Zato bi mi bilo zao ne vidjeti ih u evropi u tome je poenta. Ocekujem od Bekrica da se vrati u pravu formu i od Blagojevica da postane konstantan i pravi vodja na sredini jer je igracinaAjzea je napisao/la:Ova ekipa ima predispozicije za dosta vece domete, ali kome je, molim lijepo, jednostavno igrati kada ti je svaka odlucujuca? Kada ti je svaka finale, kada sa svakom pobjedom malo dobijas a puno gubis u slucaju poraza.
Nemam im sta zamjeriti, sta god da se desi na kraju, samo neka odigraju kako su danas pa sta Bog da.
normlano da ce se kritikovat usao radi kornera i skok igre, nije ni jedan vazdusni duel uzeo i kako da se ne kritikuje ?BHDragons je napisao/la:Kritikujete Đermanovića bez ikakvog razloga. Po meni je sasvim korektno odradio svoje, ako smo mogli Jocu istrpiti možemo i Đermu. I ja sam stava da je Beganović stvoren za ovakve utakmice, ali onaj stari Beganović. Ovaj sadašnji nam ne bi pomgao ni protiv Pofalićkog, baš mi je žao vidjeti ga onakvog ugojenog.
Apsolutno te razumijem, zalio bih i novac i koeficijent a na kraju krajeva i mogucnost kvalitetnijih transfera u odnosu na one iz proslosti.. Ipak, kao sto rekoh, ako je izgubimo, nismo je izgubili sada vec u prvoj polusezoni. Hvala im za sve i jednu partiju do sada, a neka sve ovo iz danasnje utakmice prenesu protiv Hakale, Alije Sirotanovica i Finaca.. Jedino to trazim od njih.MrRiccoli je napisao/la: Zato bi mi bilo zao ne vidjeti ih u evropi u tome je poenta. Ocekujem od Bekrica da se vrati u pravu formu i od Blagojevica da postane konstantan i pravi vodja na sredini jer je igracina
Sent from my C5303 using Tapatalk
Nezz brate ali sad ako se pozder pokaze kao pojacanje meni je sasvim suvisan pa radije bi Mujagu da vidim koji je visok i koji skok igrom moze puno vise. Znam i da nemamo kad da eksperimentisemo jer nije jednostavno dati priliku mladom igracu ali svejedno nek ostane malo i onog NASA DJECA cime smo bili ponosniBHDragons je napisao/la:Kritikujete Đermanovića bez ikakvog razloga. Po meni je sasvim korektno odradio svoje, ako smo mogli Jocu istrpiti možemo i Đermu. I ja sam stava da je Beganović stvoren za ovakve utakmice, ali onaj stari Beganović. Ovaj sadašnji nam ne bi pomgao ni protiv Pofalićkog, baš mi je žao vidjeti ga onakvog ugojenog.
Upravo to. Ponavljam se ali radije trpiti Mujagu nego gledati nekog sa strane gotovog igraca sto ne znaAjzea je napisao/la:Nikog ne treba trpiti, sem Zeljinu djecu.. Formirani igraci ili znaju ili ne znaju, to je gotova stvar. Do tog zakljucka sam dosao prevashodno zbog igara Lendrica i Stevanovica.
a kakav je to sadasnji Beganovic ajd mi vi pametnice recite, a kladim se da imam 13 puta vise pregledanih treninga samo u ovom mjesecu u odnosu na ove sto govore da je Beganovic debeoBHDragons je napisao/la:Kritikujete Đermanovića bez ikakvog razloga. Po meni je sasvim korektno odradio svoje, ako smo mogli Jocu istrpiti možemo i Đermu. I ja sam stava da je Beganović stvoren za ovakve utakmice, ali onaj stari Beganović. Ovaj sadašnji nam ne bi pomgao ni protiv Pofalićkog, baš mi je žao vidjeti ga onakvog ugojenog.
nije on debeo, samo je elegantno popunjen od piva sto je popioMinjore je napisao/la:a kakav je to sadasnji Beganovic ajd mi vi pametnice recite, a kladim se da imam 13 puta vise pregledanih treninga samo u ovom mjesecu u odnosu na ove sto govore da je Beganovic debeoBHDragons je napisao/la:Kritikujete Đermanovića bez ikakvog razloga. Po meni je sasvim korektno odradio svoje, ako smo mogli Jocu istrpiti možemo i Đermu. I ja sam stava da je Beganović stvoren za ovakve utakmice, ali onaj stari Beganović. Ovaj sadašnji nam ne bi pomgao ni protiv Pofalićkog, baš mi je žao vidjeti ga onakvog ugojenog.![]()
Ja sam nedavno pisao o Djermanovicu pa me je neko napao da on nema veliku minutazu,da je povrijedjen bio i sl.Slazem se u potpunosti s tobom kad kazes da je nebitno kolko para u klubu ima,da nasa djeca moraju imati prednost..Neki igraci su se morali iskoristiti da nasa djeca napreduju,a mi smo uradili suprotno od toga,danas imamo situaciju gdje su Memija i Beganovic u velikom padu,Dado je povrijedjen bio pa je za njega i normalan taj pad !! Mora se nastaviti tradicija s nasom djecom i opcenito s mladim igracima,jedino tako mozemo naprijed !!MrRiccoli je napisao/la:I najveci zagovornik Zeljine djece i onda vidia nekog Djermanovica dok je Beganovic na klupi. Ne bitno koliko u klubu ima para ali po meni Djermanovic bezveze platu dobija kad tu imamo Beganovica i Mujagica. Pa kako to sad sve utice na Beganovica sad kad mu najvise treba utakmica da bi napredovao, a on da je makar na klupi pa dobije sansu ali ne on je na tribinama iskreno zao mi je momka jer znam kad god igra on igra 100% i nakon onakve prosle sezone i evrope ode na tribine.diego1921 je napisao/la:Evropa nama znaci brzi napredak u svim segmentima i od toga ne treba bjezati,raja ce biti razocarana,al opet ne znas kome da zamjeris,kao sto kazes da su oni odigrali kako treba,mozda nikad ne bi vidjeli Lendrica i Stevanovica !! Sto se tice para od Dzeke one ce stici prije ili kasnije,dok ne stignu mozes skontati nesto sa strane !! Beganovic je sigurno zasluzio mnogo vise,ako neki mogu da zive od stare slave ,moze i on poslije onog gola u Madjarskoj,iskreno cudno mi je sto Edis njega ne gura,on ga je gotivio najvise od svih tenera,mozda mu i najvise pomogao !!MrRiccoli je napisao/la: Pa to brate donosi itekako puno. Mi jesmo nenormalno zaribali u prvoj polusezoni ali mozda ne bi doveli sto jesmo da je bilo drugacije. Ma pare od Dzeke mi jos nismo dobili mozda neki manji dio jer znam da je Siljak govorio da mi to ne mozemo dobiti tek za nekih godinu od transfera tako da mislim da je to to. Al opet kontam odrekli smo se lako nase djece nema logike da je djermanovic ispred beganovica ali nikako.
Kako bi zaspao ko beba...Izlija je napisao/la:Neće san na oči, sve se nešto vrtim, žena drobi " ti još nisi izašao sa tribine". Malo je falilo majku mu **** da legnemo sa veeeelikim osmjehom na licu.
Ma tacno tako, a ne da kazem ovako mozda glupo ali eto docepali se para i djecu poslali na tribine mi ako mislimo praviti neke transfere igraca djeca ce morati dobijati priliku. Ovu polusezonu malo i razumijem da je slabije dobijaju jer nam je svaka tekma kao finale pa se uzdamo u iskusnije ali ubuduce morat cemo imati vise prostora za nasu djecudiego1921 je napisao/la:Ja sam nedavno pisao o Djermanovicu pa me je neko napao da on nema veliku minutazu,da je povrijedjen bio i sl.Slazem se u potpunosti s tobom kad kazes da je nebitno kolko para u klubu ima,da nasa djeca moraju imati prednost..Neki igraci su se morali iskoristiti da nasa djeca napreduju,a mi smo uradili suprotno od toga,danas imamo situaciju gdje su Memija i Beganovic u velikom padu,Dado je povrijedjen bio pa je za njega i normalan taj pad !! Mora se nastaviti tradicija s nasom djecom i opcenito s mladim igracima,jedino tako mozemo naprijed !!MrRiccoli je napisao/la:I najveci zagovornik Zeljine djece i onda vidia nekog Djermanovica dok je Beganovic na klupi. Ne bitno koliko u klubu ima para ali po meni Djermanovic bezveze platu dobija kad tu imamo Beganovica i Mujagica. Pa kako to sad sve utice na Beganovica sad kad mu najvise treba utakmica da bi napredovao, a on da je makar na klupi pa dobije sansu ali ne on je na tribinama iskreno zao mi je momka jer znam kad god igra on igra 100% i nakon onakve prosle sezone i evrope ode na tribine.diego1921 je napisao/la: Evropa nama znaci brzi napredak u svim segmentima i od toga ne treba bjezati,raja ce biti razocarana,al opet ne znas kome da zamjeris,kao sto kazes da su oni odigrali kako treba,mozda nikad ne bi vidjeli Lendrica i Stevanovica !! Sto se tice para od Dzeke one ce stici prije ili kasnije,dok ne stignu mozes skontati nesto sa strane !! Beganovic je sigurno zasluzio mnogo vise,ako neki mogu da zive od stare slave ,moze i on poslije onog gola u Madjarskoj,iskreno cudno mi je sto Edis njega ne gura,on ga je gotivio najvise od svih tenera,mozda mu i najvise pomogao !!
Jug je mnogo manje bio popunjen danas nego protiv Širokog i to se sa sjevera veoma dobro moglo vidjeti, sjever je za svaku pohvalu bio vecerasMrRiccoli je napisao/la:Ovo oko karti ja bi se smio kladiti da je vise ljudi bilo nego protiv sirokog
Ispade da je suplja bila ona s nasom djecom,razumijem ja da nam je bitna ne svaka tekma nego svaki sekund tekme,al sigurno je bilo prilika da se da veca minutaza nekim igracima,nisam za to da se nasa djeca guraju pod svaku cjenu,slazem se da se mora gledati kvalitet,al ako su na istoj razini,onda se zna !! Doveli smo se u situaciju gdje imas 20 igraca a nemas koga da ubacis,zato sto si neke previse forsirao a neke zapostavio,kad se sjetim samo da smo razmisljali i o B ekipi..MrRiccoli je napisao/la:Ma tacno tako, a ne da kazem ovako mozda glupo ali eto docepali se para i djecu poslali na tribine mi ako mislimo praviti neke transfere igraca djeca ce morati dobijati priliku. Ovu polusezonu malo i razumijem da je slabije dobijaju jer nam je svaka tekma kao finale pa se uzdamo u iskusnije ali ubuduce morat cemo imati vise prostora za nasu djecudiego1921 je napisao/la:Ja sam nedavno pisao o Djermanovicu pa me je neko napao da on nema veliku minutazu,da je povrijedjen bio i sl.Slazem se u potpunosti s tobom kad kazes da je nebitno kolko para u klubu ima,da nasa djeca moraju imati prednost..Neki igraci su se morali iskoristiti da nasa djeca napreduju,a mi smo uradili suprotno od toga,danas imamo situaciju gdje su Memija i Beganovic u velikom padu,Dado je povrijedjen bio pa je za njega i normalan taj pad !! Mora se nastaviti tradicija s nasom djecom i opcenito s mladim igracima,jedino tako mozemo naprijed !!MrRiccoli je napisao/la: I najveci zagovornik Zeljine djece i onda vidia nekog Djermanovica dok je Beganovic na klupi. Ne bitno koliko u klubu ima para ali po meni Djermanovic bezveze platu dobija kad tu imamo Beganovica i Mujagica. Pa kako to sad sve utice na Beganovica sad kad mu najvise treba utakmica da bi napredovao, a on da je makar na klupi pa dobije sansu ali ne on je na tribinama iskreno zao mi je momka jer znam kad god igra on igra 100% i nakon onakve prosle sezone i evrope ode na tribine.