom jedino normalno razmisljanje.lav77 je napisao/la: ↑ned jul 08, 2018 7:42 amDa smo mi na Balkanu normalan narod nebi nista lose bilo sto navijamo za susjednu drzavu....ovdje je neki drugi problem u nama svima...ja iskreno volim sto je Hrvatska u polufinalu jer imam mnogo raje po Kiseljaku i srednjoj bosni sto navijaju za Zelju...i znam da su dobra raja dolazila su prije uvjek na utakmice pa postojao je i u Kiseljaku kafic Zeljo drzao ga neki hrvat ali sada ne zasto zato sto ih je zatrovao Covic svojom politikom o ugrozenosti isto kao i nas Bake i SDA..u Zagrebu je druga prica pitajte nekoga splicanina zagrebcana kada igra Bosna za koga navija pa cete vidjeti odg.i smisao ovoga sto sam napisao....
Sta ima veze ako je lik napisao, napisao je par rijeci a ne roman nece svijet propasti.Kakvih glupih postova ima i nebitnih ovaj je i dobar, mislim opcenito nekih zaebancija izmedju pojedinaca i slicno.
Ako me dobro sjecanje sluzi prije je stalno bio trans manijaci kiseljak ili nesto tako slicno, a i jedan od bitnijih ljudi na tribini je bio od tamo.Teska tema za pricat politika je cudo.A sto se tice Splita kad kazes da si iz Sarajeva skoro da ti crveni tepih prostru, barem ja imam dobra iskustva valjda slican mentalitet.lav77 je napisao/la: ↑ned jul 08, 2018 7:42 amDa smo mi na Balkanu normalan narod nebi nista lose bilo sto navijamo za susjednu drzavu....ovdje je neki drugi problem u nama svima...ja iskreno volim sto je Hrvatska u polufinalu jer imam mnogo raje po Kiseljaku i srednjoj bosni sto navijaju za Zelju...i znam da su dobra raja dolazila su prije uvjek na utakmice pa postojao je i u Kiseljaku kafic Zeljo drzao ga neki hrvat ali sada ne zasto zato sto ih je zatrovao Covic svojom politikom o ugrozenosti isto kao i nas Bake i SDA..u Zagrebu je druga prica pitajte nekoga splicanina zagrebcana kada igra Bosna za koga navija pa cete vidjeti odg.i smisao ovoga sto sam napisao....
Neka ide na temu SP,pa neka navija za kockastePremier je napisao/la: ↑ned jul 08, 2018 9:25 amSta ima veze ako je lik napisao, napisao je par rijeci a ne roman nece svijet propasti.Kakvih glupih postova ima i nebitnih ovaj je i dobar, mislim opcenito nekih zaebancija izmedju pojedinaca i slicno.