samo_plavo je napisao/la: ↑pet jul 06, 2018 1:37 pm
Po meni trenutno najbolje što imamo: Kjosevski- Stevanović, Bogičević, Bakrač, Pavić- Blagojević, Šabanadžović- Veselinović, Arežina, Zajmović, Krpić.
Sa ovom ekipom bih išao na Estonce.
Stopera, napadača i krilo dovesti pa tek onda misliti o Apollonu.
Ne gurati Osmankovića samo zato što je Željino dijete, svako je davno vidio da on neće nikad moći biti ozbiljan stoper za prvih 11. Bogičević je sa jednom nogom bolji od njega.
Ne izmišljati pozicije i formacije. Igraj sa onim što debili jedino znaju. Krčmareviću, uči na tuđim greškama (Kostić, Adžem). Probao si, vidio da ne znaju, vrati onako kako je do sad bilo i igraj.
Zajmović mora igrati, Blagojević mora igrati (na svojoj poziciji!), jer bez njega mi nemamo vezni red.
Mehremića otjerajte, još je jednom pokazao da ne zna.
Ako ima ponuda prodati Anela ili Hajdarevića.
I tek kad guzonje budu počeli da trče, možemo očekivati neki rezultat.
Dovesti napadača drugačijeg tipa od Krpića, stopera poput Graovca (Kemo i Bakrač meni izgledaju kao isti tip igrača).
Moramo ubrzati igru, moraju početi da trče, i moramo svi biti zabrinuti ovim što smo vidjeli do sad.
Što se tiče novih igrača, zadovoljan sam ovim što je Bakrač pokazao do sada. Vidi se da ima kvalitet, ne voli da nabija loptu bezveze naprijed, djeluje sigurno, samo m fali neko normalan pored njega.
Veselinović mora početi da trči.
Krpić je odličan igrač samo kada bi ga znali iskoristiti. Ako bude kao juče bez lopti, patnja.
Čurjurić mi se svidio ono što je odigrao. Fino razmišlja, ne paniči, vidjet ćemo, možda i bude nešto od njega.
Arežina dobro odigrao juče.
Pavić izgleda isprepadan, sjeban nekako, podsjeća me na Hadžića kada je došao. Vidjet ćemo ga još...