Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ISB87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jul 06, 2018 1:24 pm

ma mozemo, izglednije nego da cemo izgubiti. ali sta ako se desi? a ako i ne popravimo igru odlazemo taj krah samo do polusezone.
MIRZA RASCIC

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:25 pm

ja ne sumnjam da cemo ih dobiti i to sa 2+ gola prednosti.
ne mozemo ponoviti onako los pristup utakmici niti ce nam se u dvije utakmice zaredom desiti ono sto se desilo sa Kemom a sto nas je uz sve nase mane protiv Veleza dodatno sjebalo.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Nicaragua
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:30 pm

Nisu vama problem estonci proci cete ih ali sve je to daha do malo jace prepreke. Problem vas je sto cete sa ovom ekipom i igrom (gosk,siroki,velez) biti na granici lzp i lzo. Od 4-8 mjesta ako mnogo segmenata ne ispravite na vrijeme

ISB87
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:32 pm

ma i ja sam uvjeren da cemo ih pregazit k'o plitak potok, uvijek ima ali..

mene nervira sto mi nikako da zadrzimo najbolje igrace, i to par sezona. necemo nikad postat dobri dok ne budemo zadrzavali najbolje igrace i prodavali ih za dobre cijene. a za to treba uloziti, a kako sam skontao mi za to para nazalost nemamo.
eh onda treba forsirat mlade igrace jer jebes otpatke, a prije ce se mladi uigrati nego ovi saneri
MIRZA RASCIC

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:37 pm

Po meni trenutno najbolje što imamo: Kjosevski- Stevanović, Bogičević, Bakrač, Pavić- Blagojević, Šabanadžović- Veselinović, Arežina, Zajmović, Krpić.
Sa ovom ekipom bih išao na Estonce.
Stopera, napadača i krilo dovesti pa tek onda misliti o Apollonu.
Ne gurati Osmankovića samo zato što je Željino dijete, svako je davno vidio da on neće nikad moći biti ozbiljan stoper za prvih 11. Bogičević je sa jednom nogom bolji od njega.
Ne izmišljati pozicije i formacije. Igraj sa onim što debili jedino znaju. Krčmareviću, uči na tuđim greškama (Kostić, Adžem). Probao si, vidio da ne znaju, vrati onako kako je do sad bilo i igraj.
Zajmović mora igrati, Blagojević mora igrati (na svojoj poziciji!), jer bez njega mi nemamo vezni red.
Mehremića otjerajte, još je jednom pokazao da ne zna.
Ako ima ponuda prodati Anela ili Hajdarevića.
I tek kad guzonje budu počeli da trče, možemo očekivati neki rezultat.
Dovesti napadača drugačijeg tipa od Krpića, stopera poput Graovca (Kemo i Bakrač meni izgledaju kao isti tip igrača).
Moramo ubrzati igru, moraju početi da trče, i moramo svi biti zabrinuti ovim što smo vidjeli do sad.

Što se tiče novih igrača, zadovoljan sam ovim što je Bakrač pokazao do sada. Vidi se da ima kvalitet, ne voli da nabija loptu bezveze naprijed, djeluje sigurno, samo m fali neko normalan pored njega.
Veselinović mora početi da trči.
Krpić je odličan igrač samo kada bi ga znali iskoristiti. Ako bude kao juče bez lopti, patnja.
Čurjurić mi se svidio ono što je odigrao. Fino razmišlja, ne paniči, vidjet ćemo, možda i bude nešto od njega.
Arežina dobro odigrao juče.
Pavić izgleda isprepadan, sjeban nekako, podsjeća me na Hadžića kada je došao. Vidjet ćemo ga još...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Rigel
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:39 pm

Hajde ba ne budalite... Titula je naša ove sezone. Kad malo malo uigraju Fićo, Krpa, Veseli, Ćelo, Hajdar, Zaim... Kad se vrati Rama, ima da gazimo.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:50 pm

Hocete nam prepustiti Ibru ako otjeramo Slobu ? :D

svraka
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:51 pm

Rigel je napisao/la:
Hajde ba ne budalite... Titula je naša ove sezone. Kad malo malo uigraju Fićo, Krpa, Veseli, Ćelo, Hajdar, Zaim... Kad se vrati Rama, ima da gazimo.
A sta cemo kad se razlete Bogi,Pavic, Kemo, Mehremic po zadnjoj liniji
Forza 1921!

Oda majstore!

Plava Porodica
Kontakt:

pet jul 06, 2018 1:57 pm

mamba21 je napisao/la:
Rigel je napisao/la:
:rofl1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:11 pm

Dobar izvjestaj, ekipa 1921 je ubacila i ovaj broj dodavanja. Svaka vam cast.
Slobo ovakve te izjave cekaju i ubucnosti, neshvatljivo los ulazak u tekmu i tako to. I do tebe je.
Nikad nije kasno za kvalitetnog igraca, ali trebalo je prije o tome misliti, a jos si ogranicen samo na nase igrace pa hajd ti sad nadji kvalitet.

Sto se tice volje, ja ne sumnjam da ce se oni u Evropi potruditi.

ChWilla
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:12 pm

a poslije opet problem.
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:24 pm

daj da mi uzmemo pinku od Evrope pa cemo lakse razmisljati
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

ChWilla
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:25 pm

koliko god da ima rupa u ekipi, kad gledaš spiskove, ime po ime, i prošlu i pretprošlu sezonu...jasno je da je i tako moglo i trebalo bolje. da se ne lažemo. i ove će biti tako. a titula - dabogda...
gradi željo boli te *****

amar92
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:28 pm

Jovicic se nije smio propustiti, osim ako se ceka Graovac jer on jos nije nista nasao vani. Pavicu je najveci problem nespremnost, nije prosao pripreme a kasno se nama prikljucio. Dok se malo sredi i opusti trebao bi on biti solidan.

Bit’ ce napeto sa Estoncima, ali treba izaci muski i udariti im presing. Ne smijemo ih pustiti ni da se priblize nasoj odbrani, tjerati ih na duge lopte i tako iskoristiti Kemine vrline, a ne njegove mane vracajuci mu lopte da on organizuje nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rigel
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:28 pm

mamba21 je napisao/la:
Rigel je napisao/la:
Od svih navedenih igrat će samo Pavić. Bogi i Mehremić su svakako ispali iz ekipe. Čim dođe novi stoper i Kemo će da odmori i poštedi nas svojih majstorija.

Leon_Professional
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:34 pm

slika

Majstorski potez, sporo, nonsalantno, da digne publiku na noge, ali mogao je jos ici pa je opaliti. I ovako je ona opasna bila, ali ovo nam se sve cesce desava da igraci pucaju nerezonski a ima boljih opcija.

slika

Kemo. Ovako se ni na juniore ne zalijece, jadan ne bio dje ces.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:39 pm

Hare se treba zaletit, a ne zaleti se :D
Onaj koji ne treba, zaleti se, u najmanju ruku čudnovato :D
Željezničar ante portas !

zubanovic89
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:39 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pet jul 06, 2018 2:34 pm
slika

Majstorski potez, sporo, nonsalantno, da digne publiku na noge, ali mogao je jos ici pa je opaliti. I ovako je ona opasna bila, ali ovo nam se sve cesce desava da igraci pucaju nerezonski a ima boljih opcija.

slika

Kemo. Ovako se ni na juniore ne zalijece, jadan ne bio dje ces.
"Kemo pa jesil normalan"

Mirek11
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:40 pm

samo_plavo je napisao/la:
pet jul 06, 2018 1:37 pm
Po meni trenutno najbolje što imamo: Kjosevski- Stevanović, Bogičević, Bakrač, Pavić- Blagojević, Šabanadžović- Veselinović, Arežina, Zajmović, Krpić.
Sa ovom ekipom bih išao na Estonce.
Stopera, napadača i krilo dovesti pa tek onda misliti o Apollonu.
Ne gurati Osmankovića samo zato što je Željino dijete, svako je davno vidio da on neće nikad moći biti ozbiljan stoper za prvih 11. Bogičević je sa jednom nogom bolji od njega.
Ne izmišljati pozicije i formacije. Igraj sa onim što debili jedino znaju. Krčmareviću, uči na tuđim greškama (Kostić, Adžem). Probao si, vidio da ne znaju, vrati onako kako je do sad bilo i igraj.
Zajmović mora igrati, Blagojević mora igrati (na svojoj poziciji!), jer bez njega mi nemamo vezni red.
Mehremića otjerajte, još je jednom pokazao da ne zna.
Ako ima ponuda prodati Anela ili Hajdarevića.
I tek kad guzonje budu počeli da trče, možemo očekivati neki rezultat.
Dovesti napadača drugačijeg tipa od Krpića, stopera poput Graovca (Kemo i Bakrač meni izgledaju kao isti tip igrača).
Moramo ubrzati igru, moraju početi da trče, i moramo svi biti zabrinuti ovim što smo vidjeli do sad.

Što se tiče novih igrača, zadovoljan sam ovim što je Bakrač pokazao do sada. Vidi se da ima kvalitet, ne voli da nabija loptu bezveze naprijed, djeluje sigurno, samo m fali neko normalan pored njega.
Veselinović mora početi da trči.
Krpić je odličan igrač samo kada bi ga znali iskoristiti. Ako bude kao juče bez lopti, patnja.
Čurjurić mi se svidio ono što je odigrao. Fino razmišlja, ne paniči, vidjet ćemo, možda i bude nešto od njega.
Arežina dobro odigrao juče.
Pavić izgleda isprepadan, sjeban nekako, podsjeća me na Hadžića kada je došao. Vidjet ćemo ga još...
:palacgore:
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

pet jul 06, 2018 2:40 pm

Pretpostavljam da misliš na Arežinu, stvarno majstor sa loptom, imao je nekoliko odličnih poteza, teško su mu uzimali loptu

slika

Usput, derbi juniora u 2. kolu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.

Prijava